סופ"ש רגוע...

Amoureuse

New member
הם עוד לא נפגשו אף פעם?

בטח החתונה היתה הלם לא קטן בשבילם, לא?

גוז

New member
אוי - בהצלחה! ../images/Emo118.gif

אני זוכרת את החוויה...

מפגש משפחות קוקזיות שראיתי

במסעדת השמורה בחיפה הייתי עדה למפגש כזה בין שתי משפחות קוקזיות. סעדנו ארוחה קבוצתית במפלס העליון שמיועד לזה ובקצה השני של החדר הם ישבו. במשך כל הארוחה שנמשכה שעות, מדי פעם קם אחד הסועדים ונשא דברים. מכיוון שאני לא בדיוק מבינה את השפה לא ברור מה אמרו, אבל משפת הגוף היה ברור שאלה ברכות לזוג הצעיר. אבל הקטע היפה היה שמשך כל הארוחה האורחים שלפו מתנות לזוג הצעיר. הכלה המיועדת יצאה משם עם כמה קילוגרמים של זהב ושני בני הזוג קיבלו שעונים וגם נשפכו שם כספים במזומן. על כל מתנה הכריזו וברכו. אני חייבת לומר שהיה גם יפה וגם מרגש, למרות שלא הבנתי אף מילה.

liti

New member
מאחלת לפיונה ../images/Emo26.gif

לצאת משם עם זהבים, אבל משום מה לא נראה לי שזה מה שיקרה... מקווה שעבר בשלום וממתינה לשמוע איך היה.

גידי42

New member
לפחות אתם עושים את המאורע

הכל כך טרומתי אחרי החתונה וכך נחסכים מכם ההתלבטיויות לגבי מי משלם מה ואיזה דודות להזמין. גם אם תעשו אירוע את החתונה הזו אי אפשר לפוצץ!!!

פינליש

New member
סופ"ש בצפון - דיווח ../images/Emo26.gif

האמת? אין לי מה לספר
הייתי בסופ"ש בצפון, אכלתי במלון (אחלה מלון אבל נשאיר את זה ככה)...ובערב הייתי במסיבה עד אור ראשון. שתיתי שלא כהרגלי והרבה אני לא זוכרת. התעוררתי ממש לפקקים עם כאב ראש מהגיהנום וריח של אלכוהול. ומלא נצנצים ואני עד היום לא מבינה לאן נעלמו הסיגריות. לא הייתי מסוגלת לכלום חוץ מכוס קולה ענקית ומלא קרח. ומהר הביתה לפני הדרבי. אז זה לא היה סופ"ש של אוכלים אבל בטח ובטח של השתוללות עם טונות אלכוהול והרבה כאב ראש. כל הדרך ישנתי אז אני גם לא יכולה לספר על הנוף. נדמה לי שזה היה ירוק לפני שנירדמתי... או שזה הזיות מהטקילות. חזרה לת"א, לכביסות, להתרענן לשבוע חדש....... ולאכול משהו
שבוע טוב נשמות!

SigurRos

New member
פינליש honey,

"הרבה אני לא זוכרת",אה?!שובבית קטנה..

liti

New member
../images/Emo187.gif גם אני ביליתי בצפון,

חזרתי עם הרבה חוויות, סיפורים ותמונות ממסעדות נפלאות וממקומות אוכל מעניינים (ועם שני קילו נוספים במשקל). על הכל אכתוב בפירוט בהמשך השבוע- יש למה לצפות!

המפגש- קצת באיחור...../images/Emo9.gif

מה שלומכם? איך התחיל השבוע? אצלי נהדר...אם זה מעניין אתכם- בחרתי שמלה
המפגש- היה זורם וטעים מאד מאד (וזה מה שחשוב באמת) . מסתבר, שהדבר הכי חכם שעשיתי, זה להתחתן קודם, כי אחרת, זה ממש לא לעניין! זה מלחיץ, כל הזמן הייתי עם היד על הדופק בגלל הפולניה הבלונדינית שלי
(אמא יקרה לי...) אך היא לא וויתרה ועשתה לי פאשלה מכאיבת לב
במיוחד. צער גידול אמהות... במפגש, לצערי המאד רב, לא תזכו לראות את זיו פני, אבל אתם מוזמנים לקפה מתי שתרצו...רעיון לא רע כשחושבים על זה... זהו. שבוע מהמם וטעים לכולם, אוהבת

למעלה