סופ"ש ראשון של 2010

יין

בחמישי בעבודה סרו אניון ריוחה רזרבה - לא ריוחה רזרבה גדול, אבל יין מצויין וVFM מעולה. וגם איזה לבן ספרדי שנקרא בלומה(אולי ס"ב?) שהיה טוב, אבל הלקוחות לא אהבו. אתמול בבית לה וולטה של אורנליה - יין פנטסטי! וגם פרומיס של גאיה, שלא אהבתי. היום בעבודה קצת טוליפ וויט(נפלא) וקצת טוליפ מוסטלי שיראז(יין טוב, אבל כבד לי מדי).

syko1

New member
בקטנה

חמישי: גיליוטינה- בירה חדשה ובארץ וחביבה מאוד שישי: יבש שבת: מונטס- מרלו 09 הנסי VS נמרוד- תשמור לי IPA בבירס :)

foodnwine1

New member
ממשיך במסע הויסקי שלי ו COMPASS BOX

בשישי היילנד פארק סיינט מגנוס 12 וגו'רה XU כבולי ומדהים. בשבת קצת ניסיונות חדשים : אוכנטושן גרסת פסטיבל 2009 חבית בורבון חוזק חבית, רק 500 בקבוקים. מתוק ונילי, עוצמתי. הבא אחריו, סינגל קאסק 1999 בקבוק של MALTS OF SCOTLAND העצמאי ופורום FULLDRAM הבלגי. חבית אולורוסו, שוב חוזק חבית. שרי לעניין, מתוק, ייני, פירות יבשים ואספרסו. אחלה של דראם צעיר וחזק. מה שמדגיש שוב את החשיבות של בקבוקים לא שגרתיים בפורטפוליו של מזקקה. אוכנטושן יכול להיות גם מעניין ובעל גוף. אז מה אם מזוקק 3 פעמים? גולת הכותרת הוא ה LAST VATTED MALT של COMPASS BOX שנטעם סוף סוף. מדובר על ערבוב של שני מאלטים שבוקבק שנייה לפני ששונה החוק של ה SWA שנותן נימוח חדש לVATTED MALTS : BLENDED MALTS. יש שם ויסקי מאיילה מהכפר פורט אסקייג (קול איילה אני משער) בן 27 שנה, וויסקי שרי צעיר יותר מהכפר אברלור (אברלור אני מניח) שעורבבו יחחדיו. התוצאה מצויינת, שילוב של מתיקות עשן כבול ועץ מעושן. דראם נהדר. החסרון היחיד: מחיר. כ 180 פאונד. מני, אם יגיע לסת' אמני ממליץ בחום. שבוע טוב

nukke

New member
ננסה...

חמישי - לא זוכרת. או שכלום או שFULLER'S LONDON PRIDE (אולי שתיתי אותה ברביעי?) שישי - נינקאסי: חצי קרומבאכר חיטה. נורמה ג'ין: טעימת בירות חורף, הרשימה לא עלי. קינחנו בסמיקלאוב מהחבית. דאנסינג קאמל: גולם. שבת: BROWN NUT ALE של SANTA FE BREWERY

or83

New member
קוקטיילים

קוקטייל מגניב עם רמזוטי, ווסטפורד 10 (ברנדי תפוחים אמריקאי), תה שחור, סירופ דמררה, ליים ואגוז מוסקט מלמעלה. אח"כ הברמן הכין לי נגרוני ע"ב רום מיושן. לא יודע איזה רום. בגזרת היינות: faiveley corton clos des cortons 2002, Sylvain Cathiard Vosne-Romanée 1er Cru Malconsorts 2002 hudelot noellat richebourg 1996 Druhin Grands Echezeaux 1999 Magnum Leroy Meursault Les Narvaux 1986 - Best wine of the night Leroy Mazis-Chambertin (hospices) 1985 Sauzet Puligny Combettes 1992 Jean Gros Vosne Romanee 1971 Fourier Clos St Jacques 2005 Chave Hermitage 1990

Padod

New member
לא מכיר

לא ניסיתי. מניח שזה בסך הכל רום כהה\מיושן עם קמפרי ווורמוט אדום.

למעלה