סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

אתם יודעים מה עצוב? שהסופ"ש הקודם רחוק ב3 או 4 הודעות מזה
תתחילו להזיז ת'פורום@&^#&**$ שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

BjiJiNaaA

New member
איך כבר יונייי אמאל'ה../images/Emo10.gif

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי-אין משהו שעשה את השבוע-טעם העיר או משהו משהו שהרס את השבוע-הטעות הכל כך מפגרת שלי בבגרות במתמטיקה שהרסה לי את המגן 100
בילוי השבוע-טעם העיר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה..אבל מה סיגי מתה מה!!!:< מה קניתם השבוע? אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיגיע כבר יום ראשון ב1 וחצי ונסיים תנ"ך לתמידדדדדד!!! ואז קצת חופש עד הבגרות בהיסטוריה.. תמונה שבא לשים-אין לי כוח באמאשלכם שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

#$@$#@

שיר השבוע של איגי- תהרוג אותי לאט שיר השבוע לא של איגי- סונטה ארטיקה-סן סבסטיאן וחמי רודנר-כל הדיסק החדש משהו שעשה את השבוע- ממ..החופשים של הבגרות והמתכונת משהו שהרס את השבוע- יומשלישי..אחרי הבגרות במתמטיקה שהלך חראא!! בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים- בנדוד שלי החמודדדדד הולך בדרכי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מתמטיקה זה חראאאאא
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

ירדן88

New member
נהנהנה!!

שיר השבוע של איגי- בעדינות שיר השבוע לא של איגי-כל מיני של עברי.. משהו שעשה את השבוע-טעם העיר!! משהו שהרס את השבוע-הטטנוס! בילוי השבוע-ת"א!!1 סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-קווין היל!
מה קניתם השבוע?-רבה הרבה הרבה אוכל!חולצה ונעליים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא יודעת.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מחר עשיתי שביתה עצמית
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מאיה!!
ולכולם!!

מאיה911

New member
ראיתי היום שלט חוצות של איגי!../images/Emo99.gif

הייתי ברמת השרון ופתאום בדרך ראיתי את התמונה של איגי והקמפין הזה... איזה תמונה מהממת! שיר השבוע של איגי- להתעטף, אדום, תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- James Blunt - Goodbye My Lover, ידים למעלה- כנסיית השכל, כל מיני של Blink182 ומה שאני רוצה- שרון הולצמן משהו שעשה את השבוע- טעם העיר משהו שהרס את השבוע- ריבים עם כל בנאדם אפשרי, ויום מבאס היום \: בילוי השבוע- טעם העיר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים! מה קניתם השבוע?- סושי בטעם העיר, קולה, כרטיסים לרכבת ופוסטר מאגניב משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שומדבר מיוחד.. נקווה לשבוע נורמלי תמונה שבא לשים- נכון שהוא חתיך עולםם?!?!!?!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירדן!
! דנע וכולם..

מאיה911

New member
../images/Emo3.gif

ביציאה מרמת השרון יש את התמונה הזאת
כמו השלטי חוצות של הסרטים.. אז בגודל כזה ואני אוכלת את הגלידה שלי פתאום קולטת את איגי ואומרת "אה אה אההה!!! אמא לאט! חכי שניה..!!!!!! היי זאת איגיי! מהממת!"
ואז אמא שלי אמרה" באמת מהממת!"

A t z a

New member
רמת השרון היר איי קאם../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

וואי לא ידעתי שזה בשלטי חוצות
חובה לצלם את זה איזה מגניייב

Ronushnush

New member
מה? איזה יום היום?!

שיר השבוע של איגי- דולי פרטוןןן שיר השבוע לא של איגי- החברים של נטאשההה משהו שעשה את השבוע- אני אוהבת שהוא עצוב |מושלם| משהו שהרס את השבוע- סתם מצבי רוח בילוי השבוע- טעם העיר פעמיים {אם כי... רק היום היה כיף, שלישי היה מעפן ברמות!!!!}, רותם, מקסברנר,ברטנוב,הרצליה...וחוסאמק לא זוכרת מה היה השבוע ומה לא. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המספריים של אדאורד ): ביאס לי ת'צורה כרגיל. מה קניתם השבוע?- שתיהההה וכדור גלידה חחחחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני פוחדת לעשות עין הרע תמונה שבא לשים- לא אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אמאל'ה לא התחלתי ללמוד למגן :S תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכל והוד

Oyster Girl

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוע של איגי- הפכתי אבן שיר השבוע לא של איגי- האהבה מתה - תמר גלעדי, מות ההיסטוריה - חמי רודנר. משהו שעשה את השבוע- בגרות קלהההההה במתמטיקה והופעה של טיפקס אתמול משהו שהרס את השבוע- גילו לי קטרקט בעין
בילוי השבוע- בגרות במתמטיקה
? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חסין מוות יצא! מיד הולכת לראות. מה קניתם השבוע?- משקפי שמש
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בכורה של חמי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שבאה להופעה של חמי בזאפה!!! וגם לכל השאר

ססילייה

New member
אני בעד פינת תלונות שבועית ><

זה יועיל המון
שיר השבוע של איגי- מסתובבים!
שיר השבוע לא של איגי-כל מה שנשאר-בוטן מתוק בקרקס. משהו שעשה את השבוע- הסקס של שבוע שעבר.
משהו שהרס את השבוע- לא ממש הרס, אבל סוג של.הפרידה מחבר שלי. בילוי השבוע- חזרות למופע סוף שנה, והקלטות! D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פיטר פן .
מה קניתם השבוע?- כלום >< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסיבת סוף שנה!!!!!!1111111111111אנקורי אימפריה%#%#%!#
תמונה שבא לשים- היה לי משעמם -_- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שמישהו יעבור איתי למרכז!@#%&^)&*^$$@^
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנה, מ2 סיבות.כי היא אחת המדהימות וכי היא גרה בהומו.|4ו|

A t z a

New member
חולה עליך../images/Emo6.gif../images/Emo25.gifצריכות לדבר../images/Emo80.gif

A t z a

New member
סיימתי עם המגן בביווווווולוגיהההההההה../images/Emo80.gif

ואם יהיה לי פחות מ95 אני מודיעה לכם רשמית שאני מתאבדת
ושתקו אני פסיכית רק לגבי ביו' וספרות שיר השבוע של איגי- יש עוד סיכוי,אדום,יצרים שיר השבוע לא של איגי-כל מיני משהו שעשה את השבוע-לאדעת
כל מיני דברים קטנים..והקיפוד
משהו שהרס את השבוע-למידות למידות ועוד למידות
בילוי השבוע-היום אחרי המגן היה כיף ובטח בערב יהיה כיף.ואתמול היה כיף
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אלופיזה
מה קניתם השבוע?-שתייה,אוכל,כרטיסיה וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעת בכורה של חמוזרבוב,יהיה כיף! תמונה שבא לשים-אין כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-קיפווווווווווד
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לקיפוד
וכולכם,אבטיחים שכמותכם

למעלה