סופ"ש!!

noam270

New member
סופ"ש!!../images/Emo151.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

או במילים אחרות, חמישי-שישי-שבת
איך הסופ"ש שלכם יראה/נראה?
תוכניות מיוחדות? מה קורה בבית הספר?

asaf105

New member
ורביעי../images/Emo2.gif

טוב, היום היה יום רביעי הראשו שאני לומד במלואו היום הכי קשה בשבוע, יום של 10 שיעורים, מ7 וחצי בבוקר עד 4 אחרי הצהריים אני עוד לא מאמין ששרדתי את היום הזה, של 9 שעות בבצפר יום של שעת אפס ראשונה מתמטיקה שנייה הסטוריה שלישית לשון רביעית ספורט
וואי המורה היה ממש חרא היום, הוא הבטיח שיעור של משחקים, כדורגל כדורסל(בגלל שאין לי כוח למשחקים האלה בשיעור פשוט כל שיעור שיש כדורגל כדורסל, אני ועוד כמה ילדים הולכים לחדר כושר שבאולם ספורט, לפחות עושים משהו מועיל) ובזמן הריצת חימום איזה 3 ילדים התחילו להפיל את הקונוסים וסתם לעשות שטויות, ובגללם רצנו עוד איזה 10 דקות חימום, אחרי זה כל השיעור עונש גופני, הרבה כפיפות בטן, הוא פשוט העניש אותנו על 2-3 ילדים וזה בושה, פשוט חרא של מורה, כולם התעצבנו ממנו על השיעור הזה והעיקר הוא חופר לנו מליון פעם על משמעת עצמית ותלבושת לספורט ודברים שכבר מספיק שעה חמישית לשון שישית אנגלית ושביעית שמינית תשיעית כימיה, היום היה לנו סופסוף שיעור ראשון במעבדה חח כמה זמן לא הרחתי את הסירחון המתוק של מעבדה
טוב אבל תכלס זהו התחילה העבודה, כבר עשינו ניסוי ונצטרך להגיש דוח ניסוי

איזה מורה דפוק

לא שמע שעונש קולקטבי אסור? בכל מקרה אני מקווה שישתפר במשך השנה,ואם לא תבריז סך הכל ספורט

asaf105

New member
אני לא מבריז בכלל

לא בא יל שהציונים שלי יהרסו רק בגלל הברזה מהשיעורים כי תכלס בספורט המורה אמר בעצמו מספיק שהתלמיד מגיע כל השנה לשיעורים, ועוש האת כל המבחנים וכל השטויות ומתאמץ, והוא יכול כבר לקבל 80 לפחות ובכלל בבגרות נראה לי מספיק שאני אעשה את כל המבחנים וזהו עברתי

מורידה בפניך את הכובע

איך אפשר לא להבריז?! איך שהבתי ספר לפחות שאני מכירה מתנהלים הם ממש דורשים את זה שנבריז ולרוב גם לא באמת מורידים ציון אז מה זה משנה

asaf105

New member
כשאתה בתנאים כאלה לא ממש קל סתם להיות בשיעור

כשאתה מתחיל בשעת אפס כל יום, קם ב6 וחצי בערך כל יום, עייף אחרי שכל יום אתה גומר מאוחר מאוד וגמור מעייפות ולומד עוד למבחנים ושיעורים ובא לבצפר לתנאים של מזגנים עלובים בכיתות, צפיפות נוראית במסדרונות בגלל השישיסטים ועם מורים מפגרים שעומדים בשער הכניסה ומי שאין לו תלבושת או מכנס בצבע אחיד פשוט שולחים אותו הביתה אז לא ממש קל סתם להיות בשיעור

tritone

New member
יש לנו 15%

(וגם למיכל) מה שבבתי ספר אחרים קוראים "מנות", שמותר להבריז מספר שעות מסוים... ואם בסוף השליש לא ניצלת את הכל אתה מרגיש פראייר

לא קשה

אבל עם יש לי שעתיים חופשיות שאחריהם יש שני שיעורי ביולוגיה שגם ככה לא עושים כלום כי למורה יש פרקינסון והלציימהר וכל השיעור היא מנסה להגיד משפט אחד שאני יודעת אותו כבר ממד"א/ספר הלימוד אז ללכת הביתה ולישון ארבע שעות לפני חמש שעות אומנות עד 10 בלילה מאוד קורץ לך

asaf105

New member
האמת אני מתפלא מעצמי גם

גם חברים שלי מתפלאים מאיפה יש לי את כל הכוח הזה שאני לא מבריז וכל יום מגיע לבצפר לכל השיעורים וביום רביעי שאני לוומד מ7 וחצי בבוקר עד 4 ברצף 10 שיעורים, ומגיע הביתה ורק אוכל צהריים וישר עושה שיעורים ולומד(זה לא שיש ברירה אחרת) אז חבר שלי התפלא מאיפה יש לי את הכוח הזה שאחרי הלימודים שמגיעים הביתה אני עושה את השיעורים, כשהוא נח קצת כשמגיע הביתה ואין לו כוח יותר אני בעצמי לא מבין מאיפה אני מסוגל לזה, ועוד בכלל לשרוד יום שלם וארוך מ7 וחצי עד 4, בלתי אפשרי ובכלל פשוט הסר שלי זה 24 שעות ביממה על לימודים פשוט זה הסדר יום כל יום: בבוקר עד הצהריים לומדים(או אחרי הצהריים), אוכל צהריים, עושה שיעורים ולומד למבחנים עד הערב, אוכל ערב, ממשיך ללמוד עד 10-10 וחצי והולך לישון אפילו בהגזמות שכולם דאגו למה שיהיה בי"א, לא מתקרבות לרמה של המציאות העומס כל כך אבל כל כך עצום!! הלחץ נוראי, אין פשוט אין מה לדבר כמה שהשנה הזאת קשה, כמה שי"א כיתה בלתי אפשרית ובאמת אני לא מבין איך אנשים עוברים את הכיתה הזאת!!!!

