סופ"ש-תענו!

סופ"ש-תענו! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

sivan1996

New member
עונה D=

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- מאבד אותך שוב- דור דניאל משהו שעשה את השבוע- שנה חדשה D= משהו שהרס את השבוע- שומדבר מיוחד... מה קניתם השבוע- בגדים ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- ההצעה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ביצפר... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ללירז!! הערות- תמונת השבוע

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- נישכח מליבך שיר השבוע לא של לירז-מאיה בוסקילה נשמתי,אייל גולן על חבל דק,שרית חדד כאבתי וסבלתי [: משהו שעשה את השבוע- שאני הולכת להצגה של גלית ..והופעה בת''א משהו שהרס את השבוע- חח כלוםם.. מה קניתם השבוע- אנפי 5 \ בגדים\ ממתקים\ותיק ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש ......
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כל מיני משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לאי ודעת :] מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אתי עמית סיון אביטל ארתור ולירזוש
הערות- אייןןן :) תמונת השבוע ..........

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-שרית חדד-מקודשת,שריף-טבעת,אייל גולן-על חבל דק משהו שעשה את השבוע-מחשב חדש
,היציאות עם החבר'ה
,ת"א
,החופש שעובר סבבה משהו שהרס את השבוע-כלווום
מה קניתם השבוע-לק אדום
,ליקריץ
,טרופית
ציטוט השבוע-"ניתראה בשנה הבאה"
תוכנית\סרט השבוע-דני הוליווד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נאסא?
,חופש בראשון
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-אין מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-עדן,אביטל,לירז הערות-יש לי מחר יומווולללדדדת 14 ! תמונת השבוע-

עוננה : )

שיר השבוע של לירז-בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-ריטה-סוף העונה משהו שעשה את השבוע-הוופעה של ריטטה : ) משהו שהרס את השבוע-אני חולה
מה קניתם השבוע-כרטיסים להופעה של ריטה ולהופעה של גלית גיאת
עםם גלוווש ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-שמש,האלופה 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומוולדת לחברההה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעתת מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-אליסה אתי ארתור ועמית
הערות-היום אני יעלה את הסירטונים של לירז מבראבו פשוט היה לי בעיה מחשב
כולל הסירטוןן שנתיתי ללירז חייבווקק
תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifעונה. להלהלה..

שיר השבוע של לירז- הביצוע של האלופה שיר השבוע לא של לירז- נינט - friend משהו שעשה את השבוע- הפלאפון החדש והמהמם שלי. משהו שהרס את השבוע- משהו מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- 'רציתי להוסיף שחוץ מהפרטים הלא חינוכיים' תוכנית\סרט השבוע- גיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לפגוש כמה אנשים שהתגעגעתי אליהם. והופעה של איה זהבי פייגלין המדהימה
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מבחן במתמטיקה. אמאלה מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם, שנה טובה
הערות- תמונת השבוע >

RTur

New member
אז...

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- כל האלבום החדש של הדורבנים - אחד אחרי השני Madonna - Revolver Janet Jackson - Make Me Mariah Carey - I Want To Know What Love Is Beyonce - Control, Sweet Dreams The Fray - Heartless Shakira - She Wolf, Why Wait משהו שעשה את השבוע- האלבום החדש של הדורבנים משהו שהרס את השבוע- שהדורבנים התפרקו
מה קניתם השבוע- את האלבום של הדורבנים ציטוט השבוע- אין תוכנית\סרט השבוע- טקס VMA 2009 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של ולרי מלדזה, הביתה.. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- אין הערות- תמונת השבוע

RTur

New member
גם אני לא הבנתי כל כך..

לפני כמה חודשים גיליתי שאיתי, הסולן הראשי, עזב את הלהקה. שאר חברי הלהקה החליטו שהם בכל זאת ממשיכים לעבוד ולהופיע יחד (כל אחד מהם גם שר אבל פחות מאיתי) ולפני שבוע יצא האלבום החדש שלהם. לפני 4 ימים גם דיברתי עם אחד הגיטריסטים שלהם ואמרתי לו מה אני חושב על האלבום והוא גם אמר שהם עושים חזרות לקראת סיבוב הופעות וזה.. פתאום לפני יומיים אני רואה הודעה שהם החליטו להתפרק. אני עדיין לא ממש מעכל את זה.. זה נשמע לי הזוי. הם הלהקה האהובה עליי. ואני ממש לא קונה את התירוץ של "חילוקי דעות אומנותיים". זה תירוץ שכולם אומרים. הרי כל היופי בלהקה הזאת היה שהם עשו הכל.. שרו במלא סגנונות שונים ומגוונים ועשו פשוט כיף. מדיסקו סבנטיז, לבלדות רוק, רוק, בוסה נובה, לטיני, סתם פופ, שירי שטות ושירי רצינות ושירים הזויים ומה לא... לא מבין איזה מין חילוקי דעות אומנותיים יכולים להיות אם במילא הם עושים הכל...

למעלה