סופ"ש נפלא לכולם!!

tali_le

New member
סופ"ש נפלא לכולם!!

היי לכם מקווה שטוב לכולם אני חווה לאחרונה תסמיני גמילה קשים מהאינטרנט משולבים בתחושת ניתוק מהקהילות הוירטואליות כשאני כבר כן שם.... בושה וחרפה לעולם... אבל יש פוטנציאל די גבוה לשיפור בשעות הרשת שלי!! הציבו אותי בפרוייקט אזרחי בשדמה (קצת דרומית למצפה רמון) ! זה שייך למחנה רמון אבל המגורים הם חצי אזרחיים בדירות במצפה רמון! העבודה עצמה היא במתקן של רפאל ליד מצפה עם אזרחים ובלי צבא כמעט בחיים! לא סוגרת יותר שבתות לעולם ויש גם סבירות גבוהה לאינטרנט במקום שאני גרה בו!!!! וווווייייייפפפפפפיייייייי!! מיד מפקידה דמי חבר מחודשים, מי בכלל הראש הגדול עכשיו? טלי אגב - ד"ש מאושר שסוגרת שוב שבת בבסיס....

erlich

New member
אוי ויי

ברור שאם אני אגיד לך עכשיו לשמור על הפה את תתחילי להגיד שאת יודעת מה שאת עושה וכו´ :) מאמי, את לא :) האינטרנט הזה עוד יפיל את כולנו. זה כמו המחסומים האלו בבוקר, כלומר, הם לא ממש מונעים פיגועים נכון? היחידים שבאמת עומדים בפקק זה אנחנו. אבל אם היה לכם באמת מושג כמה פיגועים שהיו אמורים להתבצע התבטלו בגלל זה... בכל אופן, אני ממש אעריך את תרומתכם לעניין, ארז.

tali_le

New member
נו באמת.....

הפעם אתה כבר נסחף.... כל אחד יכול לגלות שיש מפעל של רפאל ליד מצפה רמון וכל אחד יכול לנחש שרפאל שהם תעשיות בטחוניות עובדים עם הצבא ושום פרט חוצמזה לא נתתי.... אז די כבר... אני באמת שמה לב למה שאני אומרת, אתה עובר כל גבול של טירוף... טלי

tali_le

New member
ואני שוקלת להעלב

מזה שאתה מגיב להודעה אבל מתעסק רק בהטפות מוסר.... בושה לאנושות ובושה לך... טלי

leeloo

New member
תתרגלי

גם אני חטפתי הטפות על השטויות הכי קטנות שרשמתי... אם זה מה שנותן להם לישון בלילה...

למעלה