סופ"ש

סופ"ש../images/Emo176.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo20.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- נינט - i'll be fine , foolish game מלא של שירים של הלהקה של איה זהבי פייגלין המלכה
שפשוט הקהל של כוכב נולד רדוד, מפגר ומקובע מידי כדי להבין כמה היא טובה.. אבל הפסד שלהם משהו שעשה את השבוע- השקט והרוגע. משהו שהרס את השבוע- האמת שכלום
מה קניתם השבוע- לא נראה לי ציטוט השבוע- 'שוף על הקבוק' תוכנית\סרט השבוע- למרות הכל, כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלמיני בילויי חופש וזה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם
הערות- תמונת השבוע- כ"כ יפה...

עונה =]

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- מושיק עפייה שוברת שתיקה משהו שעשה את השבוע- שהייתי באולפן השקוף :] משהו שהרס את השבוע- רבתי אם חברה טובה ...אבל לא משנה השלמנו חח מה קניתם השבוע- גופיות ותיק ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- חצויה כוכב נולד ושמש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפגש אם כוכבי הישרדות משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- קייטנה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ליאור אתי גלוש אביטל ארתור ולירזוש :) הערות- תמונת השבוע- :-}

לאלי19

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז- lo ciento משהו שעשה את השבוע- שנצחנו ביום ספורט משהו שהרס את השבוע- רבתי עם חברה טובה שלי מה קניתם השבוע- בגדיםםם ציטוט השבוע- "יאללה נשר" תוכנית\סרט השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אבט"ש ( שבוע שמירות ) מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- עדן , ליאור , סתיו , אתי , פז , רותם , ארתור , אליסה ולירזיי הערות- מפגשששש תמונת השבוע- אני לא בבית אז אני לא יכולה לשים..

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-vivir sin aire משהו שעשה את השבוע-יומולדת לדיויד
,יציאות לעיר כל יום
,ולשבת די הרבה בפיצוציה
, הבשורה שאח שלי הגדול מיתחתן בקרוב
משהו שהרס את השבוע-
מה קניתם השבוע-פלאפל
,מסטיקים,RC קולה ציטוט השבוע-"שובבה אה?!שובבה" דיויד אמר להודיה
תוכנית\סרט השבוע-דונייה ברברה,מילה של אישה , los hombres de paco משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אישתו של אחי צריכה ללדת
,הופעה של עיר ערוץ הילדים בכיכר,עלייה לתורה של דיויד משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-רותם,עדן,ליאור,סתיו,ארתור,אביטל,לירז
הערות- תמונת השבוע-אייי איזה מושלמת היא

RTur

New member
אז ככה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- אוקיי: האלבום Dangerous של מייקל ג'קסון האלבום "בדיוק בזמן" של דודו טסה האלבום "Supernatural" של קרלוס סנטנה דודו טסה - משטרה Madonna - she's not me ועוד.. אין לי כוח יותר חח משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הביתה ומקווה שפהםע תהיה הופעה בים המלח משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- דנע הערות- אין תמונת השבוע- אין

רותם654

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז-ריסים שיר השבוע לא של לירז-Ov7 - Aum aum משהו שעשה את השבוע-יציאה לת"א משהו שהרס את השבוע-שברתי שיא חדש בהליכה לרופאים
מה קניתם השבוע-תרופות חח...ומכנס קצר..
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-שבוע סוף.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא.. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אתי,סתיו,אביטל,ארתור,עמית ולירזו'ש
הערות-אררר מפגש פורום!!!
תמונת השבוע-

אליסה13

New member
../images/Emo13.gifעונה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר,עוד צהרים,ריסים,חום הלילה,בעיניים עצמות,מלכה קרה והאלופה. שיר השבוע לא של לירז- קובי פרץ האחת של חיי ודודו אהרון לא דומה. משהו שעשה את השבוע-אמא שלי ו חברה טובה שלי שירינוש מתה על הילדה היפה הזאת את הכל בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-הכאבי בטן שלי. מה קניתם השבוע-בגדים,תכשיטים,בשים,מוצרי טיפוח ומתנות. ציטוט השבוע-אין. תוכנית\סרט השבוע-אזית הכלבה הצנחנית. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום חמישי לחזור הביתה מקייטנת איל''ן. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-קייטנת איל''ן יום ראשון עד יום חמישי. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור,סתיו,אביטל,אתי,ארתור ולירזוש רז רז החייים שלי!!!!!!!!!!!!!!! המלכה של חיי מתה עלייה!!!!!!!!!!!!!!!!! הערות-אין. תמונת השבוע-מהדימות!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה