סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
אהוביזה

ססילייה

New member
אחחח#%%#@סוף סוף%#@@

שיר השבוע של איגי- מסתובבים! שיר השבוע לא של איגי- שילה פרבר-איזה זהב. משהו שעשה את השבוע- הנסיעה שלי בעוד שעתיים למסיבה ברעננה, לאחר מכן ערב קל בחולון, ובשבת בלילה הופעה חגיגית של שייגעצ D::: משהו שהרס את השבוע- סטוקר XDDD (דנה תבין
) בילוי השבוע- עוד שעתיים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הממ...Jawbraeker.סרט ג-א-ו-נ-י!
מה קניתם השבוע?-תחתונים וחצאית D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש?
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני רוצה להתגייס כבר!!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אבי

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור שיר השבוע לא של איגי- המתוקות האחרונות-אריק ברמן משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- בר מצווה לבנדוד בצפון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- גומרות הולכות
מה קניתם השבוע?- המממ אוכל מהסופר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הממ לRC קולה, ולפגוש את שיבי
.. אגב, מי בא?! :]]
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כווווווולם

BjiJiNaaA

New member
חג שמחח ../images/Emo9.gif../images/Emo136.gif

שיר השבוע של איגי- אממ אין שיר השבוע לא של איגי- אין משהו שעשה את השבוע- מסיבת חנוכה! משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- מסיבת חנוכה אתמול של הבצפר, היה כיףף
והיום יומולדת עם חברות.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ חברים מה קניתם השבוע? ביום שבת קניתי סריגים ושטויות..לא מעניין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממ חופש..ומחר יומולדת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-כועסת,בעדינות...תאת"נ...וכו'
. שיר השבוע לא של איגי-גאולה חמי,הברית שצריך לחדש חמי גם,החדש של אריק ברמן וכו'... משהו שעשה את השבוע-חופש מהיום,וקניות
? משהו שהרס את השבוע-מסקנה כלשהי בילוי השבוע-אולי הערב? סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-CSI
מה קניתם השבוע?-חולצה,ביגוד תחתון
וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-חג שמח! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לקלוזי היפה

...

שיר השבוע של איגי- כועסת. שיר השבוע לא של איגי- אין לי תירוצים - הפרוייקט של עידן רייכל. משהו שעשה את השבוע- לא הלכתי לבי"ס המ, 3 ימים
, יומולדת לשתי חברות טובות. משהו שהרס את השבוע- רופא. בילוי השבוע- יומולדת לחברה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המ, נמלטים
!!! מה קניתם השבוע?- כלום, נראה לי. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א, חיפה, ועוד כמה בחופש בטח. תמונה שבא לשים-
היפה!!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה
.

עמטת

New member
../images/Emo42.gifמה שהזמן עושה :)

שיר השבוע של איגי- מפתיע, לא באמת, אין לי מה לומר לך. השבוע שווה לככב לין בחיי [טוב, מזמן] וזה השיר שלה, פחות-או יותר. שיר השבוע לא של איגי- הלילות הקסומים, של המכשפות. משהו שעשה את השבוע- אז ככה. פגשתי בריה נחמד. וגם, קיבלתי מדודה שלי סיכות בדואר, שהיא הכינה, וזה ממש יפה, וגם שלמישהו ממש אכפת ממני, וזה נהדר לשמוע. משהו שהרס את השבוע- איכס, אני דוחה השבוע והשבוע דוחה. בילוי השבוע- ההפגנה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- על העיוורון, שזה ספר. וגם דור הפרוזק, שזה גם ספר. וגם המשחק של אנדר, ומאחורי כל זה מסתתר אושר גדול. מה קניתם השבוע?- מלברו אדום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני הולכת לראות את ג'ני ואת לין. תמונה שבא לשים- נה, אין לי כח לתמונות. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מיאו. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללין
.

Ronushnush

New member
y time../images/Emo226.gif

שיר השבוע של איגי- Fascination שיר השבוע לא של איגי- תאת"נ משהו שעשה את השבוע- לא משהו מיוחד. משהו שהרס את השבוע- כלום. בילוי השבוע- כל מיני סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לחברה טובה,RC, הופעה של איגי ועוד כמה הופעות ועוד כמה דברים
תמונה שבא לשים- בנות ישראל, קראו והשכילו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

AVS1987

New member
אררר

כועסת חמי רודנר - כל אחד והבוב שלו אהמ כלום היה שבוע בינוני ולא ראיתי את ליל
לא ראיתי את ליל עבודה ועוד עבודה אהמ בוראט ! קורנטו אוווו הופעה של איגי הופעה של חמי וירמי מפגש פורום של הארכיון של אביב עבודה בלוק בראשון אני אימו
אני לא יכול להעלות תתמונת אימו שלי
ליל דנה ורוני

ססילייה

New member
האמת שגם לא פיספסת כלום..

לא היה משהו במדיה. ישבנו רק מאיה בנצי פיליפ ואנוכי.

למעלה