סופ"ש ♥ תענו !! : ]

סופ"ש ♥ תענו !! : ]

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

sapir165

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-"הכל יהיה בסדר" .. שיר השבוע לא של לירז-"כשהלב בוכה" - שרית חדד משהו שעשה את השבוע-אממ כל מיני שטויות .. משהו שהרס את השבוע-כלום ב"ה
מה קניתם השבוע-כמה חולצות ונעליים חדשות
ציטוט השבוע-"יש משהו בי שמאמין , שהכל יהיה בסדר" תוכנית\\סרט השבוע-נער החידות ממומביי סרט טווווב
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אמממ .. לא יודעת :\ משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-איזה מבחן מעעפן מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזי
תמונת השבוע-

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-נשבע לך כאן-אייל גולן משהו שעשה את השבוע-החתונה של מושיקו וחן
משהו שהרס את השבוע-כוויה באצבע מה קניתם השבוע-נעליי עקב, ציטוט השבוע-"תביא שלוק מהוודקה רדבול" , "אמא שלך תהרוג אותי,טוב נו רק שלוק" , "לקחתי כבר שלוק"
תוכנית\סרט השבוע-דונה ברברה,כמעט מלאכים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אירוע ברמלה,שישישבת עם אחים שלי
,נאסאאאא
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-כולם
הערות- תמונת השבוע-
מהחתונה של חן ומושיקו

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-כל האלבום שלה ומלכה קרה מפסטיגל פנטזיה והביצוע שלה להאלופה והשירים מבראבו. שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיווה המושלמת שליייייייייייייייי משהו שעשה את השבוע-לראות את לירזוש המלכה המושלמת שליייי בהאלופה משהו שהרס את השבוע-ילדה אחת מהבצפר קוראים לה שראל אפרתי. מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-האלופה1 והאלופה 3 ושמש ומופע פסקול העשור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לראות את לירזוש האוייר לנשימה שלייייייייי בהאלופה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש המלכה המושלמת שליייייייייייייי הדיווה שלייי האחת ויחידה האלופה האוויר לנשימה שלייי הנשמה הטהורה שלייי היא החיים שלייי היא הכל הכל בשבילייייייייייייייייי המלכאית המושלמת שלייי מתה עלייייה חרוטה לי בלב לנצח נצחים!!!!!!!!!!!!!!! ולריטוש המלכה הדיווה המושלמת שליי וליאורוש החיים שליי ולעמיתוש היפה שליי ולאתו'ש מתה עליייכןן הערות- תמונת השבוע

למעלה