סופ"ש

Oyster Girl

New member
סופ"ש ../images/Emo42.gif ../images/Emo54.gif

איזה כיף שהוא הגיעעעעעעעע
שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שבת שלום

בוקר טוב

שיר השבוע של חמי-הביצוע שלו לאבשלום נחרט בי חזק. מהמקוריים שלו, כל אחד והבוב שלו שיר השבוע לא של חמי-סוזנה משהו שעשה את השבוע-יציאה עם כמה חבר'ה לת"א משהו שהרס את השבוע-המתכונת במתמ' והמבחן בלשון
בילוי השבוע-ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-זה שהתמכרתי ל"חשופים" הופך אותי לבן אדם פחות טוב? מה קניתם השבוע?-כרטיסי רכבת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם הבגרות במתמ', ולהשלים שעות שינה בחג מתן תורה תמונה שבא לשים-תגובה מהירה, סורי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-גיטרה חשמלית זה הדבר הכי גאוני שנברא מאז הגיטרה הקלאסית תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למיכל, לחמי, ולג'ימי הנדריקס

Oyster Girl

New member
אבל למה כשאני בבית הזמן טס../images/Emo6.gif? לעזאזל ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- הגמד המוטס שיר השבוע לא של חמי- if it makes you happy משהו שעשה את השבוע-
, שום דבר
! משהו שהרס את השבוע- שוב
, שום דבר מיוחד.... בילוי השבוע-
סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כלום, יש לי מינוס מחריד בבנק
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שוווווווווום דבר
! תמונה שבא לשים-
שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחברי הפורום המדליקים
איזה שבוע מחריד ונוראי

vagz

New member
לילה טוב

שיר השבוע של חמי- מסעותיי עם עצמי (לייב
) שיר השבוע לא של חמי- זמנים משתנים,סוף לא טוב-קספר אין מקום אחר-משינה משהו שעשה את השבוע- יום סטודנט אתמול =] משהו שהרס את השבוע- כרגיל פשוט כלום בילוי השבוע- יום סטודנט אתמול והמסיבת בירה היום אצל חבר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים הפרק סיום מצמרר מה קניתם השבוע?- נאדה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שבוע שלם בלי הופעה
אז כנראה אני מחכה בקוצר רוח לבגרות במתטמתיקה
רק על מנת לסיים עם זה תמונה שבא לשים- צילמתי קצת אתמול בהופעה אבל עדיין לא העברתי למחשב וזה גם ככה לא איכותי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יום סטודנט זה דבר אדיר והרבה יותר טוב מרוק"צ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללהקה על ההופעה אתמול

אורי נה

New member
שבוע הזוי

שיר השבוע של חמי- מה שעובר עליי שיר השבוע לא של חמי- סוף לא טוב- קספר משהו שעשה את השבוע- יום הסטודנט משהו שהרס את השבוע- לשמוע ולראות כוס וחצי נאכלת!! יום ירושלים מעפן בלי צעדה, כמויות של מודעות להופעה של קספר בירושלים בילוי השבוע- יום הסטודנט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עדיין כישור הזמן, קצת הרלן קובן, ד"ר הו מה קניתם השבוע?- כרטיס רכבת, כובע, עגיל וכרטיס כניסה ליום הסטודנט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחן אחרון לשנה הזו תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אל תאכלו כוסות חד פעמיות, זה דוחה!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חמי רודנר, אופיר בר עמי, אמא שלי, נהג רכבת, זו שבזכותה הייתי בהופעה של קספר עם שמלה אדומה

A t z a

New member
לידיעתכם../images/Emo80.gif

אתמול בלילה (3 בלילה בערך) השמיעו ברדיו (88 אף אם אם אנלא טועה) את כל "זמן סוכר"
. וזה החזיק אותי ערה מאוד
.

vagz

New member
88 זאת תחנה מעולה..

שם באמת יש מוזיקה ישראלית איכותית רק יותר מדי פרסומות

למעלה