סופ"ש קצת מבאס

אור603

New member
סופ"ש קצת מבאס

למרות כמה שיקטלו אותי וכמה שיגידו שאני אולי צריך להיות "יותר חזק" עברתי כל כך הרבה,
ברור שחסרים לי עוד דברים..אני לא חושב שאני יודע הכול.

אחרי חודשיים שלא היה לי כלום עם בחורה, הצלחתי לפתח שיחה עם מישהי חמודה דרך הפייסבוק, וקבענו להיפגש, סגרנו אפילו באותו היום על דייט, קבענו שאאסוף אותה.
חצי שעה לפני הדייט היא התקשרה "אני מקווה שעוד לא יצאת, לצערי אני נאלצת לבטל, קרה לי משהו"
גם לא הסכימה להגיד מה קרה וזהו. הייתי צריך להגיד לה "אוקי, אז נדבר"
בקיצור היא כנראה התחרטה או משהו כי לא שמעתי ממנה מאז,

אני שכבר לא כ"כ מאמין בפייסבוק, אבל עדיין זורם כשבחורות פונות אליי ולפעמים פונה בעצמי
כבר כמעט שנתיים מאז הקשר האחרון שלי, הייתי במס' דייטים ואני לא מצליח להגיע לבחורה רצינית. לפעמים עושה רושם שמשהו תקוע. שזה כמו גרף...
מאז גיל 26 ומעלה...מתחילה ירידה בדייטים, בכמות ובאיכות. ואני לא מחפש כמות. סך הכול מישהי חמודה, מעניינת.
אני יודע שזה לא מסתדר עם כל אחת, אבל לפעמים עוברים בדרך כל כך הרבה בחורות שמבולבלות ולא סגורות על עצמן.
השבוע ראיתי דרך ידידה שלי בקבוצה של בחורות שמחפשות להכיר גברים שמישהי כתבה "אני מחפשת מישהו טוב אבל שיהיה קצת מרושע"
עד איפה הטמטום יכולה להגיע? באמת.?..."טוב אבל מרושע??" אלו הבחורות הישראליות לשנת 2014 ?...עצוב
לפעמים אין מילים, לפעמים באמת נדמה כאילו כל החמודות כבר נתפסו.
עם כל הגישה החיובית שלי זה לפעמים מבאס..
העובדה שידידה שלי מנסה להכיר לי וכותבת "שווה להכיר בנות - בחור עם לב זהב" כאילו מצד אחד משפר את הרגשתי אבל מצד שני
אין אחת שבאמת תרצה להכיר בצורה הזאת.

ואני שומע ורואה חברים שנמצאים בהרבה סטוצים, נמצאים בקשרים, מראים בפייסבוק תמונות מהטיולים שלהם בשבת ומהיציאות המשותפות בשישי.
וזה כבר נהיה מבאס... מבאס שאין מישהי מיוחדת לחלוק איתה
וזה די קשה , לא מדובר בחו"ל - שם הגישה של בחורות וגברים היא מאוד שונה אחד לשני. הישירות קיימת ומעניין אותם לפגוש ולהכיר אנשים חדשים.

ואני מתקשה, אני מודה, אני בחור קצת ביישן, לא מעט מחמיאות לי שאני נראה טוב, אבל אני לא אוהב לדבר על עצמי ולנפנף בכל דבר
באוניברסיטה אני לא מצליח להכיר כל-כך בקלות בחורות. משהו כאילו לא עובד,
השגרה של לימודים ועבודה משתלטת והחיים נהפכים לחסרי טעם ודי עצובים.

שלום

עזוב פייסבוק, לא כדאי ליצור קשר עם זרים. השתתף במסגרות כמו חוגים, שם תמצא חברים וחברות.

StayStrong

New member
אין בקטע הזה הבדלים בין ישראל ומדינות אחרות

(מניסיון של לגור מחוץ לישראל) - בני אדם יהיו בני אדם בכל שפה ותרבות אפשריים. ובני אדם אפשר להגדיר ככה: שונים זה מזה.

