סופ"ש -תענו!

סופ"ש -תענו!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

אליסה13

New member
עונה ראשונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-''הכל יהיה בסדר'',''ריסים'',''אל תפסיק'',''ריסים'',''בעיניים עצומאות'',''עד הסיבוב הבא'',''עוד צהריים'',''חום הלילה'',''מלכה קרה'',''האלופה'' שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיווה!!!!!!!!!!! ושל גלית גיאת וקובי פרץ משה פרץ. משהו שעשה את השבוע-ימחרתיים בערב יום כיפור ואני לא מתענה בגלל האוכל והשתיה ישששששששששששששששששששש ליאורוש מכירה אותי אל תהרגי אותי אבל לא אכלתי משהו שהרס את השבוע-בצפר מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-האלופה 1 והאלופה 3 ושמש ולגעת באוש ולחייי אהבה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחרתיים בערב ויום שני חופששששששששששששששש מהבצפר ישששששששששששששששששששששש משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-יום ג' חוזרים לבצפר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש,ריטוש וליאורוש אתן החייםםםםםםםםםםם שלייייייייייייייייי אתן המלאכיות המושלמות שלייייייייייייייייייייייי אתן הנשמות הטהורות שלייייייייייייייייייייייי אתן המלכות היחידות האלופות בשבלייייייייייייי אתן הכל בשבליייייייייייייייייייייי כפרוני אני על הכוסיות המושלמות שליייייייייייייייייייייייייייייייייייי מתה אני על הכוסיות המלכות המושלמות שלייי הדיוווות שלייייייייייייייי אוהבות אותכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בכל הגלקסיה כולה!!!!!!!!! לב יוווווווווווווו הערות-אין תמונת השבוע-אין

עונה שנייה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-בעינים עצומות וריסים חח כי זה הצילצולים שלי
הכנתתי שיר השבוע לא של לירז-יש בליבי כינור-מאיה בוסקילה שיר ישן אבל משהו שעשה את השבוע-לא הלכתי בית הספר
משהו שהרס את השבוע-כלווום : ] מה קניתם השבוע-כרטיסים להצגה של בראבווו !!!! : ] ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-האלופה 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום הולדת שלי ביום שלישייי !!!!!
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אמממ... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אליסה עדן ארתור אתי עמית ואביטל
נראה לי לכל הפורום בקיצור הערות- תמונת השבוע-ריטה ריטה ריטה
הרגת אותייי

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-pitbull-i know you wont me משהו שעשה את השבוע-ביצפר[לא יודעת למה אבל היה שבוע שווה!],היציאות עם החבר'ה,וכמובן המסיבה שהייתה מגנייב משהו שהרס את השבוע-כואב לי הגרון
מה קניתם השבוע-2 ג'ינסים,4 חולצות ציטוט השבוע-"שלום לגברת בת ה-14" , "שלום לגברת בת ה-34" שנית היסתלבטה עליי
תוכנית\סרט השבוע-זהות אבודה,חמישה גברים ואישה,דירה לשניים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כיפור,ביצפר,ליקנות נעליים
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ליאור,עמית ולירז
הערות- תמונת השבוע
מהמסיבה

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר,ועוד צהריים
שיר השבוע לא של לירז- אייל גולן על חבל דק ,באלך עליי בגירסה חדשה, וכל מיני שירים של ליאת בנאי ואבי ביטר ! משהו שעשה את השבוע- שגלית חזרה להופיעה וגם חזרה לאולפן השקוף סוף סוף
משהו שהרס את השבוע- כלוםם
מה קניתם השבוע- שימלה, איפור,כמה בגדים לחורף,וצבעתי ת'שער לחום ועשיתי פוני '' אם זה ניחשב חח ! ציטוט השבוע-......... תוכנית\סרט השבוע- שמש,האלופה עונה 3 ,הישרדות,וערוץ 24 חרשתי חחח
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ליראות את גלית באולפן
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעתת
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- עמית אתי סיון ,ארתור ולירזוש
הערות- צום קל וגמר חתימה טובה לכולם
תמונת השבוע חח סתם עיצוב שעשיתי משעמום

../images/Emo41.gifבאיחור רציני.. זה כאילו על שבוע שעבר

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- אפרת גוש - יהיה פה דם, זה לא שרע לי משהו שעשה את השבוע- סנטר ושנקין, הפגישה עם מיי
ו2 הופעות של איה זהבי פייגלין המדהימה
משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- עגילים ציטוט השבוע- "אלהההה, חה חה חה" תוכנית\סרט השבוע- מונית הכסף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לראות כמה אנשים מדהימים משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם הערות- תמונת השבוע נשמה

RTur

New member
גם אני עונה באיחור

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- האלבום החדש של הדורבנים Mariah Carey - I Want To Know What Love Is, It's A Wrap, Obssesed, Touch My Body, I'll be lovin' you long time Madonna - Revolver, It's so cool, Ray of light Neyo - Closer (chill mix) Beyonce - Sweet dreams שירים של ולרי מלדזה חח משהו שעשה את השבוע- שרתי עם ולרי מלדזה! משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- מכנס מגניב בסליו, דיסק של הדג נחש ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- רמזור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודע מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם הערות- אין תמונת השבוע - אין

למעלה