סופ"ש
תענו!

סופ"ש ../images/Emo42.gif תענו!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

לאלי19

New member
סופ"ש רגוע

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- I need your love משהו שעשה את השבוע- השבוע טס משהו שהרס את השבוע- הביקורת המסריחה שהתכוננו אליה ובסוף הם נשארו אצלנו בבסיס רק 3 שעות מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפגש עם רותם ואולי גם סתיו ופז יצטרפוו משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בסיס בכללי מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- סתיו , רותם , אתי ועמית הערות- אין תמונת השבוע- למי יש כוח להעלות..

ירינוש12

New member
עונה-סופ"ש

שיר השבוע של לירז-שיר מנוחה שיר השבוע לא של לירז-מלא של כמעט מלאכים.. משהו שעשה את השבוע-שכנים חדשים עם כלב מאמי ותוקי מדבררררר משהו שהרס את השבוע-הורחקתי ל24 וארבע שעות מאיזה אתר בגלל שאח שלי קילל! מה קניתם השבוע-אח שלי זכה בשמונה מאות כרטיסים ובאולינג והוא קנה לי.. ציטוט השבוע-בכל צחוק יש קצת אמת! תוכנית\סרט השבוע-אהבה מעבר לפינה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בן דוד שלי הולךך..
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-סבא שלי ז"ל
(אם אפשר שזה יגע אליו בכלל) הערות-מה קורה? תמונת השבוע-איןן

נו ו... ?

מה יש עם זה איזה שהיא בעיה?
השאלות של הסופ"ש שבוע הם אותם השאלות למיקרה שלא הבנת תיסתכלי בשאר הדפים של הפורום ותיראי .. !

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-משה פרץ-שתיים בלילה,דניאל בן חיים-חגיגה לעיניים,שריף-טבעת משהו שעשה את השבוע-ת"א,עזריאלי
,ים,לצאת לפיצוציה כימעט כל ערב
,ישלי מזגן בחדר|קפוא|,ראיתי את עושרי ההומו הזה בעזריאלי שהיה בפעם בחיים 3 משהו שהרס את השבוע-משהו... מה קניתם השבוע-4 XL , גלידה
, דיוידי של פסטיגל במצולות
, ציטוט השבוע-עם תנסה זה לא יקרה אבל שלא תנסה זה כן יקרה! תוכנית\סרט השבוע-דונה ברברה
,דירה לשניים,מילה של אישה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליקנות בגדים לביצפר,לצאת לעיר ולקניון משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אביטל,רותם,סתיו ואור שנעמלה
הערות-מיפגש דחחוווף! תמונת השבוע-

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- כל מיני חדשים :} משהו שעשה את השבוע- הופעה של גלית החיימשלי משהו שהרס את השבוע- שגלית חולה חזק ויש לה שפעת
מה קניתם השבוע- גופיות צמידים ועוד כל מיני דברים ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש כוכב נולד ,כרגיל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת לבראבו משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ליאורי אביטל ירין עמית ולעצמי חעחע
הערות- כולם תמיד כותבים בהערות מיפגש חח חאלס יהיה מתי שארתור יחליט שיש זמן ! תמונת השבוע- ......

עדן חשוב לי לציין ../images/Emo6.gif

אתת הכי יפהה בעולםםם !!! אהבתי את התלתלים ושיער חום מהממתתת !!!!!

עוננההה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-לשם שינוי שמעתי
בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-ריטה-אל תפחד משהו שעשה את השבוע-סיימנו לבנות את הבריכה בבית
סוף סוף אחרי 4 חודשים בערך
משהו שהרס את השבוע-כלוום
מה קניתם השבוע-מתנה ללירז
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-אנה מונטה אבל הסרט
כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עוד שבוע בוול ליראות את עדןן בבראבו ! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מקווה שלא יהיה דבר כזה
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עדן אתי ארתור ואליסה
הערות- תמונת השבוע-תמונה מטורקיה

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- נינט טייב - fool moon night משהו שעשה את השבוע- ממדיון, שנקין ודיזינגוף עם רותם ואביטל
, וספיישל היהודים בכוכב נולד! משהו שהרס את השבוע- ... מה קניתם השבוע- חגורה ו-2 שרשראות ציטוט השבוע- לא זוכרת תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד, השיר שלנו 2 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי הופעה של איה זהבי פייגלין
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- קורס קיץ במתמטיקה
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם ואביטל
הערות- תמונת השבוע- עם המדהימה שלי בספיישל היהודים בכוכב נולד...

RTur

New member
טוב.. זה היה חרא שבוע!

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- הדורבנים - אח, איזה בוקר Beyonce - Sweet Dreams Shakira - She Wolf ושירים ברוסית בעיקר.. משהו שעשה את השבוע- ההופעה אתמול, המוכרת מקרוקר שעזרה לי מאוד ובאה לקראתי! משהו שהרס את השבוע- גנבו לי את התיק עם הבגדים שלקחתי לבסיס
מה קניתם השבוע- השלמות של דברים שגנבו לי.. בגדים וזה ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הביתה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מסדר נקיונות בבסיס חחח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולכם כי בערך כולכם חפרתם לי השבוע בטלפון ובמסנג'ר חחח הערות- אין תמונת השבוע- אין לי כוח

למעלה