וכן "טוב אבל מרושע".... זאת באמת הגדרה מטומטמת אבל דוגרי? זה לא כאילו לבנים אין יציאות סותרות. אתם אלופים בזה. ממה שיצא לי להבין משיחות סרק, האידיאל הוא בתולה תמימה, עם שכל והיגיון של ילדה בת 12 וניסיון של במאית פורנו ותואר בפיזיקה גרעינית ושתהיה לסבית אבל לא באמת ורצוי אחת שתזרום אבל גם שלא תבגוד בחיים ושלא תקלל ושתסמיק בכל פעם שאומרים את המילה 'סקס'. שלא תהיה פמיניסטית כי זה מגעיל אבל שלא תשפיל את עצמה כי זה מביך ומסיח את דעתכם מקיום מצוות.
בקיצור - לא משנה איזו דמות תנסה להציג לעולם כולם תמיד יבואו בטענות.

אז בגלל שאי אפשר שכולם יהיו מרוצים, פשוט תהיה עצמך וזהו. אין כזה דברים אידיאל מגדרי - אין כזה דבר משהו שנשים רוצות או משהו שגברים רוצים. כמו שאתה בוחר את החברים שלך, ככה אתה צריך לבחור בת זוג. כי מה זאת מערכת יחסים אמיתית וטובה אם לא חברות אמת?

StayStrong

New member
אה, עוד דבר. אתה רושם שאתה מחפש "חמודה".

אתה יודע שכל אחד מגדיר את זה אחרת, כן?

זה יכול לכלול את כל הדברים שכתבתי ברשימת מכולת הזאת שיצא לי להיות עדה לה (אה, שכחתי להוסיף שחוץ מהאיסור לקלל צריך גם לדעת לנהל שיחות סקסופון) - בקיצור, תהיה יותר ספציפי. תבין מי אתה ואז אולי תוכל לדעת גם מה לחפש בבת זוג.

אור603

New member
תופתעי לגלות....

את בכלל לא בכיוון. והאמת..שום דבר מהרשימה לא כ"כ נכון.

ה"חמודה" שאני מתאר. נכון, הרבה קוראים לה ככה..אבל לכל אחד יש את הפרשנות האישית שלו.

אני קורא למישהי "חמודה" שהיא מתנהגת כמו ליידי בכלליות שלה. חמודה, עדינה, לא אכפת לי שיהיה לה מעט פלפל. אבל זה לא חובה.
סך הכול אני לא מחפש מישהי שתראה טוב עם אינטליגנציה ששואפת ל-אפס.

אני מחפש מישהי שאוכל לדבר איתה בגובה העיניים, וזה לא אכפת לי אם היא סטודנטית בטכניון, או למדה חינוך ועובדת עם ילדים, או אחת שהבינה את חקר האטום.
הפרשנות החיצונית שלי לחמודה מעבר לעדינות - מישהי שמחייכת, והחיוך והמבט שלה יתפסו אותי.
מישהי שארצה לחלוק איתה את חיי, ללכת איתה לטיולים בשבת, ליצור איתה זכרונות וחיים משותפים.

לגבי הקטע של הסקס...לא כ"כ הבנתי את כוונתך. בגדול סקס הוא חלק מהקשר,
אני אישית מעריך הרבה יותר בחורה שמשגעת אותי וגורמת לי לחכות תקופה עד שאנחנו מגיעים לשלב הזה אם זה הולך למקום רציני

לא אישית ויותר בכלליות - כשקיימת כימיה לדעתי, הסקס נהיה יותר טוב כשאנחנו מגיעים יותר פתוחים במחשבה מפעם לפעם הסקס משתפר יותר
כי מצליחים להבין את הנקודות הרגישות של כל אחד ולהוציא מזה נטו את ההנאה בצורה אופטימלית.

ואני ממש לא מומחה בעניין...חוויתי קשר אחד ארוך טווח, אחד פחות ארוך וכמה קצרים.

אז הנה, עכשיו אולי את יכולה לנתח אותי יותר טוב וללא סטיגמות בבקשה?

StayStrong

New member
ממש לא ניתחתי אותך

אתה דיברת על "ככה בנות היום" אז נתתי לך נק' מבט של "ככה גברים היום" (כשאני מודעת לעובדה שזה שטויות - אבל מה שתיארתי זה דיי מה שמשתמע מהסביבה ובעקר ברשת). זה היה כדי לתת פרופורציות על מה שכתבת (לכל מטבע שני צדדים).

בעקרון מה שאתה מחפש לגיטימי לחלוטין
ואין שום סיבה שבעולם שלא תמצא מישהי חמודה ומתאימה.
כתבת בשרשור אחר שאתה ביישן (שזאת בעיה שאני מכירה גם מעצמי כמו שתיארתי)... זאת בטוח סיבה אחת למצב הזה. אבל זה לא כל כך נורא כי זה לא משהו שאי אפשר לשנות/לתת לזמן לשנות.

