סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש מקסים

../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע של איגי- מילים יפות שיר השבוע לא של איגי- שיר עצוב, יומן מסע, שנינו שווים, אור הירח- אביב גפן פז'ו צבאית, משהו אמיתי, כשאתה לבד, מרי לנצח, יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר תספור את החבר'ה- מוקי השיר המאוס של השבוע- הגיים בויז- אשמור את ליבי משהו שעשה את השבוע- אממממ...
משהו שהרס את השבוע- טיול שנתי מגעיל ביותר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופשש פסח
תמונה שבא לשים-

A t z a

New member
צ'אד מייקל מורי../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

שאלוהים יעזור לו כמה שהוא שווה
שמרתי איזה 20 עיתונים מארה"ב רק בגלל תמונות שוות שלו

סופ"ש מעולה לכולם..../images/Emo140.gif

שיר השבוע של איגי- לעצום עיניים שיר השבוע לא של איגי- לאן לאן,איפה הילד השיר המאוס של השבוע- משום מה שמעתי את "אהבה" של דניאל סלומון עשרות פעמים השבוע. להקיא! משהו שהרס את השבוע- ריב עם הידיד הכי טוב משהו שעשה את השבוע- שולם עם הידיד הכי טוב משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום צילומים שני תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום המקסים הזה,ממש כיף להיות פה

A t z a

New member
יא-האאאאם!!../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

ג'וני דפ
עוד יותר שווה מצ'אד מייקל מורי השווה

סופ"ש נעים,

שיר השבוע של איגי - מאוד פרוע שיר השבוע לא של איגי - Blackmore's night - Wish you were here
השיר המאוס של השבוע - אין משהו שעשה את השבוע - יום שלישי נראה לי משהו שהרס את השבוע - אתמול. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -
תמונה שבא לשים -
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - אף אחד

מתלוצץ

New member
שבת נעימה

שיר השבוע של איגי- ``צופה בך``. שיר השבוע לא של איגי- שילה פרבר ``רק לנו`` מתוך אלבומה החדש. שיר המאוס- לא שומע שירים כאלה. משהו שעשה את השבוע- יום הבחירות, ישנתי קצת. משהו שהרס את השבוע- יום אחרי. משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- חופש !!!!! ואני רוצה לתת אפילו זרי פרחים לכל בחורות ישראליות היפייפיות.

red butterfly

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- קספר-תראו אותי, מרגול-אז מה
השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- להיפטר מהמבחן בהיסטוריה!! ושעברתי טסט פנימי
משהו שהרס את השבוע- יותר מדי היסטוריה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת!!!!
וחופש כמובן:) תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שאני אוהבת

mic22

New member
מזה המתים האלה בהודעה שלך? ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף שיר השבוע לא של איגי- Aimee Mann - You Do ו Momentum השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- היומולדת של רעות
משהו שהרס את השבוע- שעשו לי עוד סתימה.. אבל זה לא כזה נורא
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופששש ופוללל חזרות
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
טוףףף../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-מסתובבים,עוד קצת שיר השבוע לא של איגי-בית הבובות שיר בעיפרון השיר המאוס של השבוע-אממ...לא עולה לי משהו שעשה את השבוע-אצל רעות והבלאגן עם האוטובוסים
משהו שהרס את השבוע-רשת ג' ואיגי מחוצה לה
בקיצור-דולי עף. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאור על ההקלטה של הראיון

Ronushnush

New member
הב אה נייס וויקאנד ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של איגי- צופה בך שיר השבוע לא של איגי- אני לא יכולה לבחור רק אחד
, אז: הדפוק הזה - ירמי קפלן, אני מאמין - כנסיית השכל, קיץ - איה כורם, תמיד כשאתה בא - אפרת גוש, כמעט - חמי רודנר, אין רוקנרול בעברית - חמי רודנר. השיר המאוס של השבוע- "מחר" של אביב גפן משהו שעשה את השבוע- כל מיני. משהו שהרס את השבוע- יום שלישי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פסח כמובן
תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחברה שלי שיש לה היום יום הולדת

למעלה