סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

וא~

שיר השבוע של איגי - תמיד אוהב תמיד נפגע|: שיר השבוע לא של איגי - Bullet for my valentine - All These Things I Hate השיר המאוס של השבוע - אין כזה משהו שעשה את השבוע - אתמול בצהריים ויום חמישי משהו שהרס את השבוע - יום רביעי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מחר ויום שני תמונה שבא לשים - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - (יפה כמו מלאך
)

עונה

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי- so sick- neyo קיץ- איה כורם השיר המאוס של השבוע- אין
משהו שעשה את השבוע-
כלום. באמת שכלום... משהו שהרס את השבוע- 1001 דברים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
יש כ"כ הרבה אנשים שאני רוצה להביא להם עכשיו פרח. הרשימה ארוכה אני לא אהיה בפורום עד יום חמישי. מסיבות אישיות.

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- מילווקי שיר השבוע לא של איגי- Iris, ניגנתי אותו כל השבוע בערך
השיר המאוס של השבוע- דרך המלך משהו שעשה את השבוע- חברה שלי באה לארץ
ואתמול בערב
משהו שהרס את השבוע- המבחן בפסיכולוגיה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום קונצרט שאני מנגנת בו
מחר טיול שנתי
ואולי הופעה של מוניקה סקס ^^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שרוצה

Ronushnush

New member
עונה...

שיר השבוע של איגי- רק לעוד דקה שיר השבוע לא של איגי - Have A Nice Day - Bon Jovi השיר המאוס של השבוע- לוידעת משהו שעשה את השבוע-
פלאפון חדש
התעודה הייתה לא רעה
תיקנו לי ת'סימס 2
היה כיף
משהו שהרס את השבוע- רבתי עם אח שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ... אין... תמונה שבא לשים- >>>>>> תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למורה לצרפתית כי היא לא הכשילה אותי בתעודה

mic22

New member
עונהה

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- אממ אין השיר המאוס של השבוע- גם אין
משהו שעשה את השבוע- מחנה אומנויותתת
משהו שהרס את השבוע- היום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חזרותת :) תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל.... איגי

למעלה