סופ"ש? משהו?

yaeli87

New member
אוווו

חמישי- הייתי אצל אחותי ואחה"צ נסעתי לת"א...בערב מאמי אסף אותי ויצאנו עם עוד זוג חברים לאיזו מסעדה,חזרנו אליו הביתה בערך בשעה 4...עשינו מלא עניינים כי לא ראינו אחד את השני בערך שבוע
והלכנו לישון. שישי- קמנו היום ב1 וחצי ככה,עשינו מלא עניינים,ראינו טלויזיה,אכלנו א.ערב עם המשפחה שלו,עשינו עוד עניינים,ראינו עוד טלוויזיה,ראינו שרק3 וזהו עכשיו אני בת"א והוא יצא עם חבר שלו לאיזו יומולדת של חבר...ולא ממש התחשק לי לראות מלא אנשים שאני לא מכירה בעיקר כי אני עייפה נורא אז אני בבית של דודה. שבת- מרתון שנות ה70 בויאודי ובערב מאמי. סופ"ש רגוע בנות

Immortality

New member
יחי המירמור.

נסעתי לדנה, היא התארגנה ואני שיחקתי סוליטייר תוך כדי דמיעה ממאמץ. נסענו להיפרד מכרמל שנוסעת לשבועיים באירלנד [זונה], משם נסענו לעשות סיבובים והחלטנו שניסע לתל אביב. כמובן שהתייאשתי נורא מהר כי אין חניה במקום הארור הזה, ואנחנו רקובות עד כאב, אז חזרנו להרצליה, קנינו שוקו בארומה ונסענו לשבת בים כדי שמיכלי תבכה, כהרגלה בקודש בחודש וחצי האחרון, על מר גורלה ועל כמה שחבר שלה דביל. חזרתי עכשיו ואני מתלבטת אם באמת להתאמץ לישון ולגלות שהיי, גם הלילה אני לא אצליח, או פשוט להישאר ערה עד שיפלו לי העיניים מהחורים.

MaddyD

New member
הכי מאמי

היה ארוך שלישי - ערב מהנה עם חברה טובה מהלשכה, הלכנו לשבת בארמדילו ועברנו בקפה נואר, 'אוח בא לי שניצל' בסוף אכלנו שניצל רביעי - הלכתי עם שתי חברות טובות לשבת בנורמה ג'ין ככה בקטנה, אסמס מהקטן וזרמנו לקלרה, נשארנו שם ראיתי מלא אנשים טובים וחתכנו חמישי - ערב איכותי עם חברות בבטי פורט שישי - גאוני, ארוחת ערב אצל חברה למלא בנות, היה כל כך טעים+משמין, משם תכננו לקלרה אבל הלכנו שוב לנורמה ג'ין, חברה הייתה בלה כיכר (גאוני) אז הלכתי לשם, ואז היא נעלמה ונכנסתי לסרט ובכיתי ואז היא חזרה והתחיל איתי אחד תמוה שישב עלי קצת ועוד אחד עוד יותר תמוה שסיפר לי שהוא יוזם מסיבות הסווינג בארץ. שבת - יהיה גאוני ביותר, עבודה וסאקאיה. סופש ארוך ואיכותי.

היה ממש כיף..

חמישי : בבוקר החצבאני ואז קייאקים, בערב בלה מאר וסתם ת"א עם חברה משלימות פערים של צבא-עבודה.. שישי: בבוקר עם חברות באשדוד בים.. בערב בפליי והיה קטלני במיוחד.. סוגשל מסיבת גיוס שלא היה לי זמן ועצבים לארגן.

אניניני../images/Emo13.gif

חמישי- כל המשפחה הייתה אצלנו כי היא ישנה אצלנו דודים הגיעו בערב שישי- סבא וסבתא מירושלים נשארו שיעממום. חח הרבה סרטים שבת- גם שיעממום סבא וסבתא הלכו בייביסיטר

PennyLaneM

New member
.....

