סופ"ש

יולי127

New member
סופ"ש ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

sivan1996

New member
עונה =]

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - MCR- teenagers משהו טוב שקרה השבוע - לא משו מיוחד
משהו רע שקרה השבוע - X עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מי שואל אותך? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - האלבום החדש שלדר דניאל יוצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחן בערבית
תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכולם

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Willow Smith - Whip my hair הילדה הזאת פשוט מגניבה רצח! Taio Cruz & Kylie Minogue - Higher Mary Mary - Shackles Shakira - Loca, Rabiosa Kylie Minogue - Get Outta My Way (7th heaven remix) משהו טוב שקרה השבוע - ההופעה אתמול משהו רע שקרה השבוע - שנאלצתי לשיר צרוד בהופעה אתמול חח עיתון/ספר/תוכנית השבוע - גיבורים עונה 4 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שום דבר מיוחד משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - שום דבר מיוחד תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - תתעוררו.. מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

שבוווע נדיר ביותררר !

שיר השבוע של לירז - אין D: שיר השבוע לא של לירז -חחחח "הייתי בת שלושים" של עדי אשכנזי
(סיפור ארוך) משהו טוב שקרה השבוע - הופעה של עדי אשכנזי
סופסוף העלנו את ההצגה ! משהו רע שקרה השבוע - לא משהו זכור עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חסמבה דור 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - במבחן בתקשורת ותאטרון
תמונה - עם עדי אני יעלה יותר אמוחר D: הערות/תלונות וכו' - ארתור התתעוררו זה גם מופנה אליך נכון ?
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולםם

יאללה עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - נאור אורמיה אהבת חיי ..
משהו טוב שקרה השבוע - צחוקים עם החב'רה בחיפה .. !! משהו רע שקרה השבוע - שום דבר .. עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חסמבה דור 3 , וערוץ 24 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שסוף סוף אני צובעת את כל השיער לבלונד
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - להתחיל לעבוד ... :- \ תמונה - ... הערות/תלונות וכו' - שיהיה אחלה שבוע לכולם ;-* מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכלום

אליסה13

New member
שבת מושלמת ונדירה ביותר../images/Emo99.gif

שיר השבוע של לירז -חום הלילה,עוד צהריים,אל תפסיק,נשכח מליבך,הכל יהיה בסדר ות'הצילצול בפלאפון של הגרסה שלה לשיר האלופה. שיר השבוע לא של לירז -ריטוש ומלא מזרחי בהרקדה במוצ''ש. משהו טוב שקרה השבוע - נעם בית הלחמי ולבנה מסלטי המדריכות המושלמות שלי בעמותות ''חברים לרפואה'' ו''קו-לחיים'' עשו לי ת'השבוע למושלם ורק איתכן אני מרגישה שזה מושלם להיות עוד חלק בעולם שלכן באהבה שלכן מוקדש לנעם בית הלחמי ולבנה מסלטי משהו רע שקרה השבוע -הכל עבר נגמר עיתון/ספר/תוכנית השבוע -צחוק מעבודה ודאוס. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לבוא למשפחת בית הלחמי לשבת משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבדק בלשון מחר ומחבן במטמתיקה מחרותיים תמונה - אין הערות/תלונות וכו' -שרק נהניה מהדברים הקטנים של החיים כי הם אלה שמרימים אותנו למעלה גבוה שיהיה לכולנו שבוע מושלם ושגלעד שליט יחזור הביתה אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן כייהיי רצון!!! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -נעם בית הלחמי ולבנה מסלטי המדריכות המושלמות הנדירות שלי ולליאורוש,ארתור,רוית,סיון,ג'ני,ניקה,דיאנה ונטשה.

יולי127

New member
שבוע א-ש

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז -יש ישן אבל אני מתה עליו Rihanna-Cry משהו טוב שקרה השבוע - הופעה של עדי אשכנזי עם ליאורי משהו רע שקרה השבוע -מבחנים קצת הרס עיתון/ספר/תוכנית השבוע -לרדת בגדול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יומולדת לחברה משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -עוד מבחנים תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאור דיאנה נטשה ועומרי

שובלי13

New member
זה שטויות עם אני עונה על זה ביום שלישי נכון

שיר השבוע של לירז -שמעתי את הדיסק שלה אצל נטשה שיר השבוע לא של לירז - Rihanna - Russian Roulette משהו טוב שקרה השבוע -צחוקים בשיעורים משהו רע שקרה השבוע -המורה העיפה אותי מכיתה אבל היה מצחיק בחוץ עיתון/ספר/תוכנית השבוע -צחוק מעבודה ומחוברים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -אין משהו מיוחד :] משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -כמו כולם מבחנים חחחח תמונה - שתי שובל בתמונה אחת
הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כלום

למעלה