סופ"ש נעים ומהנה!

dragonit12

New member
סופ"ש נעים ומהנה!

מה מתוכנן לכם להיום? ולמחר? יש משהו מעניין?

dragonit12

New member
היום!

היום הולכים לסבתא בערב,לעשות קידוש וזה. ואחרי זה אולי אלך עם אמא לדודה שלי לבקר את בת דודה שלי ובלה הטרי
או שאלך עם חברה לטייל. בשבת אלך לסבתא ואח"כ אלך עם חברה לטייל בפארק עד סוף השבת
ואקרא ספר! זה התכנון
שבת שלום לכוללם!

נהנתי, תודהD:

זה היה באזור הר תבור וכאלה.. אבל משו שלא דורש יותר מדיי הליכה (בכל זאת זה עם הורים שלא אוהבים ללכת בד"כ..
)

Greed Island

New member
התמונה כל כך חמודה../images/Emo23.gif

היום היה סתם יום משעמם.. הייתי בבית ראיתי טלוויזיה, קראתי ובערב אכלנו כל המשפחה ביחד, כרגיל. ולמחר אני לא ממש מחכה.. מכיוון שיש לי מלא שיעורי בית ועבודות שאני צריכה להגיש ביום ראשון כי דחיתי אותם כל השבוע@!#*!&@!!

ronpos

New member
סוף שבוע רגועע.....

אתמול (יום שישי) קמתי בשבע וחצי ונסעתי על האופניים לחווה.. היה נחמד ביותר ^^. אחר כך אבא לקח אותי לרופאת שיניים ועשו לי פלואור
, זה ממש מגעילל..!! ואז ישנתי בבית איזה 3 שעות.. להשלים מכל השבוע D:
היום (שבת), אתמול הגיעו בנות דודות שלי אז היןם הלכנו איתן לבריכה היה נחמד ^^, אחר כך אנחנו עושים מסיבת מומולדת לבן דוד הקטן שלי שהוא בן שנתייםם (כזה מתוק) ובערב אין לי מושג מה אני אעשה >< זהו

Swap Meet

New member
"אני אשיר לך שיר..."../images/Emo54.gif

התקווה 6
בכל מקרה אתמול סבתא באה אלינו ואלכנו ואני הכנתי חלה מתוקה
כל כך טובה... אני לא מסוגלת להפסיק לזלול ממנה.. רק מה? משמינה... אממ היום סתם משעמם לא עושים כלום.. אבל אחה"צ נוסעים לאירוע הכי אדיר !! שומר תמיד של השומר הצעיר בגבעת חביבה... הולכים להיות שם אביב גפן,קרן פלס,קודי אפללו ועוד מלא אנשים.. הולך להיות מגניב :]

dragonit12

New member
יאיייייייי

איזה כייף! אני גם רוצה!!!!! איפה זה?
איך היה?!

Swap Meet

New member
זה היה אחד האירועים הכי טובים!../images/Emo54.gif

שהיו אי פעם! פשוט מדהים! היה מתחם צופיות שבנו שם באמת דברים ענקיים אבל לא עשיתי כלום וב-8 הייתה הופעה של להקות וזמרים טובים מאוד- קרן פלס,קובי אפללו,דין דין אביב,טל פרידמן והקריות,אלכס והגרובטרון היו כל כך טובים! ואביב גפן פשוט מעולה!! כל כך נהנתי!

hadarinke

New member
היוש../images/Emo9.gif

שישי-יצאתי עם חברה לקניון כי יש לי בעית שלושת החבורות....... החבורה מהחיטה, חבורה חדשה, ועוד חבורה.. משהו מטורף.. אחר כך חברה ישנה אצלי, הלכה ואז מפגש כזה אצל חברה מהכיתה, ראינו אמריקן פאי והיה ממש מצחיק[= שבוע טוב(L)

למעלה