סופ"ש

סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo30.gif../images/Emo30.gif../images/Emo30.gif../images/Emo30.gif../images/Emo30.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- 30 Seconds To Mars-from yesterday והרמיקס ל"לא קל"-היהודים משהו שעשה את השבוע- מממ לא היה משו מיוחד חח משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- יומרביעי בת"א והיום יומולדת לאביקו 20 בת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות! למרות שביומרביעי היה חרא מזה משעמם
מה קניתם השבוע?- הממ לא קניתי..קנו לי מתנה מאוחרת..מוזג שוטים מהמם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להחלפה,לעשות ת'מבחן האחרון לשליש
,ליומחמישי-אחותי הגדולה החיילת הניצחית משתחררת אחרי שנתיים וחצי
תמונה שבא לשים- המוזג שוטים המהמם שלי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רוני..[תבואי היום כפרע
]

Peeeach

New member
סוף שבוע [=

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- מועדון החלומות פורטיסחוף משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Peeeach

New member
.........

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- סרטים מצויירים - מאיה מרון משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- לא זוכרת.. החדר שלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ארתור פשוט מאוד מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

:)

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגיMegadeth - a Tout Le Monde, Creed - With Arms Wide Open, Coldplay - Trouble. משהו שעשה את השבוע- אין לי מושג. משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- יום חמישי עם חברים? >< סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בטיפול. :) מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי מושג, כלום. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- |פרח מי שרוצה.

A t z a

New member
סליחה שאני בקושי כאן...../images/Emo80.gif

אני ממש מרגישה אשמה,סורי...אין לי זמן לחיות
שיר השבוע של איגי- אלמל"ל שיר השבוע לא של איגי- סייב טונייט,אינוסנס וכו' משהו שעשה את השבוע-מממ כל מיני דברים קטנים,איי גס.. משהו שהרס את השבוע- כל מיני דברים גדולים...לימודים@^)%#@)$^#$&^ פשוט נמאס כבר... בילוי השבוע- הערב היה כיף...אחרי בצפר אצל חברה,ואז בכפ"ס,ואז בסנוקר ובמסעדה...ועכשיו לישון. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם הביוטופ המסריחחח שיושב לי על הראש כבר שנה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-המאיספייס של הפורום התעדכן ונפתח לקהל!!! כנסו לראות את הרקע המאמם (תודה רוני,ותודה מיכ על התיקונים),את כל התמונות והקליפים-ותעזרו להפיץ!! http://www.myspace.com/iggywaxman_forum תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-הוד,שעומדת על המשמר וממלאה חלקים חסרים

לאיור

New member
"הנה הנה הנה הוא בא... "

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כל השירים מהדיסק האחרון של מוש בן ארי [LIVE] , ומלא לד זפלין משהו שעשה את השבוע- כל הזמן להיות עם חברים
משהו שהרס את השבוע- שלא הלכתי ל"חוגגים יומולדת לבוב מארלי" ושנהייתי חולה בילוי השבוע- שלישי, רביעי, חמישי חברים היו אצלי וביום שישי בית ריק לידיד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות ושנות ה-70 מה קניתם השבוע?- 4 סווצ'רים מכנס וסיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני עצבנית ויש לי מצב-רוח מוזר אני יודעת למה ואני לא יודעת למה, תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

kepit

New member
אעעע אני כלכך שמחההההההההD::::

שיר השבוע של איגי- אממ שמיים מופלאים
שיר השבוע לא של איגי-ממ hotel song-regina spektor
משהו שעשה את השבוע- ממ אתמול:] התגעגעתי לרמבם.. שני דיסקים חדשים! ויום שלישי פלאפון חדש::]]] משהו שהרס את השבוע- אתמול..אבל הרוב תוקן
בילוי השבוע-ממ רמבם?D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-ממ לאדעת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת ולאדעת:] תמונה שבא לשים-אין לי כוח:] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני שמחהההההההההD:::: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לך!D:

למעלה