סופ"ש ^^

xXx Lilo xXx

New member
סופ"ש ^^../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע של פראמור: קליפ השבוע לא של פראמור: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: דברים חיובים שקרו לכם השבוע: דברים שלילים שקרו לכם השבוע: דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט/י שבוע: התמונת שעשתה לכם את השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: אכלתם כבר קרמבו?

נסטי XD

New member
ראשונה?../images/Emo2.gif

שיר השבוע של פראמור: דיקוד, טדס וואט יו גט.. שיר השבוע לא של פראמור: אה..אתם לא מכירים...לא חשוב.. קליפ השבוע של פראמור:דיקוד קליפ השבוע לא של פראמור: ירמי קפלן- הדפוק הזה. להקה/אומן השבוע: פארמור אלבום השבוע: -- דברים חיובים שקרו לכם השבוע: המשחק, קיבלתי 98 בתקשורת, דברים שלילים שקרו לכם השבוע: כמעט הכל: ההורים, החברות, והגרביל הזה... דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: חלמתי שמצאתי משו, כשקמתי, זה היה על השולחן שלי.. סדרה\סרט\ספר השבוע: מגרש ביתי, האנטומיה של גריי || אחרים חורגים || לא יצא לי לקרוא.. ציטוט/י שבוע: אני:"וואי, איזה פדיחות עשיתי, אני לא הייתי מולידה את עצמי" XDD ~חברה שלי מתעצבנת עליי~ סטסי:"אני אנקנק אותך!" אני:"מהשורש נקניק?" סטסי:"לא מהשורש מוות.." היו עוד, אבל אינלי כוח התמונה שעשתה לכם את השבוע: אינלי כוח המאכל שעשה לכם את השבוע: עוגיות חמאה קטנות כאלה... ולשאלה המתחלפת: אכלתם כבר קרמבו? ככככככככהההה, והיום אני קונה לי ולליאור, נכון?

xXx Lilo xXx

New member
יווו השם הזה. סטסי...../images/Emo29.gif

לא עושה לי טוב XDDD בונה ישלי חתיכת תסביך עם שמות XD

נסטי XD

New member
כה ויש לנו סיסמה כזה "ערבה אימפריה"

והיא כולה התגאתה בזה...חחחח אהבלה..

Johnni456

New member
תפוזבל מחק לי את ההודעה../images/Emo69.gif../images/Emo79.gif

זה כמו שלמישהו יקראו "דרום שרון" (השם של המועצה שלי
) ואז יגידו דרום שרון אימפריהXD חחח תכלס איזה ילד כאפות מי שקוראים לו ככה

נסטי XD

New member
תכלס, דרום?!?!? חח, מה להורים שלו לא היה מצפן

אז קראו לו דרום? XDDDDDDD עזבו, בסאטלה עכשיו

Johnni456

New member
חחחחח את בסאטלה תמיד די להמציא תירוצים../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

נסטי XD

New member
חחחח תכלס, תראי השם שלה זה אנסטסיה

ובגלל שיש לנו חברות פאקצות כזאת וגמאנחנו די נדבקנו בזה אז היא התחילה לקרוא לי דנוש ואני התחלתי לקרוא לי סטסי או סטס... ומה הסיפור של סטסי הפעם??

נסטי XD

New member
לא זה לא, מי קורא לבן שלו סטס? קיצור של מה זה

סטיסבן? סטספן? סטסטורנו? XDDDD

למעלה