סופ"ש מתוק!

לאלי19

New member
סופ"ש מתוק!

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- jai ho משהו שעשה את השבוע- שהשבוע טסס משהו שהרס את השבוע- כלום מה קניתם השבוע- מלא בגדים ציטוט השבוע- " למה את צריכה כל כך הרבה בגדים? את גם ככה על מדים כל הזמן" תוכנית\סרט השבוע- הארי פוטר הרביעי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בסיס מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולם הערות- בפעם המאה : מה אם איזה מפגש?? תמונת השבוע- אין

סופ''ש תענווו ;)

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

../images/Emo41.gifעונה.

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- נינט - full moon night משהו שעשה את השבוע- ההופעה של היהודים בבארבי משהו שהרס את השבוע- עדיף לא להזכר בזה מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- לא יודעת תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת שוב לאולפנים של כוכב נולד ולראות את מיי המלכה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- כלום מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם הערות- תמונת השבוע- >

עונה אחרי שניםש לא עניתי :]

שיר השבוע של לירז- אין :/ שיר השבוע לא של לירז- אוריין רייס- לחפש אהבה, חן אהרוני- ברחוב, חיים שלי-דניאל בן חיים(נראה לי :) ) משהו שעשה את השבוע- הופעה של אוריין רייס בבארבי אחרי שנתיים שלא הייתי בהופעה של זמר D:, היא היתה מדהימה! בשורה טובה שקיבלתי אתמול... משהו שהרס את השבוע- שנגמר מחזור של הקייטנה שעבדתי בה- אבל בו בזמן גם משמח כי אני אקבל ת'משכורת :) מה קניתם השבוע- קנו לי חצאית של דולצ'ה גבאנה, חצאית של דיזל, 2 זוגות כפכפים של כריסטיאן הודינגר, מכנס של נייק, שוקולדים מחו"ל, ואני קניתי 3 גלידות, 2 יוגורטים ומנה סינית :) ציטוט השבוע- "עגבנייה צומחת בגינה באה אמא'שלה קטפה אותה" הגיג חוכמה :) תוכנית\סרט השבוע- חצוייה (זה כל מה שראיתי), הוליווד הילס ו90210. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תחילת מחזור חדש בקייטנה. משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-תחילת מחזור חדש בקייטנה DDD: מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולכם!! וללירזי היפה.. 3> הערות- תמונת השבוע- אין לי כוח XD

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- נישכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- ''באלך באלך עליי באלי באלי עליך'' משהו שעשה את השבוע- שקניתי כרטיסים לשורה 2 להצגה בראבו ל-22.8 משהו שהרס את השבוע- חם אש בחוץ מה קניתם השבוע- 2 ג'נסים קצרים, 3 גופיות ושעון מהמם וכפכפים! ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש, חצויה, וכוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שגלית גיאת תיתקשר אליי [: (הסוכנת שלה אמרה לי לשלוח לה מכתב והיא תיתקשר אז שלחתי משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת ;) מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לליאורי
הערות- באמת מה אם איזה מיפגש חח?! תמונת השבוע- ........

עונה באיחור

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-היא כוסית משהו שעשה את השבוע-לצאת כל יום,ושישי שבת באשדווד שהיה מדהייים
משהו שהרס את השבוע-שנהרסה לי המצלמה הדיגיטלית,ושהלך הכרטיס קול במחשב מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע-"וכולם היא כוסית היא כוסית כוסית היא כוסית היא כוסית כוסית" נטלי הדביקה אותי תוכנית\סרט השבוע-דונה ברברה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לחברה,לצאת ולצאת ולצאת חחח
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-
מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לבני דודים שלי נטלי,אלכס,אביבית,סנדרה
הערות-ממיפגש דחוווףף
תמונת השבוע-אין לי כוח להעלות זה בפלאפון

למעלה