סופ"ש DDDDD:

OriginalMe

New member
סופ"ש DDDDD:

מה עשיתםםם/תעשוווו? יום חמישי- זה לא נחשב סופ"ש בשבילי ;_; יום שישי- הלכתי לחברשלי
ים שבת- יום הולדת של בנדוד שלי. ואני כותבת מהביתה שלהם. שה' ישמור אותי עד עכשיו הייתה מוזיקה של ברני. הוא כ"כ פדופיל ]; D:

m a y a 333

New member
D:

יום חמישי- לא עשינו משו מעניין. סתם נפגשנו כמה חברים וראינו טלוויזיה. יום שישי- הלכנו לחבר שלי ויש לו ג'קוזי בבית . היה לו בית ריק והיה ממש ממש כיף.. חזרתי בחמש בבוקר D: יום שבת - חברה שלי שעברה לגור במקום אחר באה לבקר ואנחנו יוצאות נראלי.:) אחלה סופשבועע .. D:

m i c k e y 15

New member
היה הכי כיףףף

יום חמישי- נמנמ הייתי עם חברות בקריון...ודיברנו עם אמריקאים חחחחח יום שישי- הייתי במועדוןןןןן והיה ממש כיףףףף חוץ מכל השיכורים שמה שניסו להתחיל איתי..והיה אחד ממש חמוד שלא היה שיכור אבל אין מצב איתו חחחחחח..והיה מלא מהביצפרר...וכואבת לי הרגליים ואני שומעת ציפצופים
היה גם פול אאוט בוי!!! כולם מתחילים לקפוץ כזההההה ואני שרההההה היה כל כך כיףףף יום שבת- רואה סרט..ואממ זהו חחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הסופ"ש שלי.

חמישי - המממ....... אני חושבת שכלום... שישי - פרזנטציה באנגלית - 95 P: שוק עם אמא. צופים. שבת - בבית. עוד מעט תולה פוסטרים ולוח שעם עם אבא חיחי

MyTearsDontFall

New member
'ניייייייייD:

יום חמישי- סתם בצפר שישי- היה כ"כ כיף במרכזזזזזזזP: שבת- יאא עכשיו חזרתי מפיקניק כזה בתיתורה עם חברים שלי וואע היה כ"כ טובD:

shaya23

New member
היה דווקא סופ"ש בסדר..

חמישי- זה לא בדיוק סופ"ש אבל הייתי בטיול שנתי [רביעיחמישי] שישי- כלום כלום ואז פעולה אה ובערב נפגשנו 5 אנשים וראינו סרט. שבת- כלום ממש כלום. בהתחלה הייתי קצת בדיכאון אבל ראיתי את התגובה שלו וזה עשה לי טוב.

KNS

New member
הא!

גמאני הייתי חמישי בטיול שנתי! (רביעי חמישי...) שישי- בבית...מ-ש-ע-מ-ם טיחו!!!! שבת - בדיוק חזרתי ממסע קניות מטורף...טוב לא מטורף...כולה שעה ויצאתי עם דגמ'ח ונעלים חחחח המוקסים של ואנס האלה עם המשבצות...מזה יפות...

הגרו

New member
../images/Emo109.gif

חמישי, שישי, שבת - ישנה בבית. בשאר היום סתם מתלוננת שכואב לי/אני רוצה אוכל/אני רוצה לשתות/יש לי פיפי/משעמם לי ושאר טיעונים אחרים שרובם בטח היו קשורים לפאניק וריאן. ככה זה כשחולים
. עכשיו אני סתם מבריזה מתיאטרון עשיתי לי יום קצר ביותר של שעתיים מתמטיקה DD:

Rose131

New member
אר

יום חמישי בצפר+מיכאל מרבע לשמונה בבוקר עד שמחונה ורבע בערב בבצפר:S יום שישי- צהריים הליכה, בערב יצאתי עם חברים להסתובב יום שבת- יצאתי עם חברים להסתובב בצהריים עד הערב

orw93

New member
../images/Emo205.gif

יום חמישי- היה טורמדצים יום שישי- בסוף לא יצאתי אז ראיתי סרטים כל הלילה יום שבת- השלמתי שיעורי בית, הייתי בסערת רגשות בצהריים כי אני אפסיד קונאן עם פאניק, ערב כיתה, ובסוף ראיתי קונאן

למעלה