סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים-

A t z a

New member
עונה מהר מהר../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- תאת"נ
,משחקת עם בובות
(למרות שאני זוכרת רק פזמון ועוד איזה 3 שורות
) שיר השבוע לא של איגי-הד אובר פיט-אלאניס מוריסט,"להיות ראשון זה מחייב-בנק הפועלים"-בנק הפועלים
אני לא מפסיקה לשיר אתזה
השיר המאוס של השבוע-עם הזמן-אביב גפן...זה שיר נחמד אבל חורשים עליו בכל מקום שזה כבר מאוס. משהו שעשה את השבוע-בובות יצא
הייתי בקניות עם אמא והיה מוי כיף
... משהו שהרס את השבוע-המממ לא מצאתי עבודה
תמונה שבא לכם לשים-זאת שהיא שרה ששמתי אתמול
אבל אין לי כוח

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- "סיבה טובה" של מיקה קרני (הפרסומת של בנק הפועלים!) השיר המאוס של השבוע- "אור" של אלוןדהלוקו.. משהו שעשה את השבוע- הכנס של הלהקות צבאיות, הפרסומת של בנק הפועלים עם השיר של מיקה קרני.. משהו שהרס את השבוע- המבחן במתמטיקה.. תמונה שבא לכם לשים- אין..

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- תאת"נ! את משחקת עם בובות, לצערי, לא שמעתי
שיר השבוע לא של איגי- Becauso Of You- Kelly Clarkson Fighter- Christina Aguilera Goodbye My Lover- James Blunt Get Your Number מאריה קארי אין לי כוח לרשום באנגלית
השיר המאוס של השבוע- וואווו יש המון... שדות של אירוסים- יהודה סעדו ביי ביי- מלי לוי ואודי דוד (לא נמאס להם?!?!?!?!) הבן של דוד- גלעד ועוד המון! משהו שעשה את השבוע- לא יודעת חחח משהו שהרס את השבוע- יום הורים מחורבןןן!!!!

עונהנהנה!

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות
שיר השבוע לא של איגי- חללית\ גזוז! השיר המאוס של השבוע- אין לי ממש.. משהו שעשה את השבוע- לא היו מבחניםםםם^^ משהו שהרס את השבוע- משהו. תמונה שבא לכם לשים- אין

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- תשא אותי לאישה, כבר כמה ימים שהוא נדבק לי לראש
שיר השבוע לא של איגי- בובה אחת
השיר המאוס של השבוע- ביי ביי, אור, ושאר חבריהם לפשע משהו שעשה את השבוע- נהגתי פעם ראשונה מחוץ לעיר, הצו ראשון שהלך ממש טוב וקצר
וזכיתי בנ-ג-ן MP3
(ודיברתי עם לביא זיטנר
) משהו שהרס את השבוע- המורה לתנ"ך הפוסטמה
#$%&#^%&)*&^#$%@#

A t z a

New member
"שאר חבריהם לפשע"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

הרגת אותי

BjiJiNaaA

New member
אאאאאאני..../images/Emo79.gif

שיר השבוע של איגי-תאת"נ חחח שיר השבוע לא של איגי-בית הבובות-שיר בעפרון השיר המאוס של השבוע-לא נמאס לי משירים השבוע:) משהו שעשה את השבוע-ההופעה אתמול של בית הבובות
משהו שהרס את השבוע-התכסחתי ממששש עם המורה לביולוגיה והיא צעקה עליי ועל אמאשלי כמו מטורפת
חחח תמונה שבא לכם לשים-הנהנהנה

mic22

New member
עונהנהנה

שיר השבוע של איגי- תאת"נ.. אני חייבת לשמוע כבר את מע"ב!! שיר השבוע לא של איגי- Kelly Clarkson - Because of You Christina Aguilera - El Beso Del Final השיר המאוס של השבוע- ביי ביי צועד בראש
משהו שעשה את השבוע- סתם שבוע לא היה כלום כזה.. לפחות לא משו שאני זוכרת משהו שהרס את השבוע- אותו כנל תמונה שבא לכם לשים-

למעלה