סופ"ש רגוע..

i love skat

New member
סופ"ש רגוע..../images/Emo210.gif

לא הייתי פה יומיים..
התגעגעתי המון, הסבר בהודעה הבאה
אז...איך עבר עליכם השבוע?!
איך עבר השבוע?
משהו מיוחד לספר?
שיר השבוע?
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?
תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
משהו טוב שהיה לכם השבוע?
פגשתם השבוע את הראל?
או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? אוהבת המון.. סופ"ש רגוע ושקט..
ושבת שלום!
אביב

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ../images/Emo219.gif

אוי נו התגעגענו אלייך
איך עבר השבוע?סבבות'ס משהו מיוחד לספר?נופ שיר השבוע?כל הדיסק של הראל+שיר של אוונסנס מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?8 תמונת השבוע[רצוי של הראל]?אני ישים אח"כ משהו טוב שהיה לכם השבוע?נשארתי המון לבד :] פגשתם השבוע את הראל?נופ =/ או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?נקווה לטוב!!

מ א מ י2

New member
והתמונה../images/Emo26.gif [אתם חייבים לראות נו]

חברה שלי עשתה לי את זה ביום שבוטל ההחתמות בראשל"צ
.

מ א מ י2

New member
נכון?! ../images/Emo219.gif

היא הכינה לי ת'זה מה-27.7 אני עדיין מסתכלת על זה מאז

simhit

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? ככה ככה...התקלקל לי המחשב הייתה לי תולעת אינטרנט והוא חזר רק אתמול
משהו מיוחד לספר? חזר לי המחשב שיר השבוע? ימים אחרים מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 7 תמונת השבוע[רצוי של הראל]? אין לי תמונות על המחשב בגלל התולעת המטומטמת פירמטו לי אותו שוב..... בא לי לבכות משהו טוב שהיה לכם השבוע? להראל היה יומולדת, בת דודה שלי ישנה אצלי, את חזרת (התגעגעתי), ויש לי אינטרנט שוב (יאיי) פגשתם השבוע את הראל? עקב סיכוי של 0% מתוך 100% כנראה שלא... או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? אוהבתותכן עד הכוכבים והירח והשמש עד אינסוףףף!

לאו14

New member
גמאנייי עונהה../images/Emo141.gif

איך עבר השבוע?סבבה..נחמד ביותר!!! משהו מיוחד לספר?הלכתי כמעט כל יום למסעדה..[שלישי,רביעי,חמישייי] איזהה כייףף!! שיר השבוע?הכי הכיי "אם הוא ילך"!! מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?9 תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
משהו טוב שהיה לכם השבוע?ראיתי חברות שלא ראיתי מלאא זמןן!! פגשתם השבוע את הראל?לא..לצערי.. או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?אביבווששש התגעגעתיייייייייייייייייייייי!!!!

עונה!! ../images/Emo85.gif איך עבר השבוע? ../images/Emo85.gif מעולה!! משהו מיוחד לספר?../images/Emo85.gif סופסופ קניתי איזה חולצה מסכנה מזארה.. שיר השבוע?../images/Emo85.gif אף שיר. מוזר. מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?../images/Emo85.gif 8-9 תמונת השבוע[רצוי של הראל]?../images/Emo85.gif משהו טוב שהיה לכם השבוע?../images/Emo85.gif קניתי חולצה! ושרוולון!! וכאלה שמגהצים על בגדים [אני וחברה שלי מגהצות על ג'ינס ואיתו עוטפות יומן תודו מגניב פגשתם השבוע את הראל?../images/Emo85.gif להה לצערי או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? ../images/Emo85.gif איי להלהלהלה לייק יו!!! [למי שאין 5.1 שיוריד ]

I N S T I N C T

New member
עונה..

