סופ"ש

סופ"ש../images/Emo175.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -הדיסק של קרן פלס משהו טוב שקרה השבוע -ים בריכה שטויות
וחזרנו ללימודים משהו רע שקרה השבוע -יש לי מורה מפגרתת !! חחחח עיתון/ספר/תוכנית השבוע - ההתחלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יום הולדת לחברה משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לילמוד תמונה - הערות/תלונות וכו' -איך השתפרנו יפה הא
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר בעייניים עצומאות שיר השבוע לא של לירז -הדיסק של ריטוש תחנת זמן אוסף שירים ואלבומים באנגלית ביונסה,בריטני ספירס,שקיראה והשיר החדש של אביהו שבת בשבילך משהו טוב שקרה השבוע - היה כייף היום בשיעור מטמתיקה יש לי את אחת המורות הטובות משהו רע שקרה השבוע -כאבי בטן כרגיל עיתון/ספר/תוכנית השבוע - האלופה1,שמש,כמעט מלאכים,מונית הכסף,גיא פינס הגמר של הישרדות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חופש ראש השנה משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחן במטמתיקה יום ראשון תמונה - הערות/תלונות וכו' -כל הכבוד לנו באמת השתפרנו שרק נמשיך ונגדל אמן אמן אמן אמן אמן כיהיי רצון ושבת שלום ומבורכת לכולם!!!! ושלירזוש מתישהו תכנס ותכתוב בפורום מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לדבר המושלמם שנקרא לירזוש צ'רכית המלאכית המושלמת שלי ולכולם

שבת שלום לכולם !

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז -חחחחח השיר שכתבו על אורנה דץ
משהו טוב שקרה השבוע - סוף שבוע ארוך במיוחד משהו רע שקרה השבוע -חזרנו ללימודים שזה דיי מבאס עיתון/ספר/תוכנית השבוע -צחוק מעבודה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אני לא מאמינה כן .. אבל אני הולכת עם ליאור להופעה של ריטה .. משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -אין לי מושג תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולכם

sivan1996

New member
עונה!! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - adam lambert- voodoo משהו טוב שקרה השבוע - התחיל ביצפר!
משהו רע שקרה השבוע - X עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מועדון לילה!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - עוד ביצפר! XD משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - X תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לדור!!! הלוואי שהאלבום יצא בקרוב! אני מתחרפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gifעוווונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Tarja - in for a kill, naiad משהו טוב שקרה השבוע - בצפר עם הרבה אנשים שהתגעגעתי אליהם... והדיסק של טאריה אהובתי יצא
משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - כוכב נולד, החיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ראש השנה? לא יודעת משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - אין תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכולם

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Cee-lo - Fuck you (מומלץ! שיר קורע!) Kylie Minogue - Get outta my way Taio Cruz & Ke$ha - Dirty picture Shakira - Loca Usher - Dj got us fallin in love משהו טוב שקרה השבוע - 3 הופעות ועבודה! משהו רע שקרה השבוע - אני קצת צרוד חח עיתון/ספר/תוכנית השבוע - סוכן מחוק! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מעיין חוזרת מדרום אמריקה, עבודה, מקווה שתהיה עוד הופעה וראש השנה! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - אין תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - שוב כל הכבוד לכם על הפעילות בפורום.. תמשיכו מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולכם!

עונה

שיר השבוע של לירז -בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז -חחחח שיר מפגר עזבו
משהו טוב שקרה השבוע - יציאות עם חברים ותאטרון :] משהו רע שקרה השבוע -כלוום
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - TLV וראיתי אלכס חולה אהבה בפעם ה1000 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -תאטרון !! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלוום תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכוולם :]

למעלה