סופ"ש

xXx Lilo xXx

New member
סופ"ש../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע של פראמור: קליפ השבוע לא של פראמור: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: דברים חיובים שקרו לכם השבוע: דברים שלילים שקרו לכם השבוע: דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט/י שבוע: התמונת שעשתה לכם את השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת?

Emergency Exit

New member
../images/Emo188.gif

שיר השבוע של פראמור:Decode שיר השבוע לא של פראמור: Hello Beautiful - Jonas brothers Stiff Dylans - Ultraviolet קליפ השבוע של פראמור: Decode קליפ השבוע לא של פראמור: Stiff Dylans - Ultraviolet להקה/אומן השבוע: פראמור
אלבום השבוע:
דברים חיובים שקרו לכם השבוע: ראיתי טווילייט.
\ קראתי קצת.. \ תיאמתי יום לבלות עם אמא בחופש דברים שלילים שקרו לכם השבוע: ראיתי טווילייט וזה עיוות לי את כל צורת החשיבה ואני תוהה כל השבת באוויר דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: המוחשלי סדרה\סרט\ספר השבוע: Twilight
ציטוט/י שבוע: For almost ninety years I've walked among my kind, and yours ... all the time thinking I was complete in myself, not realizing what I was seeking And not finding anything, because you weren't alive yet. [מהספר] התמונת שעשתה לכם את השבוע: ג'ורג'יה ורובי
המאכל שעשה לכם את השבוע: מרק
ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת? חרא.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: משומה תמיד שאני שומעת את כל השירים שלהם רק ווי אר ברוקן נתקע לי בראש XD שיר השבוע לא של פראמור: שמעתי רק אותם. קליפ השבוע של פראמור: דהקוד. קליפ השבוע לא של פראמור: ... להקה/אומן השבוע: פארמור. אלבום השבוע: פארמור. דברים חיובים שקרו לכם השבוע: התחלתי שיעורי נהיגה. לא הייתי יומיים בביתספר. הייתי מלא עם יונתן שהיה לו טקס השבעה והוא חזר חמשוש! דברים שלילים שקרו לכם השבוע: היה לי קר. קיבלתי מחזור בדיוק שיונתן חזר. דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: הייתי בצו ראשון והייתה איזה ילדה אחת שפגשתי אותה בכל מקום XD סדרה\סרט\ספר השבוע: טוויליט על הכל ^^ חוץ מסדרה שזה גריק שסיימתי לראות הכל. ציטוט/י שבוע: . התמונת שעשתה לכם את השבוע: מצאתי במצלמה של אבא של יונתן. המאכל שעשה לכם את השבוע: לאדעת. ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת? מעולההה!

השבוע שלי.

שיר השבוע של פראמור: קראשקראשקראש. שיר השבוע לא של פראמור: Epica - Consign to oblivion Evanescence - Thoughtless קליפ השבוע של פראמור: קראשקראשקראש מהדיוידי, נחשב? קליפ השבוע לא של פראמור: דיסטורבד - in the fire להקה/אומן השבוע: לאדעת. אלבום השבוע: לאאאא יודעת. דברים חיובים שקרו לכם השבוע: די אין לי כוח לחזור על זה, אני עצלנונה. דברים שלילים שקרו לכם השבוע: כנ"ל. דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: הבטן. סדרה\סרט\ספר השבוע: טוויליט. ציטוט/י שבוע: ארגגג. די
התמונת שעשתה לכם את השבוע: אני רוצה שיער כזה!
המאכל שעשה לכם את השבוע: אין ממש. ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת? ב-סדר.

Johnni456

New member
יש להכניס נושא להודעה../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: המון שירי סאם קליפ השבוע של פראמור: דיקוד
קליפ השבוע לא של פראמור:
להקה/אומן השבוע: סאם ופראמור אלבום השבוע:
דברים חיובים שקרו לכם השבוע: צימרים עם המשפחה וזה..
דברים שלילים שקרו לכם השבוע: לא ראיתי עדיין את טוויליט
דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: לא זוכרת >< סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט/י שבוע: "היא צחקה על אבא שלה כי הוא חולה סוכרת!" (אני מעוותת סיטואציות
) התמונת שעשתה לכם את השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: פונדוווו
ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת? אחלה <:

Miss Insanity

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: פנסז,דיקוד,פרנקלין,פרשר. (חעח כולם מתחילים בפ' חוץ מדיקוד.
) קליפ השבוע של פראמור: דיקווודדד. קליפ השבוע לא של פראמור: ... להקה/אומן השבוע: פאראמורררר
אלבום השבוע: ריוט. דברים חיובים שקרו לכם השבוע: היה סופ"ש. עשיתי פן? סיימתי את טווילייט. (די ממזמן האמת.אבל באלי לציין.),ירדתי 2 קילו וחצייייייי D: דברים שלילים שקרו לכם השבוע: לא הלכתי לטווילייט ביומשישי,הייתי חולה יומיים. דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: כשהייתי חולה הייתי בכאילו מצב של בהכרה אבל לא בהכרה OO. משו מוזר אל תשאלו. XD סדרה\סרט\ספר השבוע: טווילייטטט.
ציטוט/י שבוע: ~ התמונת שעשתה לכם את השבוע: תגובה מהירה. המאכל שעשה לכם את השבוע: מרק :) ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת? - משעממת ועמוסה. (עבודה באסטרונומיה.)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של פראמור: Decode Emergency Emergency (Crab Mix)
שיר השבוע לא של פראמור: Avenged Sevenfold - The Wicked End The Fight Second Heartbeat Breaking Benjamin - Lady Bug The All-American Rejects - Move Along Dirty Little Secret It Ends Tonight Three Days Grace - Let You Down Let It Die Time Of Dying Escape The Fate - Draggin Dead Bodies In Blue Bags
קליפ השבוע של פראמור: Decode
קליפ השבוע לא של פראמור:
להקה/אומן השבוע: אמ.. אל היה משו מיוחד.
אלבום השבוע:
דברים חיובים שקרו לכם השבוע:
שישי שבת עם עדי!@#!%@
נפגשנו עם שמרית ושיר.
Twilight.
המבחן בהיסטוריה היה סבבה.
דברים שלילים שקרו לכם השבוע:
סיימתי את Twilight.
המבחן בלשון.
דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: לראות סרטונים של היוזד ולהתפקע מצחוק מהפיגור שלהם!!1
סדרה\סרט\ספר השבוע:
- ללכת על הכל 1+2, רובוטס.
- Twilight.
ציטוט/י שבוע: Bella:"My mind doesn't work right? I'm A freak?" Edward:"I hear voices in my mind and your'e worried that your'e the freak"
Edward:"You did say my name" Bella:"A lot?" Edward:"How much do you mean by 'a lot'', exactly?"
וכי זה דורש! Edward:"And so the lion fell in love with the lamb" Bella:"What a stupid lamb" Edward:"What a sick, masochistic lion"
התמונת שעשתה לכם את השבוע: אין לי כוח חח..
המאכל שעשה לכם את השבוע: הרבה.
ולשאלה המתחלפת: איך עברה השבת? מעולה!!:)

למעלה