איך עבר השבוע?כיף!
משהו מיוחד לספר?אחותי היא יוצור
שיר הבוע?הדיסק של סקעת+ MI AMORE
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?
{7}
תמונת השבוע:
משהו טוב שהיה לכם השבוע?פגשתי את חברה שלי ולא ראיתי אותה מזמן..
פגשתם השבוע את הראל?לא
או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?אוהבת את כוווולכם

סופשבוע רגוע בפורום סקעת....../images/Emo39.gif

איך עבר השבוע? בסדר משהו מיוחד לספר? נייט שיר השבוע? הדיסק של הראל כולל המהדורה המורחבת ו"חושב על לאה" מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 7 תמונת השבוע[רצוי של הראל]? משהו טוב שהיה לכם השבוע? המשכורת הזהומה שקיבלתי פגשתם השבוע את הראל? לא או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? אני מקווה שאתן יודעות שהראל מגיע ביום שלישי לקניון ברחובות..

צהריים טובים! ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

אביבוש התגעגעתי!!!!!
כמה פעילות יש בפורום על הבוקר
איזה כיף לראות
טפו טפו טפו
איך עבר השבוע? השבוע הראשון של החופש.. היה קצת מוזר, כמה משברים ולחצים.. אבל עכשיו טוב - ויהיה טוב
משהו מיוחד לספר? התקבלתי לשנה ב' בבית צבי!!!!!! קולולולו!
שיר השבוע? הביצועים של מורן מכוכב נולד.. פשוט מדהימים! מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 6 בערך.. אבל השבוע הבא יהיה יותר טוב!!
תמונת השבוע[רצוי של הראל]? האם.. אני אחפש אח"כ. משהו טוב שהיה לכם השבוע? קבלתי מחמאות על השנה הראשונה בבית צבי מהמנהל והמורים.. וזה מעולה!
פגשתם השבוע את הראל? לא
או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? אני הולכת לים עכשיו! אתם יודעים כמה זמן לא הייתי בים?!?! יאללה אני יוצאת! אני אשים תמונה אח"כ! ביי ביי

i love skat

New member
אחה"צ טובים ושבת שלום ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

לא הייתי פה יומיי..
והתגעגעתיי המוון.. הסיבה לכך היא שהייתי במסע חוף..אאעאה..
זה טיול שבו אתה הולך בין החופים בארץ.. המסע היה אמור להיות 4 ימים והיינו אמורים ללכת 60 ק"מ
בסוף קיצרו אותו ליומיים והלכנו 10 ק"מ
היה קצת קשה..אבל היה כייף.. היינו בשפיים חח אוי כמה שנהנתי שםם..
והכרתי ילדים וילדות חדשים
ובקיצור היה ממש כיף והתגעגעתי המון המון..
איך עבר השבוע? כייף ביותר
היה לי שבוע מעולה!@# לונה פארק, אירוע, פעילויות, יומולדת להראלי מיני מסע חוף..
משהו מיוחד לספר? כל השבוע הזה היה מיוחד..קשה לי להצביע על משהו ספציפי
שיר השבוע?איתי-קרן פלס
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 11
תמונת השבוע[רצוי של הראל]? קוקי שלי..
משהו טוב שהיה לכם השבוע? כל השבוע הזה היה פשוט ט ו ב !! פגשתם השבוע את הראל? לצערי לא..
בע"ה יום שלישי אני רוצה ללכת או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?תפוסות לי הכתפיים וקשה לי לזוז..אבל אני עדיין מאושרת
אוהבת המון
שיהיה לכם סופ"ש מעולה!@# אביב

עונההה

איך עבר השבוע? סיידר.. משהו מיוחד לספר? נפרדתי מחבר שלי.. שיר השבוע? אם הוא ילך מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 6 וחצי תמונת השבוע[רצוי של הראל]? שימו
הראלי בבהלה מהמצלמה שלי! משהו טוב שהיה לכם השבוע? ממממ... הודיעו לנו שיש לנו סמינר! פגשתם השבוע את הראל? כעעע........ בחלום! או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? לעהלעלעלהעלעהםףעכגשךליןקעטOYHHB,.JDL;FUHJPUFJLףךחגעדף מספק אתכם?

לאו14

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo141.gif

לא ממש קשור.. אבל לא היה לי מקום אחר לשרשר.. לינוי מוסרת שהיא מצטערת שהיא לא נמצאת פה..פשוט אין לה זמן.. בגלל שהיא מאחרת משפחה[מהצפון..] שהיא אוהבת את כולכןןומוסרת דרישת שלוםם חמה!!!

למעלה