סופ"ש ^^

חחחח. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

א. אני ממש לא מדברת סינית! [ורק שתדעו, שנכון אנחנו אומרים "אתה מדבר סינית" כי זה נשמע לנו שפה קשה? אז בצרפתית, אומרים "אתה מדבר עברית" כי היא נחשבת שפה ממש קשה להם. ס'מגניב? D: המורה שלי ללשון אמרה לנו.] ב. טייקינג 5 זה סרט של דה קליק פייב עם אלונה טל [נו, זאתי מהפיג'מות] מ... 2005 נראה לי. והוא מזה חמוד! תורידי.

Emergency Exit

New member
../images/Emo207.gif כל מי שרוצה שמאי ישאר בפורום,

תצביעו
ותכתבו לו כמה שאתם אוהבים אותוו D::::: :[.tomorrowx אומר/ת: אני שוקל לפרוש רשמית מהפורום..): :[.tomorrowx אומר/ת: אני לא אפרוש בנתיים, אבל אני בקושי כותב וזה לא טוב;; מחאה!@#$%

בואנה... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מאי, אתה צריך צומי?! O: הוא סתם מפחד שאני אעבור אותו בסטטיסטיקות. מה שכנראה יקרה. חעחעחע.

../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

ברוררר, מאי, זה היה רעיון של ליאור! XD [מה אתה מאיים לפרוש? מה קרה? אנחנו לא טובים בשבילך?!
]

Emergency Exit

New member
זה באמת היה רעיוןשלי../images/Emo2.gif

אבל הוא באמת מאיים לפרוש וזה לא יפה!!! בואו נאכל אותו על האש

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

למאי אסור לפרוש מהפורוםםםםםםםםםםםםם
~נמנמ כבר חפרתי לו על זה במסן~

May Music

New member
כפרעלייכם):

אני באמת רוצה להישאר וכל זה אבל אני לא חושב שזה ילך לי.. אני מתחיל להדרדר בלימודים ויש פשוט דברים שאני חייב לוותר עליהם כדי להצליח ולצערי הפורום הוא אחד מהם\: יכול להיות שאני אהיה כאן בחופשים או בסופ"שים, אבל מה שבטוח שאני לא אהיה כאן כמו פעם.. אני ממש מצטער וחבל לי כי אני מת על הפורום שלנו ועל האנשים בו, ואני ממש רוצה שנעשה מפגש פורום שברור שאני אבוא אליו בחנוכה! אם אתם לא באים למפגשפורום בחנוכה אז אני לא נשאר (אפילו לא קצת) אז תבואו! D: וגם תארגנו חחח... לי מתאים כל תאריך חוץ מה24-25 לחודש

Emergency Exit

New member
אז אל תידרדר,

ואל תעזוב זה הכל תלוי ברצון ישלי מלא מבחנים, ושנינו בכיתה י' אם אנלא טועה ואני גם מדריכה בצופים ולומדת שעות CTC פעמיים בשבוע בשעת 0 או בשעה 4 אחרה''צ ואני בכלזאת כאן.. סדר עדיפויות.

למעלה