סופ"ש צפוני

סופ"ש צפוני../images/Emo20.gif

אני כותבת פה כדי לא לפספס אף אחד/אחת לצערי, אני לא רואה את עצמי יכולה לארגן עכשיו אירוח של סופ"ש כזה, ואני לא רוצה שיתפקשש רק בגללי. ממה שהבנתי שמסתמן כרגע - התאריכים היותר רלוונטיים הם לא סופ"ש הקרוב, אלא זה שאחריו (13-14/7/07). ממה שהבנתי מהשרשור הקודם יש מי שירצו קמפינג ויש מי שירצו צימר. אני מוכנה לברר עלויות של שתי האופציות, ואפשר גם לבדוק אפשרות שזה יהיה באותו מתחם (למשל - אכסניית כרי דשא הנחמדה). אני אשמח אם מי שזה רלוונטי בשבילו ישלח לי מסר ויציין מה הוא מעדיף (צימר/קמפינג) ועל כמה נפשות מדובר. אני בסופ"ש הספציפי הזה אוכל להצטרף רק בצורה חלקית, נגיד - לטיול של שבת ואולי לבקר בשישי בערב. שרון

כדי לסבר את האוזן מבחינת מחירים -

קמפינג באתרים שונים קרוב לכנרת (או בחופים) או בגליל העליון - עולה משהו בסביבות 65 ש"ח לרכב (יענו - 2 מבוגרים ו 2 ילדים).

לינה בקיבוץ גדות, לדוגמא מכיוון אחר

עולה לזוג (יענו מבוגר וילד, למשל) 500 ש"ח ללילה. לזוג + 2 ילדים (יענו שרשרית ומי שעוד התפקדה אז + הילדים) 720 ש"ח ללילה.

מחירים בכרי דשא:

לזוג - 430 (גם מבוגר + ילד זה כמו זוג). לכל ילד נוסף - 100 ש"ח. כלומר - 2 מבוגרות + 2 ילדים יהיו 630 ש"ח (315 לכל משפחה)

למה

רק סופ"ש צפוני? ו'צפונה מכאן' זה סובייקטיבי... רק שנאסראללה לא יהרוס לנו גם את הקיץ הזה לא צריך לחכות רק לסופ"ש קדימה לאיזו יציאה מגניבה שבוע טוב

tunalover

New member
אני אתכם../images/Emo140.gif

בליבי. שיהיה לכם שופ"ש צפוני מקסים ומהנה.

כרגע אני סופרת שלושה נרשמים:

אבי +1 שוב מתחילה מחדש + 2 נעה + 1 שרשרית מה איתך? מצטרפת? לשוב מתחילה + אבי - מה דעתך על קמפינג?

למעלה