חמישי -רבתי עם דביר בטל' ובסוף הלכתי אליו עד 3 ככה וחזרתי שישי - עם חברות ישבתי על בירה וסופלה שבת - ישבתי עם חברה בצבעים בקפה בהוד השרון זהו לא מעניין בשיט

TiKi PooH

New member
היה טוב :)

חמישי- אחריי שאבא החזיר אתי מכוכב יאיר, האיש שלי הצטרף אלינו ואכלנו צהריים אצל סבתא וסבא במונוסון. אח"כ הגענו לדירה של זיו בכפ"ס, ישבנו שם קצת עם השותפים ורועי (אחשל), סביב 12 יצאנו לפאב בהוד השרון ( פפ בדך עצרו אותנו שוטרים שהיו לגמריי סגורים על זה ש"תדלקנו יותר מדי" לפניי הנסיעה, כולל בדיקת נשיפה וכל הקומפלט.. שמרנו למזכרת), היה כייף. חזרנו שלושתנו ללילה בכפ"ס. שישי- נסענו לחוף בהרצליה להתחרדן קצת בשמש, חזרנו לגבעתיים.. בערב דיזנגוף סנטר, "מדוזות", פיינאלי. אהבתי שבת- אההה עמוס! בוקר גבעתיים. צהריים נסענו לראש העין לארוחה אצל דודה של זיו. משם המשכנו ישר למכבים לארוחת ערב (עלהאש) אצל אבא של זיו וחברה שלו. משם לפתח תקווה להחזיר את רועי הביתה, ואז לתל אביב- ישבנו עם אבא וקובי ב"שלוותה" בנמל, וגלידה ב"פרוטי" כאפטר פארטי. חזרנו לגבעתיים סביב 01:00, וחיפשנו חנייה בערך שעה, כוסעמק. היה סה"כ אחלהאחלה.

e l u l a

New member
מכבים?אבא של זיו?../images/Emo153.gif

זה אומר שזיו למד פה? וגם רועי?[שזה אח שלו הקטן נכון?] בטח אני לא מכירה כי הוא דיי גדול, אבל מה השם משפחה?

וואי

היה לי סופש ממש כיפי שישי היתי בצ'ס. היתי בראש ממש טוב
. שלחתי לאקס הודעה שאני חרמנית :| שבת נפגשתי עם חברות מהצבא. סתם טיילנו במרינה ישבנו בבית קפה קקאו [א-ל תלכו לשם. חרא בית קפה. חרא שירות. חרא אוכל. קקא-ו] אחכ נפגשנו עם עוד חברה מהצבא שהיתה מאוד רעבה [ואז נזכרתי שהדבר היחיד שאכלתי באותו יום היה קציצת גפילטע אחת
] אז הלכנו לקפה מצדה [כי למי יש כוח לנסוע לג'ירף
] ובלסנו שם סלט ופסטה
[12:30 בלילה
] דיברנו המון. איך אני מתה על השטויות האלו של לשבת עם חברות ש-ע-ו-ת ולדבר על ה-כ-ל. קיצר. היה לי סבבה.

SNoopY 26

New member
מה אתן מדברותתתת

הייתי שלושה ימים בדירה מהממת בת זונה בשנקין (אבל רציני בת זונה. של אחות של חברה שלי. דירת צעירים כזאת, של טחונים חח, עם סלון יפה ושלוש חדרים ו-2 חדרי אמבטיה ומטבח חמוד והכל מעוצב יפה כזה, כל הריהוט חדש, פלאזמה תמונות וכאלה. אההה והשוס - המרפסת החמודה שיושבים עלייה ב-4 בבוקר עם תחתונים חזייה וסיגריה
) בקיצ.. אם זה לא היה מובן, אז אחות של חברה שלי טסה לאיזה חודש ומשהו, ויש לה ולבת דודה שלה דירה חדשה יפה בשנקין, ובילינו שם את החופש בספונטניות וזה יצא מזה טוב וכייף. כל בוקר היינו בבית קפה, כל ערב במסעדה, לא הפסקנו לאכול במסעדות זה היה פשוט בדיחה חח. 300 שקל עפו לי רק על מסעדות נראה לי. היינו בים, במסעדות, ראינו סרטים, שתינו מלאאא אלכוהול, באו ידידים לדירה, רקדנו, שתינו צחקנו. הלכנו לישון כל לילה באיזה 5-6 בבוקר.... קמנו, היינו יורדות לארוחת בוקר. היה נדיר בהחלט

SNoopY 26

New member
היה באמת מעולה :]

בדוק נחזור לשם בסוכות לעוד איזה כמה ימים.. ותודה מתוקות

AnGeL DoLlY

New member
נשמע הכי כיף בארץץץץ

איזה כיף שנהנתן פעם הבאה אני באה גם שיהיה ברור:)

למעלה