סופ"ש מקסים

סופ"ש מקסים ../images/Emo20.gif

וסתם עוד נסיון קטן לעורר את הפורום הזה תפליגו בדמיון : אם אהוד היה עושה לכם הופעה פרטית,רק בשליכם,הוא והגיטרה שלו , מה תרצו שהוא ישיר ,מהו פלייליסט החלומות שלכם

התעוררות...

באמת שכנראה נפלה עייפות לא מוסברת לא מוגדרת על יושבי הפורום... אני אנסה להרים את הכפפה שמורי זרקה כאן למרות ששוב - קשה מאוד להגיד מהו הפלייליסט המועדף ואיזה 10-15 שירים הייתי הכי רוצה... כי 3 שעות בהופעה חולפות כמו רגע עבורי אבל בכל זאת. הסדר לאו דווקא משנה - אני יורה מהשרוול: 1.בוא הביתה (איש ציפור) 2.מה אביא 3.עבודה שחורה 4.רוחות הצפון 5.שעה של מיסתורין 6.מהרי נא 7.בלוז כנעני 8.השביל הזה 9.אהובתי 10.הכוכב של מחוז גוש דן 11.גלויה מקטמנדו!!! 12.היום 13.אש 14.האור הראשון 15.אל תפחד אבל אל תתפשי אותי במילה....

הבחירה שלי

יוצא לאור כשחיכיתי לך על הספסל עלמתי האירלנדית היום מתי תבוא מלנכולי איש ציפור זמנך עבר הכנאפה מתוקה ענה לי פועל במה אביא לך סרט רץ האביב בפתח טיפ טיפה נראה לי שהוא כבר התעיף אז אני מפסיק...

שלי

וזה לאו דווקא לפי הסדר כן.. יוצא לאור בוא הבייתה אביא לך ילדי הלילה רוחות הצפון הכוכב של מחוז גוש דן אל תפחד היום האגס 1 ג'מלי פורוש מהרי נא דממה דקה סטארטר טיפטיפה יושב בצד הכביש

clevelandrocks

New member
תורי

האגס 1 הכוכב של מחוז גוש דן דוד ושאול יוצא לאור טיפ טיפה זמנך עבר רוחות הצפון עיר מקלט אביא לך כל הלילה על האש איידישע רסטהמאן בלוז כנעני אל תפחד ילדי הלילה

למעלה