סופ"ש

Oyster Girl

New member
סופ"ש ../images/Emo42.gif ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שבת שלום לכולם

Oyster Girl

New member
כמה טוב שהשבוע נגמר ../images/Emo54.gif

חיכיתי לסוף שלו עוד לפני שהוא התחיל
שיר השבוע של חמי- הביאו את הסתיו שיר השבוע לא של חמי- spiderwebs של no doubt משהו שעשה את השבוע- התקבלתי לתפקיד טוב במשטרה משהו שהרס את השבוע- לא היה בילוי השבוע- יום בחירות שהיה יום חופש
ואכלתי בו לאפה כזאת טעימה אז בכלל
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לצערי לא יצא לי, היום אולי מה קניתם השבוע?- אוכל והרבה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי הופעה של חמי וירמי אבל ממש לא נראה לי תמונה שבא לשים- מקסיקו, ענת ואני
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנדנית

A t z a

New member
סליחה../images/Emo9.gif?../images/Emo80.gif

מה זה השליליות הזאת
? אנחנו הולכות להופעה. ולמה?
את יודעת!

שבת שלום

שיר השבוע של חמי- איפה הרוח שיר השבוע לא של חמי- JET פול מקרטני ווינגס משהו שעשה את השבוע- התאהבתי במפקדת משהו שהרס את השבוע- קיבלתי חדר ממש טוב בטירונות ואז העבירו אותי לחדר של מפגרות (רובם) ואחת שנוחרת כאילו יש לה רמקול באף בילוי השבוע- לישון במיטה בערך 10 שעות היום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שולחן לחמישה, דם אמיתי מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אעעעעעע שלא יגיע שבוע הבא.. תמונה שבא לשים- חתיך שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

בוקר צח

שיר השבוע של חמי-הרוב הדומם. רושם חזק מההופעה. שיר השבוע לא של חמי-הרבה סיד בארט משהו שעשה את השבוע-גדנ"ע משהו שהרס את השבוע-יותר מדי שכיבות שמיכה בילוי השבוע-שעת ט"ש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-אוכל, בעיקר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ג'אם עם כמה חבר'ה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אם הנשמה מאירה, גם שמים לוטי ערפל מפיצים או נעים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרמטכ"ל

vagz

New member
סוף שבוע מעולה!!

שיר השבוע של חמי- אימפריות נופלות שיר השבוע לא של חמי- אין משהו ספציפי משהו שעשה את השבוע- טיול בצפון עם חברים, שינה באוהלים מגניב ביותר אחת החוויות!! משהו שהרס את השבוע- שהטיול נגמר....... בילוי השבוע- טיול עם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קראתי את התפסן בשדה השיפון ולא ממש התלהבתי.. מה קניתם השבוע?- אוכל ב700 שקל לטיול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע עדיין תמונה שבא לשים- תמונה של איש סופר מכובד לספר מחזור שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ראיתי כל כך הרבה פרחים בסופ"ש שאני מחלק לכל מי שקורא את ההודעה הזאת..

Oyster Girl

New member
גל דומה להית' לדג'ר, נה נה נה בננה ../images/Emo54.gif

מעניין אם גם כשתגדל תהיו דומים, אם כן אז שווה לשמור על קשר
סתם
. אבל באמת סתם
.

gray star

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

הבנתם? שיר השבוע של חמי- הרוב הדומם, שיר הכלב והאשה שיר השבוע לא של חמי- חמימות חולפת! של ורד קלפטר בביצוע של דנה ברגר, מנועים קדימה של אלג'יר משהו שעשה את השבוע- שני דברים, אני לא אפרט משהו שהרס את השבוע- אותם שני דברים בילוי השבוע- אממ.. ת"א בתחילת השבוע, היינו בבודהה בורגר D: אני מתה על המקום הזה!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השמן של לורנצו מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר.. פגישה חשובה בפעם השנייה שאני מקווה שממנה, אחרי הלמידה מהטעויות של הפעם הקודמת, תהיה את העלייה ואז קו ישר אמן תמונה שבא לשים- מתשוקות ז"ל :( שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איזה כיף זה לדבר בקודים, השבתאהל תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ביאנקה, תרגישי טוב

Oyster Girl

New member
לא להאמין שראיתי את זה../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

משפיל וקשה לתפיסה כאחד

gray star

New member
אפשר להוסיף את זה למרתון של ריימן

בשבת יש 5 פרקים ברצף

gray star

New member
עדכון: אי אפשר להוסיף את זה למרתון של ריימן

כי אפילו את השידורים בשבת אין יותר...