סופ"ש נושך

קרניjack

New member
סופ"ש נושך../images/Emo48.gif

אני רואה שהצטרפו לכאן קצת חבר'ה חדשים, מקווה לראות אתכם כאן באופן קבוע
שיר/אלבום השבוע?
סרט/ספר/סדרת השבוע?
משהו טוב שקרה לכם השבוע?
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?
תמונת השבוע? שיהיה לכולנו שבוע נושך

קרניjack

New member
../images/Emo13.gif

שיר/אלבום השבוע? almost again- strapping young lad סרט/ספר/סדרת השבוע? ספר- betrayed. ההמשך של מארקד. סידרה- סטארגייט אטלאנטיס. משהו טוב שקרה לכם השבוע? שום דבר מיוחד... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? גם כן לא צפוי משהו מיוחד... תמונת השבוע?

Black P e a r l

New member
../images/Emo190.gif

שיר/אלבום השבוע? בין קירות ביתי של עידן רייכל והפרויקט סרט/ספר/סדרת השבוע? מישהו לרוץ איתו- כי ראיתי אותו אתמול בערב וממש התרגשתי.. שוב משהו טוב שקרה לכם השבוע? שחרור נפשי משהו משהו טוב שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? לעולם אין לדעת
תמונת השבוע? תמונה מדהימה שמצאתי לא מזמן באתר- http://www.deviantart.com/

eliav16

New member
סכמ"ש! [חדש ../images/Emo9.gif ]

שיר/אלבום השבוע? The von bondies- c'mon c'mon סרט/ספר/סדרת השבוע? האנטומיה של גריי
משהו טוב שקרה לכם השבוע? קנינו כרטיסי טיסה\נפרדתי מהאקסית\ מתחיל קשר חדש\ מצב רוח טוב
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? לטוס!
תמונת השבוע? המממ בפייסבוק

Bartal j

New member
מסכמ ונושכת...../images/Emo48.gif|דם|

שיר/אלבום השבוע? הרבה Nightwish+ Draconian גם חרשתי על קמלוט.. אני אוהבת את momento mori סרט/ספר/סדרת השבוע? אוקיי מבחינת סרט לא יצא לי ממש לצפות בסרטים. ספר- קוראת עדיין את Witches Guide to Faery Folk by Edain McCoy סיימתי השבוע גם את ה"הקורטיזונה"" מאת שרה דוננט. משהו טוב שקרה לכם השבוע? בתחילת השבוע טבלתי בים כטקס הטהרות של ניצול אור הירח ומילוי מצברים באנרגיות, ואז בסופ"ש הזה נסעתי עם החבר למפגש חברים בבית של ידיד שלי שחגג יום הולדת, היה ממש חוויתי, ממש נהניתי! הרבה אנרגיות טובות באוויר, אוכל טעים , בערב- פרשנו שמיכה על החול בחורשה ריקה מאדם וצפינו ביחד במטאוריטים נופלים וזמן למדיטציה ויוגה על הבוקר אני אוהבת לפתח את עצמי מבחנה רוחנית... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? יש לי יום הולדת הסופ"ש....אני אהיה בת 22 ב22 לחודש (בסוף השבוע) תמונת השבוע מצרפת מהמפגש... אני וחברה מצטלמות עם המניפה שקניתי (קשה להיות בחוץ בחום בימים שכאלו.. צריך אמצעי צינון

Bartal j

New member
היה באמת מהנה../images/Emo13.gif

ואין את הספר בארץ הבנתי.. ידיד שלי הזמין לי מאמזון ושלח לי מתנה ליום הולדת שלי שחלה בסופ"ש הזה ממש ביום שבת...

קרניjack

New member
זהו, שאלתי כי לא ראיתי בארץ דברים כאלה

ורק באמאזון...גם אני רציתי להזמין משהו בסיגנון על מכשפות, אבל יותר משעשע, מאשר ריטואלים אמיתיים...

Berethor

New member
אל תאמינו לזה

המניפה היא כדי להסתיר כאשר היא נושכת מישהו..

Bartal j

New member
כל אחת וסוג ההסוואה שלה...../images/Emo6.gif

המניפה הזו אהובה עלי מאוד, הייתי מעדיפה גם מניפה כמו של קיטאנה ממורטאל קומבט למי שמכיר עם להבים מחודדים בקצוות, כזו שאפשר כזה לזרוק, שילוב של "פאם פאטל" אבל אין מניפות כאלה כנראה....

למעלה