סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים-

A t z a

New member
עונה...../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי-משהו של טליה לא תכירו השיר המאוס של השבוע-לאיודעת משהו שעשה את השבוע-הממ הריאיון בMSN משהו שהרס את השבוע-היום,היום הכי גרוע בחיים
תמונה שבא לכם לשים-אין לי כוח לחפש אחת

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות! שיר השבוע לא של איגי- חירותי\דנה ברגר השיר המאוס של השבוע- אין לי משהו שעשה את השבוע- 93 בפיזיקה
משהו שהרס את השבוע- הבוחן בלשון
תמונה שבא לכם לשים- אין

BjiJiNaaA

New member
עונה

שיר השבוע של איגי-תאת"נ כרגיל שיר השבוע לא של איגי-השיר שלי של הקספרים השיר המאוס של השבוע-אשמור את ליבי, הלב שלי נשבר וכאלה
משהו שעשה את השבוע-שלא הלכתי יומיים לבצפר. משהו שהרס את השבוע-כל השאר..? תמונה שבא לכם לשים-אני ציירתייי

mic22

New member
עונהנה

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- Alanis Morissette - Ironic השיר המאוס של השבוע- אין ברוך השם משהו שעשה את השבוע- אתמול בפסטיגל
משהו שהרס את השבוע- לחץ מבחנים
תמונה שבא לכם לשים-

עונה...../images/Emo88.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי- Fill Me In- Craig David השיר המאוס של השבוע- אור... ללא ספק!! התווכחתי היום עם קרובת משפחה שלי (שחולה לו על התחת, יש לה את הטלפון שלו, איפה שהוא מלמד ברייקדאנס וכל החרא הזה...) שהמוסיקה שהוא עושה פשוט דוחה... והיא חפרה לי עם השיר הזה! טוב... עזבו
חח משהו שעשה את השבוע- יש המון דברים... היה אחלה שבוע!!
משהו שהרס את השבוע- אמממ כלום
אהה חוץ מנכשל בגיאוגרפיה... למרות שזה לא מה שיהרוס לי את השבוע!!

red butterfly

New member
בלהבלה

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות
שיר השבוע לא של איגי- Goo Goo Dolls - Iris
השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- עברתי תיאוריה
^^ לא עוד מבנה הרכב והמנוע!! לא עוד משרד הרישוי בפ"ת!!!!
משהו שהרס את השבוע- ריצת 2000 מטר

nemetz

New member
נמממ.. זכרונות מהתיאוריה

אתה מתקרב למעבר חציה, עליך: א. להגביר מהירות במטרה לחצותו במהירות האפשרית ב. לסטות ולעלות על המדרכה ג. להסתובב סיבוב פרסה ד. כל התשובות נכונות

nemetz

New member
עונה../images/Emo45.gif

שיר השבוע של איגי- "כועסת" מתאר בדיוק את איך שאני מרגיש שיר השבוע לא של איגי- "כרטיס טיסה" של סיון שביט
השיר המאוס של השבוע- מאטאפיקס- "ביג סיטי לייף" משהו שעשה את השבוע- האמת שכלום, היה לי שבוע מנחוס משהו שהרס את השבוע- אממממ.. אולי זה שאני נוסע כל יום בשישה אוטובוסים וקם בחמש וחצי בבוקר כדי לעשות שום דבר? תמונה שבא לכם לשים-

nemetz

New member
זה די קל

הוא נכנס לפלייליסט של גלגלכס. מי היה מאמין?

אה

שיר השבוע של איגי - תמיד אוהב תמיד נפגע שיר השבוע לא של איגי - יציאת חרום - נהדרת השיר המאוס של השבוע - אין משהו שעשה את השבוע - רביעי בלילה אני חושבת. משהו שהרס את השבוע - אתמול? תמונה שבא לכם לשים - טהטה שבוע טוב.

למעלה