סופ"ש רגוע

סופ"ש רגוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

איי איזה סופ"ש ../images/Emo3.gif ../images/Emo117.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-המלכה שלי משהו שעשה את השבוע-יומולדת לנתנאל,אספתי קרשים ביום ראשון שלישי וחמישי,יומולדת לאור,ניקיתי את הבית
,עיצבתי לעצמי את השין,יצאתי בלילה של רביעי לטייל עם נטלי,היינו בפיצוציה היה צחוקים,הל"ג בעומר הכי טוב שהיה לי כל החיים משהו שהרס את השבוע-האוטו ניתקע באמצע הכביש
בילוי השבוע-לאסוף קרשים
,גנדה,עיר,קניון,ליין קרמיקה
,ל"ג בעומר
,פיצוציה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע-בל"ג בעומר אכלנו כנפיים אז גיא אמר "אוכלים כנפיים נעוף לשמיים למי יש רדבול?"
,יש עוד הרבה ציטטויטים
מה קניתם השבוע?-דברים לל"ג בעומר,קניות,XL
,ממתקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת ללירז
,ולהיפגש שוב עם הבנים
תמונה שבא לשים-רציתי לשים תמונה של כולם מל"ג בעומר אבל נטלי מחקה תתמונות :'( ,אז קבלו תמונה של לירז
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-גיא,דיויד,נתנאל,מתן,מתן,אלירן,אור ולירז

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifנאמ..../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- היהודים-בסוף תבכו,אינטרמת,לעולם מצידי,מחפש תשובה,עוד ארון אחד. קרן פלס-סוף הרגש,מה שבאמת,הוא מתקשר אליי. אביב גפן-המכתב,ואהבנו,עכשיו מעונן. משהו שעשה את השבוע- כמעו ולא הייתי בבצפר משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה..לא אכלתי יומיים מכאבי בטן נוראיים בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות,הפיג'מות ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של קרן פלס!!! הופעה של הילי,פגישה עם חברה שלא ראיתי מלא זמן.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל ומיטל

HILA46

New member
יאאאלה

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- אביב- אקדחים שלופים, המלאך, שנינו שווים, שחור לבן. קרו פלס- רצה הבייתה, זמנים משוגעים. משהו שעשה את השבוע- ל"ג בעומר ושבועז עלה לגמר
משהו שהרס את השבוע- שלא הלכתי להופעה של קרן פלס בשילרר#@!%@% בילוי השבוע- נאפיס, ים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טב"ע ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- עגילים לאף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שתעבור המתכונת במתמטיקה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז-Tomorrow
משהו שעשה את השבוע-ל"ג בעומר
משהו שהרס את השבוע-אני בלחץ מדברת ובשלישי יש לי הצגה
בילוי השבוע-ל"ג בעומר[?], חוץ מזה כל יום הייתי בחוג [וזה כבר לא בילוי
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-גמר הישרדות
ציטוט השבוע- "וזה הולך וחם וחם וחם"
"את משפריצה H2O לכל עבר"
"מאיפה לכם התעוזה הזאת?"
מה קניתם השבוע?-חולצה שחורה של בליינד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הצגת סוף שנה
תמונה שבא לשים-לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל וסתיו

המהממת6

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- אין לי מקום משהו שעשה את השבוע- לגב משהו שהרס את השבוע- בצפר חחח מבחנים וכו בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פטיטו ציטוט השבוע- דברים טובים באים באריזות קטנות מה קניתם השבוע?-חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת ללירז אפילו שזה קצת יותר משבוע תמונה שבא לשים- לא בא חה חה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נגיד שאין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי לירז

רותם654

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז-Heaven Is A Place On Earth משהו שעשה את השבוע- ל"ג בעומר משהו שהרס את השבוע- כלום שבוע נחמד בילוי השבוע- סרט
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פנאי פלוס ציטוט השבוע- אין לי כרגע... מה קניתם השבוע?- חטיפים למדורה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לכלוום (ליום הולדת של לירז?) תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לפז וללירז

עונה O_O

שיר השבוע של לירז-לא יצא.. שיר השבוע לא של לירז-אמממ לא זוכר אבל שמעתי הרבה P: משהו שעשה את השבוע-ימולדתתתת P: ל"ג בעומר עד 6 וחצי. משהו שהרס את השבוע-אממממ שאיחרתי ורועי השמן חיסל את האוכל שלי \ : בילוי השבוע-ל"ג בעומר , ביג , קניון , ימולדת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- O_O ציטוט השבוע- "וועלייך תזהר מימני למה אני לא ידבר איתך XD" מה קניתם השבוע?-קיבלתי בושם \ חולצה , כובע בילבונג משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ P: הרבה דברים P: תמונה שבא לשים- למה לא ? P: פעם הבאה אני יעלה את התמונה המצחיקה שעשיתי במדורה P: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין O_O תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם P:

inbals93

New member
סופ''ש

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- כל מיני מהאייפוד.. משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד... משהו שהרס את השבוע- מחר מפמ''ר באנגלית, המפמ''ר שהיה במתמטיקה והעובדה שהשבוע הזה עמוס טיפה.. בילוי השבוע- ישנתי אצל חברה, סינמה סיטי, ל''ג בעומר, קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית נואשות - עונה 2 ציטוט השבוע- כבר רשמתי אחרי ל''ג בעומר.. מה קניתם השבוע?- ג'ינס קצר וחולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו בקשר למגמה, לגמור עם המבחנים תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל, מיטל, סתיו

למעלה