סופ"ש
תעננו!

סופ"ש ../images/Emo176.gif תעננו!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עוונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- נישכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- שירי מימון חלק מימך גלית גיאת עוד געגוע'' משהו שעשה את השבוע- שניפגשתי אם כוכבי הישרדות=) משהו שהרס את השבוע- כלוםם מה קניתם השבוע- סימס 3 , גופיות, ג'נסים קצרים ועגיל לאף, ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- חצויה כוכב נולד שמש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת לפתח תיקווה לדודות שלי [: משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת ! מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- גל אתי רותם סתיו ארתור ליאורר ורזרז :) הערות- מיפגשש פורוםם דחוף ?? באמת מתי הולך להיות.?! תמונת השבוע- ......

עווונה :)

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי =] שיר השבוע לא של לירז-אהבה גדולה-ריטה משהו שעשה את השבוע-מחחחר אניי טטטסססה :) ואז נוסעת לאילת :D משהו שהרס את השבוע-למה לחשוב שלילי :D מה קניתם השבוע-כרטיס להופעה של ריטה אבל יש עוד זמן להופעה :D ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-חצויה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להיות כבר בטורקיה :D משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אממ.. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עדן אתי ארתוק רותם אביטל וסתיו :) בקיצור לכל הפורום .. הערות-אווףף שוב אני לא מצליחה לעלות תמוונותת =/ תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifאם את לא מצליחה להעלות תמונות,

אז איך העלת עכשיו את התמונה עם ריטה?
[תמונה יפה דרך אגב]

רוית46

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז-מקום לדאגה,ילד רע,בגלל הרוח,שוברת שתיקה,תותים= ) משהו שעשה את השבוע-מסיבת הפתעה לחברה,קמתי ב- שלוש..,הייתי במסיבה. משהו שהרס את השבוע-חברה כמעט התעלפה במסיבה:( מה קניתם השבוע-XL עגילים שרשרת צמידים בלוני אליום.. ציטוט השבוע-"... ולמה זה? כי אני משוגע.." תוכנית\\סרט השבוע-הלב- מרקו ופינוקיו חח חזרתי לילדות.כוכל נולד. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממדיון לונה- פארק משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ללכת לבית ספר פגישה עם המורה!! בעעע מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירז
הערות-אחלה סיכום שבוע זה
תמונת השבוע-זו אני :)

עונה../images/Emo176.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-בין כל החלומות-דור דניאל,me moero de amor משהו שעשה את השבוע-כל יום בת"א
,הברית של האחיין שלי יונתן
משהו שהרס את השבוע-שהדמות הראשית בסידרה שאני הכי אוהבת מתה
אפילו בכיתי חח :'( מה קניתם השבוע-ג'ינס,2 גופיות,טייץ,קולה
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-los hombres de paco משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חתוה של בן דוד שלי
,ליקנות בגדים,ת"א משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אור
הערות-מיפגש דחווף תמונת השבוע-יונתן האחיין החדש שלי

עמית כנסי

זה לא סידרה שמשודרת בויוה או בפלטינה .. אני רואה את הסידרה ביוטיוב היא ניקראת Los Hombres De Paco

../images/Emo41.gifעונה!

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- יש יותר מידי. משהו שעשה את השבוע- אולפני כוכב נולד [והפגישה עם מיי המלכה!], הופעה של היהודים
משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- כרטיסים וכאלה ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד הופעה של היהודים
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- יהיו כמה ימים משעממים. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם הערות- כנסו
http://mei.gxf.co.il/index.php? תמונת השבוע- לא יכלתי לבחור אחת, אז.. ><

למעלה