סופ"ש
תענו !

סופ"ש ../images/Emo13.gif תענו !

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

עונה../images/Emo175.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-lady gaga-paparazi,marcela murlo-tu boca,זהבה בן-אהוב שלי משהו שעשה את השבוע-על האש בשלולית
,עבודה,חמי געש[בריכה]
, משהו שהרס את השבוע-ידיד שלי נסע לאילת ומשעמם לי בילעדיו
מה קניתם השבוע-ג'ינס,7 חולצות ביצפר,גופיה שחורה,XL ציטוט השבוע-"אתי רוצה רדבול?,שמרתי במיוחד בשבילך"
חחח שיקו
תוכנית\סרט השבוע-דונה ברברה,זהות אבודה,,דירה לשניים,מילה של אישה,דני הוליווד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-האירוסים של אחי הגדול,רופא שיניים
,ללכת לביצפר לקחת ספרי לימוד, משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור,עדן,לירז
הערות-שבת שלום
תמונת השבוע-

לאלי19

New member
סופ"ש רגוע!

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- the climb משהו שעשה את השבוע- שהשבוע טסס משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- מוצרי קוסמטיקה ציטוט השבוע- בעלת הבית : "אתם באתם לראות את הדירה?" אני : "כן" תוכנית\סרט השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפגש עם רותם אולי , טיול יחידה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לסגור שבת.. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם , אתי , ארתור , סתיו הערות- אין תמונת השבוע- אין כוח לשים

RTur

New member
אף פעם לא הבנתי למה אתם פותחים בשישי...

יש עוד את כל שבת עד שהשבוע נגמר.. מה אם יקרה לי משהו מגניב לספר עליו מחר? אני עונה תמיד בשבת או אפילו בראשון חח

../images/Emo41.gifשבוע מדהייייים.

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- מיי פיינגולד - סוף העולם משהו שעשה את השבוע- באולינג, הפגישה עם נינט[!!], מפגש פורום מיי, ההופעה של איה זהבי פייגלין
משהו שהרס את השבוע- קורס קיץ מסריח במתמטיקה
מה קניתם השבוע- לא יודעת, כל מיני שטויות.. ואוכל חח ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כנראה עוד הופעה של איה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- הקורס ה**** הזהההה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם ואביטל הערות- תמונת השבוע- לא יכלתי לבחור אחת.. וזה עוד אחרי סינון

עדנוש31

New member
עוונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- מלא אין לי כוח לכתוב
משהו שעשה את השבוע- שחברה של אבא שלי ילדה אתמול בלילה תינוקת (את אחותי משהו שהרס את השבוע- שגלית עדיין חולה
וכנירא היא לא תיהיה בבראבו מה קניתם השבוע- עגילים, נעלי בפלור וכמה ג'נסים של טיאנטי'' ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש,אולפן השקוף,משחק החיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מקווה שגלית תבריא ותרגיש טוב משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש לליאורי,אתי ארתור ואליסה הערות- תמונת השבוע- .......

אליסה13

New member
../images/Emo13.gifעונה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר,ריסים,בעיניים עצמאות,האלופה,אל תפסיק,נשיקות,נשכח מליבך,באיטיות ומלכה קרה בקיצור את כל השירים של הכוסית שאני מתה עלייההההה שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטה ושל גלית גיאת ועוד מלא אין לי כוח לכתוב את כולם משהו שעשה את השבוע-לחזור הביתה מהמחנה של ''קו-לחיים'' וביום רביעי ב26 לונדון משהו שהרס את השבוע-הבטן שלי
וגליתוש עדיין חולה מה קניתם השבוע-בגדים דולרים ללונדון וספרי לימוד ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-האלופה בערוץ 22 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לונדון משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירזוש המלאכית המושלמת שלי מלכת היקום כלו!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הכל בשבילי את החיים שלי נשמה טהורה פרוני אני עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מתה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך,ריטוש וליאורוש כנ''ל, ,עדנוש,גליתוש,אתי,סתיו,עמית,וארתור הערות- תמונת השבוע-

רותם654

New member
עוננההה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- זאת שאלה רטורית?! שיר השבוע לא של לירז- Avril Lavigne - Girlfriend משהו שעשה את השבוע- אמממ...יצאיאה עם חבריייםםם
משהו שהרס את השבוע-סתם השיעמום של סוף החופש...
מה קניתם השבוע-סושי,גלידה וחולצה... ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-דם אמיתי,הלוחשת לרוחות... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפגש אןלי עם אביטל..
,לקנות דברים לבצפר... משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-עוד יומיים מבאסים בתחילת השבוע... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אביטלו'ש..!!!
סתיוי..!!!
וארתור
הערות-שבת שלום
תמונת השבוע-

נצל"ש- שיר חדש ומדהים של אוריין רייס

לא יודעת מי מכיר או לא.. זמרת מדהימה בטירוף.. אחרי "לחפש אהבה" שיר גדול מהחיים, היא יוצאת בסינגל חדש שאתם חייבים לשמוע.. http://www.youtube.com/watch?v=Sa0LEKJrX58 אין פשוט אין עליה.. בעיני היא מדהימה :)

RTur

New member
עכשיו אפשר לענות:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- הרבה מדונה בעיקר: Madonna - Devil woudn't recognize you, human nature, vogue, american life, rain, frozen, celebration adrian - custodio de tu amor משהו שעשה את השבוע- מצאתי בחנות את החולצה שגנבו לי וקניתי אותה שוב (אחרי שמוכרת מסויימת טענה שאין מצב שאני אמצא אותה. זובי עלייך טוב?!), ההופעה בדימונה, היומולדת של רוקסי ושרוני דלומי בגמר! משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- עדיין השלמת בגדים ממה שגנבו לי חח ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חתונה של בן דוד שלי, אולי הופעה בשישי, יומולדת ליעל משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לירז הערות- אין תמונת השבוע- יאללה קיבלתם

האיחור רציני ../images/Emo6.gif עונה

שיר השבוע של לירז-כל השירים של בראבו
שיר השבוע לא של לירז-אמ..לא זוכרת כבר חעחע
משהו שעשה את השבוע-ראיייתי את לירזוווש
משהו שהרס את השבוע-כלוווום ! מה קניתם השבוע-תיייק ביצפר ושתי גופיות ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-שמש,כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ידיד שליי מופייע
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת נראה שבוע הבא .. מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור אליסה ואתי
הערות- תמונת השבוע-

למעלה