סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Lady In Blues

New member
../images/Emo4.gif

פויה של שבוע. שיר השבוע של חמי- ישראליאנה
שיר השבוע לא של חמי- Queen- 39'. משהו שעשה את השבוע- הדר'צה ות"א. וגם יום רביעי שהיה סבביישן של יום. משהו שהרס את השבוע- אחי הקטן גילה שאני מעשנת ועכשיו הוא לא מדבר איתי. בשביל הפרופורציות- הוא בן 10
בילוי השבוע- ת"א עם הדר בחמישי שהיה כיף חיים ונמל ת"א בשישי שהיה פשוט גרוע. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מרתון "נשואים פלוס" בביפ
מה קניתם השבוע?- אוכל, הרבה מוניות ופוסטרים של הביטלס לחדר. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לחבר טוב ותחילת החופש. תמונה שבא לשים- תגובה מהירה... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תעשו כיף, זה בריא. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל על ההודעה הנחמדה ולהדר

Lady In Blues

New member
מתקנת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של חמי- ישראליאנה שיר השבוע לא של חמי- Queen- 39'. משהו שעשה את השבוע- הדר'צה ות"א. וגם יום רביעי שהיה סבביישן של יום. משהו שהרס את השבוע- אחי הקטן גילה שאני מעשנת ועכשיו הוא לא מדבר איתי. בשביל הפרופורציות- הוא בן 10 בילוי השבוע- ת"א עם הדר בחמישי שהיה כיף חיים ונמל ת"א בשישי שהיה פשוט גרוע. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מרתון "נשואים פלוס" בביפ מה קניתם השבוע?- אוכל, הרבה מוניות, פוסטרים של הביטלס לחדר ודיסק אוסף של שלום חנוך
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת לחבר טוב ותחילת החופש. תמונה שבא לשים- הדיסק. שלושה תקליטורים במארז+חוברת שווה. וזה עלה כולה 100 ש"ח. ללא ספק רכישה מוצלחת
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תעשו כיף, זה בריא. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל על ההודעה הנחמדה ולהדר

gray star

New member
../images/Emo153.gif

שיר השבוע של חמי- אימפריות נופלות לאט שיר השבוע לא של חמי- כולם אומרים- שלומי שבן משהו שעשה את השבוע- שיחה טובה, הימים שהולכים ומתקצרים לקראת היעד, גיליתי על הופעות מחול ומוזיקה שבכלל לא ידעתי שיהיו בשבוע הקרוב ומותר לי ללכת לכמה :), חווה. משהו שהרס את השבוע- אינטרנט, עיתון, אמא. בילוי השבוע- סוף סוף הגעתי לביצפר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לקט ריקודים של הבולשוי מכל מיני שנים ויש גם ריקוד מ-1914!!! מה קניתם השבוע?- אביזרים למשימות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה או שתיים של מחול! הופעה של שלומי שבן! ועוד יותר משבוע הטיסה למשפחהD:D: תמונה שבא לשים- כי יש לי בה שתי עיניים שונות! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לשרי!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- הרבה יותר יפה לי מקרוב
שיר השבוע לא של חמי- Sweeney Todd - Epiphany משהו שעשה את השבוע- להבריז מהבצפר ומהעבודה. משהו שהרס את השבוע- עבודה ובצפר , ושיעור נהיגה לא טוב
בילוי השבוע- שישבת אצל דנדנית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נ.ב אני אוהב אותך. אירים הם כאלה חתיכים
מה קניתם השבוע?- שום דבר מיוחד. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- צילומים
, פסטיבל דימונה לקולנוע ומסע קניות
. תמונה שבא לשים- יאללה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- המממ....שיגיע פסח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים החמודים שבפורום ולאורי

A t z a

New member
"אירים הם כאלה חתיכים"-מסכימה../images/Emo178.gif../images/Emo80.gif

למעלה