סופ"ש

noname202

New member
../images/Emo23.gif

היום בעקרון יש יומולדת של מישהי, אבל אני לא הולכת... ומחר בבוקר - רוב הסיכויים שנוסעים לאבו סנאן
[יישוב דרוזי, יש שם צופים שהיו אצלנו במצעד לפידים בחנוכה, ואנחנו נוסעים אליהם למצעד לכבוד חג הקורבן
] וממ...ללמוד קצת למוט"ב ולחינוך תעבורתי, כי בשניהם יש מבחן בראשון :|

noname202

New member
לא

אבל מבחן אחד נדחה כי המורה הייתה חולה וזה התאריך שהיא בחרה, ואת המבחן השני אי אפשר לדחות כי תיכף יש תעודות [פחח, סתם מפגרים. זה אפילו לא היום של השיעור של המורה] - אז אנחנו נדפקנו. [פחח - האמת שדווקא יצאנו מורווחים. במוט"ב היא חשה באונ', מרשה לנו להכניס שלושה דפים כתובים משני הצדדים
ובחינוך תעברותי אין ממש מה ללמוד - אין לי את החומר וגם אם כן, אין לי כלום במחברת.]

תמיר1991

New member
חשה באוניברסיטה../images/Emo6.gif

טוב נו, אז זה לא עד כדי כך נורא
בהצלחה
תמיר.

nse

New member
לישון ../images/Emo6.gif

וללמוד למבחן ענקקקק בתנ"ך.
שבת שלום!!

mad artichoke

New member
להתאושש מהמבחן במתמטיקה |:

להתכונן למבחן בתנ"ך, לישון ואולי אשוטט ברחובות השוממים עם חבריי הדמיוניים ואהרהר על ברווזים מתים וזוחלים. מממ.. אוכל.

נמממ

היום אצלו
ואחרי זה אצל חברה בערב... מחר בר מצווה לבנדוד שלו
יהיה מצחיק ללמוד לביולוגיה [תיקון ציון] יהיה טוב

B a m b o o k

New member
אממ

אולי בערב לצאת עם חברים. ומחר לישון, להתכרבך בפוך ולסיים סופסוף את הספר שלי.

shula 1 6

New member
לצאת החוצה לראות את כולם!!

אחחח איך אני אוהבת לחזור מהפנימיה..
חחחחח

אממ...

לסיים לקרוא את הספר באנגלית ולסיים את הבוקריפורט (האמת שאני מקווה שזה יקרה, אני לא בטוחה...זה פחות דחוף מהדבר השני שאני עומדת לכתוב) להתחיל ולסיים את הפרוייקט באנגלית....חחחח ו....לא יודעת מה עוד. יום שבת אין לי מושג מה עושים

תמיר1991

New member
אולי אני אצא בערב,

אבל בגדול לא ממש... לישון, לקרוא ואם יהיה לי כוח אז להתכונן למבחן בכימיה. אם לא יהיה כוח, אז לא נורא. תמיר.

תמיר1991

New member
ועיניכם הרואות... אני בבית שוב

בשישי בערב
ככה יקרה גם בשישי הבא...
יש לי מסיבת יומולדת
תמיר.

תמיר1991

New member
דווקא את הזה שליד הבית שלי שכחתי../images/Emo6.gif

טוב נו, הוא נידח כזה...
תמיר.