נ.ב. אישית אני לא מאמינה בסטיגמות. כלומר - הן קיימות, אבל קצת כמו פיות, רק בשביל האנשים שמאמינים בהן

StayStrong

New member
ווואייייי הרבה זמן לא ניהנתי ככה!! היה אדיר!!

איפה אמוטיקון של גיטרה חשמלית כשצריך אחד?

אור603

New member
מטורף@

ארז נץ הוא אחד הגיטריסטים התותחיים שיש בארץ. לא היה לי ספק שהוא ייתן בראש@

אני נהנתי האמת גם מאביב גפן ביום הראשון, אבל ביום השני היה בכלל חזק.

לא קלים החיים בפקולטה להנדסת תעשייה וניהול

איפה את לומדת?

אפילו היא

אפילו בחורה כזאת כמו שאתה כותב לה ומנסה לפתח אתה שיחה לא תענה לך,

עד כמה שתהיה טוב...אתה בעצמך כתבת...ראית מישהי כותבת "אני רוצה מישהו טוב אבל מרושע" - אלו הפנים של בנות ישראל 2014

מסכים אתך בכל מילה. בחורות כאן מתנהגות הפוך מההיגיון, מתוסבכות לגמרי. העובדה העצובה היא שמתוך 1000 בחורות 999 מתוסבכות בתוך עצמם
ומכינות את עצמם לרווקות עד גיל 30 ויאוש.

והבחורה הזאת שאתה מנסה לפתח איתה שיחה...אפילו היא הפסיקה פתאום להגיב, כי ניסית להכיר אותה, אז היא פתאום נלחצה והפסיקה לענות.

StayStrong

New member
בחיפה

לא נותנת פרטים על עצמי בפורומים, סורי (זאת במה אנונימית בכל זאת ויש כאן מלא אידיוטים כמו נניח הבחור שהגיב לך לפני שאני הספקתי
...) אתה יוצא לסלסה בטכניון לפעמים?

אור603

New member
אם לא

אז לעבור לפרטי תהיה אפשרות נחמדה, אם תרצי כמובן ..

ולא, אני לא מגיע לאולם השקוף לערבי סלסה בדרך כלל.

אני די ביישן ולא כל כך אוהב לרקוד.

לפעמים מבלה בדירה עם השותפים בערב ולפעמים ממשיך ללמוד או סתם יוצא עם חבר לאיזה פאב נחמד באזור.

אני נמצא בחיפה כבר חצי שנה אז עדיין לא מכיר לגמרי את הכול

StayStrong

New member
לא ממש הטיפוס שלי אם ככה

אני אוהבת טיולים בטבע, קניות, כושר, ים ומסיבות/הופעות (אבל לא אלכוהול)... מאוד אוהבת מוזיקה ולרקוד. וכן גם לימודים ולהיות בבית לפעמים, אבל זה לא הבחירה הראשונה שלי. אני לא מרגישה כ"כ בנוח עם מופנמים/ביישנים ושקטים (לא שאני מחפשת בחור מופרע, כן? אבל אם לרקוד סלסה בטכניון זה מופרע...
אז כנראה) שיהיה בהצלחה בכ"מ

אור603

New member
אז גם פחות הטיפוס שלי..

אני מחפש מישהי קצת יותר שקטה, חמודה, פחות מופרעת ובקטע של מסיבות

טיולים אחד הדברים האהובים עליי, במיוחד טיולי שטח ולינה בשטח, וכושר כמובן. קניות זה משהו שהוא בד"כ, לא רואה את זה בתור תחביב.
לשבת בפאבים תמיד נחמד, אני מאוד אוהב מוזיקה, (גם לעשות מוזיקה..) לרקוד זה לא בלקסיקון בשבילי.
ואני מסכים אתך... יש כאלו שאנשים מעט מופנמים מלחיצים אותם.

אני אישית מעדיף פחות בחורות של מסיבות "פרועות", מעדיף את השקטה, החמודה, החיננית שאוהבת לצאת לטיולים בשבת וגם נהנית מיום בבית עם סרט מול הטלביזיה,
מישהי עדינה יותר. תודה ושיהיה לך המון בהצלחה בהמשך!

StayStrong

New member
הנה לדוג' סיבות מעולות לפסול את שנינו

למרות טוב ליבנו והכנות שלנו ולא בגללם

בהצלחה

למעלה