סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים- סופ"ש נעים

BjiJiNaaA

New member
עונהה

שיר השבוע של איגי-תמיד אוהב תמיד נפגע? שיר השבוע לא של איגי-מלאך-אביב גפן השיר המאוס של השבוע-חחחחחחחחח כמה פעמים של שירי מימון
כל השבוע נדבקתי אליו משהו שעשה את השבוע-אמממ..המבחן במתמטיקה שהלך טוב אני מקווה טפוטפוטפו משהו שהרס את השבוע-סתם מצברוח.. תמונה שבא לכם לשים-שקיעה שהייתה לא מזמן
..

mic22

New member
עונהנהנ

שיר השבוע של איגי- בינתיים בובות, עוד לא שמעתי מספיק את החדשים.. בטח שבוע הבא כבר אחד השירים החדשים
שיר השבוע לא של איגי- Black Eyed Peas - My Humps השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- הדיסק של איגי, וההצגה "מפלט ים" בצוותא משהו שהרס את השבוע- כל המבחנים אבל ברוך השם השבוע הכי קשה נגמר תמונה שבא לכם לשים-

עונהה...../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות... (לצערי עוד לא קניתי את הדיסק "מסתובבים"
) שיר השבוע לא של איגי- שנינו שווים- אביב גפן (
) אור הירח- אביב גפן השיר המאוס של השבוע- Hung Up- Madonna וכמובן שאליה מצטרפים אור, ביי ביי (תודה לאל הורידו קצת לחץ מהשיר המחריד הזההה) וכו'... משהו שעשה את השבוע- אמממ.... nothing משהו שהרס את השבוע- חולה

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי
להתעטף...
שיר השבוע לא של איגי
לא זוכרת לא יצא לי לשמוע... השיר המאוס של השבוע
לא דעת משהו שעשה את השבוע
הדיסקקקקקקק בלי שום ספפפק!!
אחד הימים המאושרים בחיי
משהו שהרס את השבוע
עומס וכו' תמונה שבא לכם לשים
לא בא לי
! יאללה ארוחת ערב גודביי

טיהי;;

שיר השבוע של איגי - תמיד אוהב תמיד נפגע
שיר השבוע לא של איגי- def leppard - now..
השיר המאוס של השבוע - אין כזה:) משהו שעשה את השבוע - היום בערב משהו שהרס את השבוע - אתמול, נראה לי תמונה שבא לכם לשים - מחר

red butterfly

New member
...

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- שלומי שבן-ערב לזכרי השיר המאוס של השבוע- אשמור את לבי, שמישהו יוציא לי אותו מהראש
משהו שעשה את השבוע- חיבוק ממישהי מיוחדת, הנסיעה לירושלים, יומולדת של חברה שלי משהו שהרס את השבוע- הרבה רגעים של דכאון :/ לילה טוב

../images/Emo3.gif

דיליי שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- חירותי\דנה ברגר השיר המאוס של השבוע-... משהו שעשה את השבוע- ציונים
משהו שהרס את השבוע- לוזוכרת
תמונה שבא לכם לשים- אין

למעלה