סופ"ש -תענו!

סופ"ש -תענו!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

רותם654

New member
עווננה../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-"בעיניים עצומות" שיר השבוע לא של לירז- Everytime we touch משהו שעשה את השבוע-ת"א עם החברים שלי!!!
+97 במבחן באנגלית משהו שהרס את השבוע-לוח מבחנים עמוס ביותר...XD מה קניתם השבוע-שרשרת(מאוד דומה לשרשרת שלך סתוי)מחברת שירים ומקדונלס ציטוט השבוע-"אני לא רוצה לקחת ביס מזה כי יש בזה חריף וזה חריף לי"
תוכנית\סרט השבוע-"הלוחשת לרוחות" האלופה 1 " הישרדות... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הצגת מונולוגים משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום..יש חופש... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אביטל,סתיוי,עדן,ארתור ולירזזז
הערות- תמונת השבוע-טום פלטון תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!XD

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-עוד צהריים,חום הלילה,אל תפסיק,ריסים,עד הסיבוב הבא,נשיקות,מלכה קרה,האלופה שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיווה!!!!! ושל גלית גיאת! משהו שעשה את השבוע-היום בבבית משהו שהרס את השבוע-בצפר מה קניתם השבוע-בגדים וספר היסטוריה לימודי לבצפר ציטוט השבוע-אין תוכנית\סרט השבוע-האלופה 1+3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פסטיבל ראשון מתחיל משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש החייים שלייי המלכת הגלקסיה כולה הנשמה הטוהרה שליייי כפרוני על האישה הכוסית המושלמת שליייי מתה אני על האישה המושלמת הזאת שלייייייי המלאיכת המושלמת שלייייייייייייי מתה עלייךךךךךךךךךך אני אוהבת אותה הכי הכי הכי הכי הכי הכייייי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בכל העולם כלו היקום כלו הגלקסיה כולה ולריטוש המלכה הדיווה!!! ולליאור ולארתור הערות-אין תמונת השבוע-אין

עדנוש31

New member
עונה : ../images/Emo141.gif

שיר השבוע של לירז- נישכח מליבך [: שיר השבוע לא של לירז- של גלית גיאת כל מיני ! משהו שעשה את השבוע- שאני הולכת להיפגש אם גלית ... משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- צמיד זהב ,שעון מהמם,אודם,וכרטיסים להופעה של גלית גיאת ... ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש,האלופה 3,לחיי האהבה,לגעת באושר,וערוץ 24 ) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעשות בוק תמונות,ולנסוע לת''א לקנות בגדים וכל מיני דברים ! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין לי מושג ... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- עמית אתי ארתור ליאור סיון ולירזי (-: הערות- חג שמח לכולנו [= תמונת השבוע..........

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-מושיק עפיה-בשבילי משהו שעשה את השבוע-כיפור
,עגיל בלשון שסוף סוף רציתי
משהו שהרס את השבוע-חולה!,הורדתי את העגיל בלשון
מה קניתם השבוע-עגיל בלשון,3 חולצות ציטוט השבוע-אני:"איזה חג משעמם",מרינה:"סין,מונגוליה,וויטנאם,צ'ינה"
תוכנית\סרט השבוע-האלופה 3 , חמישה גברים ואישה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חוווופש
,להחזיר את העגיל בלשון?
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-עבודה... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עדן,אביטל,סתיו הערות- תמונת השבוע-איך ? ?

../images/Emo41.gifעונה

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- כל החתיכים אצלי - איזו אחת, השכן משהו שעשה את השבוע- סנטר, קרם שופ וכאלה... משהו שהרס את השבוע- כיפור, וגעגוע מה קניתם השבוע- אין כסף! ציטוט השבוע- אני אף פעם לא זוכרת תוכנית\סרט השבוע- רמזוררררר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מפגש עם האהובות שלי, צפון, הופעה של מיי[אולי]. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם. הערות- תמונת השבוע

RTur

New member
הסופ"ש שלי..

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- כל האלבום החדש של מאריה קארי Alicia Keys & Alejandro sanz - looking for paradise beyonce - sweet dreams britney spears - 3 mariah carey & luther vandross - endless love משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- שום דבר מיוחד מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- האלופה 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הביתה, הופעה, שיעור פיתוח קול משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אין הערות-אין תמונת השבוע

למעלה