HandsStainedRed

New member
או ואבוי.

הבטחתי לעצמי לא להגיב אבל אני לא מסוגלת לראות את זה.... פשוט כל החיים שלך סובבים סביב לימודים! מה תעשה שיגמר בית ספר? אוקיי אז יש לנו תעודת בגרות טובה וסיכוי להתקבל לכל מקום שאני ארצה. בולשיט. הקטע הוא שאתה צריך גם חיים. זה פשוט נוראי לשמוע את זה סורי.

asaf105

New member
אז זהו שכל הקטע הוא שבי"א אין לך חיים

איך זה נראה לך אפשרי בכלל שמורים מפיצים בכל כך הרבה שיעורים, 2-3 מבחנים כל שבוע, וצריך ללמוד בהכל ולסיים כל יום בין 2 וחצי ל4, אז כל היום עובר ומתבזבז רק על לימודים אחרי י"א נראה כבר מה יהיה, לפחות יהיה קצת חיים כבר ידעתי מראש שיהיה קשה מאוד בי"א אבל עכשיו באמת רואים שזה מאוד מאוד קשה וכל העומס והלחץ ממש נוראיים כשעוברים את זה

tritone

New member
אצלי זה בדיוק הפוך

אני מרגישה שהפחידו אותי לחינם... כן לומדים הרבה שעות וצריך להשקיע יותר בלעשות שיעורים אבל עדיין יש לי זמן לעבוד פעם-פעמיים בשבוע, להיפגש עם חברים,לארגן תכנית רדיו, זה לא שזה אוכל לי 24 שעות ביום. דווקא הבי"ס שלי נחשב ממש תובעני ויש לי מלא חברים שמתחרפנים מזה. אבל אולי זה כי גם שנה שעברה עבדנו קשה...

asaf105

New member
הלוואי והעומס היה הרבה פחות קשה

אבל זה רק תחילת השנה, והוא עוד יהיה הרבה הרבה הרבה יותר קשה וזה כל הפחד לא תיארתי לעצמי שזה יהיה כזה נוראי כבר מזמן לא עשיתי דברים שהייתי רגיל לעשות, לדבר הרבה עם חברים, להיפגש בגלל שאין זמן והכל לחץ ועומס בלימודים ואני לא מבין למה סתם מתכחשים פה למציאות הזאת זה לא שיש ברירה אחרת, זאת המציאות העגומה הזאת! החיים סובבים סביב הלימודים בגיל הזה, לא אמרתי שכל החיים אבל בגיל הזה, במיוחד בי"א הלימודים זה הדבר העיקרי פה אי אפשר להתכחש לזה, זאת עובדה וזאת המציאות! כאילו אני נהנה מזה שאני אומר את זה?? אני גם רוצה כבר מעט זמן פנוי

tritone

New member
זה לא להתכחש...

לפחות אצלי. ברור שזה הדבר העיקרי אבל אני מצליחה להכניס עוד דברים

זה תלוי איך אתה מתיחס לזה

נכון שלי אישית יש בית ספר שגם עם אני לא אשקיע הכי הרבה בו אני אקבל ציונים סבבה לגמרי,וזה לא שאחר כך יש ציונים גרועים בבגרויות,פשוט יש לי חיים שהם לא בית ספר,ותחלאס זה רוב החיים שלי כי נכון אני לומדת עד 3 כל יום אבל ברגע שזה מסתיים אני עושה את הדברים שטובים לי,כי זה העדפות שלי,זה הבחירה שלך עם להפוך את הבית ספר למרכז חייך או לא,וכל אחד עושה מה שמרגיש לו לנכון,אבל אני חייבת לא להסכים איתך שככה זה ביא וככה אנחנו חייבים להיות כי זו בחירה שלנו. אתה יכולה להשקיע את הזמן בלימודים או בדברים אחרים זה בחירה שלך,יש אנשים שלוקחים בית ספר ברצינות ויש כאלה שפחות אני אישית חושבת שכדי שיהיו חיים אחרים כי אחר כך סתם מתבאסים שלא ניצלתה את התקופה הזו נכון שזה הזמן ללימודים ומבאס אחר כך להשלים בגרויות אבל זה הזמן היחידי שתוכל לעשות כל כך הרבה דברים ואני חושבת שצריך לאזן בין שניהם גם להשקיע כדי שלא יהיה צריך להשלים בגרויות אבל גם לעשות דברים אחרים כי יש כל כך הרבה דברים שזהו אחרי השלוש שנים האלה של התיכון כבר לא תוכל לעשות וחבל

למעלה