סופ"ש תודה לאל !

סופ"ש תודה לאל !

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

רוית46

New member
עונה:)

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -צליל מכוון-תגידי לו משהו טוב שקרה השבוע -היה סיור היה כיף מאוד הובלתי את כל הכיתה דרך הקוצים חחח כולם צורחים ואני אומרת להם: איה נדקרתי אבל לא כואב לי ואל תשכחו שהחיים יפים למחייכים חח משהו רע שקרה השבוע -מבחן במתמטיקה חחח עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משחק החיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -יום שלישי תמונה -אין הערות/תלונות וכו' -תחייכו:) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -אין כמה מפתיע שיר השבוע לא של לירז -הפיל הכחול יסמין,ריהנאה,קובי פרץ,ליאור נרקיס ''ערב טוב'',אייל גולן ושרית חדד ''רגע גדול' ומאור דניאל ''לכי תספרי לכולם''. משהו טוב שקרה השבוע -איילת 4 ימים עם ''עמותת משען למרפא'' נהניתי כל כך עם החתיך משהו רע שקרה השבוע -אין עיתון/ספר/תוכנית השבוע - האח הגדול ערוץ 20 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -מחר מחר מחר מחר מחר מחר זה קורה החתונה של השנה הרגע הגדול והמרגש עד דמעות שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן התרגשות יתר יש כאן משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -שהערב הגדול והמרגש הזה לא יגמר אמן אמן אמן כייהיי רצון תמונה -אין הערות/תלונות וכו' -אין מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - אלבומים של קיילי: Aphrodite X Body Language Fever Light Years Jessie J - Price Tag Rihanna - S&M Britney Spears - Hold It Against Me Adele - Rolling In The Deep משהו טוב שקרה השבוע - הופעה משהו רע שקרה השבוע - בקושי ישנתי והייתי צרוד עיתון/ספר/תוכנית השבוע - "שבריר שנייה"/דיוויד בלאדאצ'י משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לסיים להקליט את השיר שלי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודע תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

למעלה