סופ"ש

Sacred Lie

New member
סופ"ש ../images/Emo41.gif

פתחתי במקום ליאת
שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע של פראמור: קליפ השבוע לא של פראמור: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: דברים חיובים שקרו לכם השבוע: דברים שלילים שקרו לכם השבוע: דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט/י שבוע: התמונת שעשתה לכם את השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: איך עובר החופש?

Johnni456

New member
קקי פיפי../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי.. שיר השבוע לא של פראמור: -- קליפ השבוע של פראמור: -- קליפ השבוע לא של פראמור: -- להקה/אומן השבוע: -- אלבום השבוע: -- דברים חיובים שקרו לכם השבוע: טיול חנוכה דברים שלילים שקרו לכם השבוע: כואבים לי מקומות בגוף שאפילו לא ידעתי שקיימים אחרי הטיול ומסתבר שיש לי פחד גבהים OO" דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: כלמיני דברים מהטיול חנוכה וזה.. סדרה\סרט\ספר השבוע: מחר אני רואה את טוויליט סופסוף!
ציטוט/י שבוע: כל מיני מורלים למיניהם מהטיול
התמונת שעשתה לכם את השבוע: במהירה המאכל שעשה לכם את השבוע: לחמנייה ולשאלה המתחלפת: איך עובר החופש? מהר מידי
צריכה עוד שבוע

Johnni456

New member
מה אני אעשה הייתי בטיול חנוכה../images/Emo79.gif

והדבר היחידי ששמעתי היה מורלים למיניהם
אהה וכמה פעמים את Blv. of broken dreams של גרין דיי Oם

נסטי XD

New member
שבוע מחורבן. בחיי.

שיר השבוע של פראמור: דיקוד שיר השבוע לא של פראמור: חזרתי למקפליי, כ"כ.. קליפ השבוע של פראמור: דיקוד... קליפ השבוע לא של פראמור: מקפליי להקה/אומן השבוע: מקפליי אלבום השבוע: -- דברים חיובים שקרו לכם השבוע: סופ"ש בכינרת, היה מהמם וכ"כ כיף...חבל שהורסים הכל... דברים שלילים שקרו לכם השבוע: כל השאר... דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: אני חולמת דברים ואז אני בטוחה שהם באמת קרו.. סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר-"בעל זבוב" , זה חובה..XSS ציטוט/י שבוע: -- התמונת שעשתה לכם את השבוע: -- המאכל שעשה לכם את השבוע: תפ"א.. ולשאלה המתחלפת: איך עובר החופש? נחמד, לא היתה לי בעיה אם היה ארוך יותר XD שבוע טוב לכולם!!

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gifסכמשסכמש.

שיר השבוע של פראמור: Decode & When it rains
שיר השבוע לא של פראמור: The Cab- bounce Jonas brothers - When you look me in the eyes BringMeTheHorizon - SS
קליפ השבוע של פראמור: Decode
קליפ השבוע לא של פראמור: The cab -Bounce Stiff Dylans - Ultraviolet
להקה/אומן השבוע: פארמור
אלבום השבוע: .!Riot ו"באמת ומקרוב"..
דברים חיובים שקרו לכם השבוע: מתנות מסיבת הפתעה עם המשפחה בלונים מחברים בילוי עם אמא
דברים שלילים שקרו לכם השבוע: חולה בחילות חברים לא מתייחסים
דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: העולם
סדרה\סרט\ספר השבוע:
"מצוץ מהאצבע" אומגש זה סרט חמודדד. לווו
Twilight
ציטוט/י שבוע:
"מהפולניה.. שהיא גם סבתא שלך!" [ברכת יומולדת מוזרה]
.Michael Cobb: You know, it was almost easier when he was always fucking up ?Audrey Cobb:Yeah !Michael Cobb: It's like he thinks he's smarter than me .Audrey Cobb: Well, maybe that's the way it goes [thumbsucker
]
התמונת שעשתה לכם את השבוע: לו טיילור פו'צי
המאכל שעשה לכם את השבוע: ספגטי
ופנטהה
ולשאלה המתחלפת: איך עובר החופש? פלוס מינוס

Miss Insanity

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: כל ה-Final RIOT . קליפ השבוע של פראמור: דיקוד D: . קליפ השבוע לא של פראמור: אין. להקה/אומן השבוע: פאראמור 3> אלבום השבוע: הפינאל ריוט D: (ריוט נו.) דברים חיובים שקרו לכם השבוע: ממ כנס מש"צים,יומולדת,יומולדת להיילי D: .ראיתי את טווילייייייט
. דברים שלילים שקרו לכם השבוע: פספסתי מפגשים . =/ דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: מממ לוידעת . סדרה\סרט\ספר השבוע: טוויליייט D: [גם הספר וגם הסרט
] ציטוט/י שבוע: התמונת שעשתה לכם את השבוע: תגובה מהירה >< . המאכל שעשה לכם את השבוע: ממ לוידעת. ולשאלה המתחלפת: איך עובר החופש? היה נחמד , קצר , קר וכאלה . ><

למעלה