סופ"ש נעים לכולם

steelwater

New member
סופ"ש נעים לכולם

אה, שקט פה בזמן האחרון... חשבתי לעשות מין הודעה שבועית כזאת שכל אחד יכתוב איך היה השבוע שלו וזה. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
המממ...

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אתמול במסיבה והיה כיף. משהו רע שקרה השבוע: הרס"ר רוצה לעלות אותי למשפט בגלל המכנסיים שלי למרות שרק קצת הנמכתי אותם. בנתיים הוא לא עשה את זה אבל אני דואגת. סרט שראיתי השבוע: ספיידרמן 2 היום בטלוויזיה. הוא בסדר. רוב קטעי האקשן ממש טובים. שיר השבוע שלכם: Keane - Everybode's changing סתם כי שמעתי את זה קודם. תמונה של מה שבא: תמונה ממטריקס. שבוע טוב לכולם. יעל

limors2

Well-known member
הו איזו תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

מטריקס

שבוע טוב שיהיה לכולם!

משהו טוב שקרה השבוע: אפשר ללכת לים!!!#!!?!@#?!
משהו רע שקרה השבוע: כ"כ הרבה- נהרס לי הפלפאון.
עצה חשובה לחיים תרחיקו פלאפונים מקפה.. סרט שראיתי השבוע: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך- באופן מוזר לא ראיתי אותו עד עכשיו. קיטשי נורא אבל אני אוהבת!
כך שנהנתי
שיר השבוע שלכם:איתי -קרן פלס. תמונה של מה שבא: אני קונה אותו מתנה.
אחלה של רעיון
עדי

Angelus

New member
עונה!../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: רבעוש.
+ שבועות עם המשפחה. יודעים כמה כיף זה לזרוק את המשפחה למים? למרות שאני נזרקתי.
משהו רע שקרה השבוע: הצבא?
סרט שראיתי השבוע: לא ראיתי. אבל סיימתי לצפות ב"ורוניקה מארס", "מכושפות" ואתמול ב-"The O.C". היה נחמד מאוד. עכשיו נשאר לי רק "זהות בדויה" ו "איש משפחה". נראה לי.
שיר השבוע שלכם: "Patrick Park - Something Pretty" תמונה של מה שבא: אוקידוקי. אחלה רעיון יעל.

Ch3nf3l

New member
אממ אוקיי..

משהו טוב שקרה השבוע: חופשת שבועות. משהו רע שקרה השבוע: שבועות. אין בשר! סרט שראיתי השבוע: ספיידרמן 2. שיר השבוע שלכם: Dashboard Confessional - Hands Down תמונה של מה שבא: לא בא לי.

למעלה