סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
איך היה בפורים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
עונה ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- מילווקי שיר השבוע לא של איגי- עברי לידר - ביום שמש יפה Hooked On A Feeling, לא יודעת של מי P: Blink 182 - I Miss You השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- חבר שלי משהו שהרס את השבוע- שאני מרגישה כל כך מניאקית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפטר מהמבחן במתמטיקה ומהמבחן בסוציולוגיה :) ואולי גם טסט פנימי
תמונה שבא לשים-
איך היה בפורים- מעולה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שעזר לי השבוע

Ronushnush

New member
סופ"ש מושלם לכולם

שיר השבוע של איגי- אישה כפויה ואדום שיר השבוע לא של איגי- דנה ברגר - חרותי, לומדת לעוף מיקה קרני - מיטשל, פשוט וטוב, מלחמות כאילו ברי סחרוף - מפנה מקום, חלליות חמי רודנר - הברית שצריך לחדש , מה היה, נפלת חזק שילה פרבר - איזה זהב השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע- היה חופש כיפי, 74 במת"מ משהו שהרס את השבוע- . . . משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת. תמונה שבא לשים- . . . איך היה בפורים- כיף תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- . . . אני עושה בייביסטיר לכלבה של אחותי והיא משגעת לי ת'שכל הצילו \=

סופ"ש רגוע לכולם../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- נדנדות, רק רגע, בעדינות
שיר השבוע לא של איגי- Lindsey Lohan- Cofessions Of A Broken Heart Kelly Clarkson- Walk Away, Addicted, Hear Me עברי לידר- ואולי, כבשים, אחד, אף אחד משנינו, השיר ששרת לה, זה לא אותו דבר, בוא, הכוס הכחולה ציפי משהיד- ציפור הסתיו אדי בטלר- זה הזמן השיר המאוס של השבוע- רוני סופרסתם- לא עוצרת משהו שעשה את השבוע- חופש פורים
משהו שהרס את השבוע- ראיתי את רוני סופרסתם בהרצליה
סיוט ושהקדימו את ההופעה של קלי ל- 25... אוף 27 זה היה מעולה!!!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
איך היה בפורים- נחמד
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם

A t z a

New member
טוב../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי
דולי פרטון,להתעטף בעצב לכבודך,תשא אותי לאישה, תאת"נ גרסת יצפאן שיר השבוע לא של איגי
מלא אלאניס מוריסט,חרשתי עליה השבוע
השיר המאוס של השבוע
מחר-אביב גפן.שני הסינגלים שיותר נמאסו עלי בזמן האחרון היו שלו. משהו שעשה את השבוע
אם ההופעה עם איגי נחשבת עדיין השבוע אז ההופעה כמובן...
משהו שהרס את השבוע
כמעט כל מה שלא היה בהופעה ובעיקר היום+קלי חולה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא
טיול שנתי
תמונה שבא לשים
איך היה בפורים
נחמד תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו
לאיגי ולכם..ולקלי היפה

A t z a

New member
../images/Emo47.gifפרום יו,קינג ארתור../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

../images/Emo205.gif

שיר השבוע של איגי- סוף הטיול שיר השבוע לא של איגי- מועקה\ אבטיפוס השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- פורים!! משהו שהרס את השבוע- שנגמר פורים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היא משהו ספציפי תמונה שבא לשים- \\\\\\ איך היה בפורים- כיף!!!

nemetz

New member
מועקה../images/Emo99.gif

"בכל זאת היא צועקת- אני לא מספיק טובה" שיר מדהים

nemetz

New member
עונה../images/Emo119.gif

שיר השבוע של איגי- כועסת שיר השבוע לא של איגי- היום זה אנחנו - דנה ברגר השיר המאוס של השבוע- מחר - אבי גפן, וכל שיר אחר של אביב גפן לצורך העניין משהו שעשה את השבוע- היו מלאאאא דברים. הלכתי להצגה והיה לי כיף, גיליתי שהחבר של האקס בסט פרנד שלי בגד בה במשך חודש וחצי (כלבה!! מגיע לך!!), המפקדת שלי נתקעה באמצע כביש הערבה ונתנה לי יום שלם של שקט מבורך משהו שהרס את השבוע- תיקנו לה את האוטו והיא הגיעה למשרד עצבנית פצצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד.. תמונה שבא לשים- לא בא איך היה בפורים- היה ממש כיף!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאוטו של המפקדת שלי
תמשיך ככה מאמי, ביחד ננצח אותה! שבוע נעים לכולם

A t z a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifטלנובלה../images/Emo80.gif

just reut

New member
וואי,איזה דילי באמא ../images/Emo6.gif

מה נישמע ?
(אפשר לומר שהרבה זמן לא ניכנסתי)... שיר השבוע של איגי-תמיד יהיה משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי-Drop it on-ריקי מרטין
השיר המאוס של השבוע- לא ניראה שיש משהו שעשה את השבוע- מלא מבחנים מוצלחים הייתי אומרת
משהו שהרס את השבוע- הפדיחה הנוראית מכולם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת...לא מחכה תמונה שבא לשים- איך היה בפורים- די רקוב תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל..לסבתא שלי

mic22

New member
עונה

שיר השבוע של איגי- הפכתי אבן שיר השבוע לא של איגי- Alanis Morissette you oughta know השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- החזרה היום ו"לילה טוב אמא"
משהו שהרס את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתי
תמונה שבא לשים-
איך היה בפורים- היה ממש ממש כיף תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע
כפרעליך

מילי17

New member
../images/Emo42.gifוויקנד

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות ,כמובן שיר השבוע לא של איגי- לרוץ מהר השיר המאוס של השבוע- לא עוצרת של רוני משהו שעשה את השבוע- הדוגמניות
משהו שהרס את השבוע- כריסטין מועמדת להדחה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לשנשונה! תמונה שבא לשים- אני בתגובה מהירה אי אפשר לצרף תמונות איך היה בפורים- איף תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לדנע ששמה תמונות חדשות בפורום ברגר שבועטוב

למעלה