סופ"ש מיימי

yosef 30

New member
סופ"ש מיימי ../images/Emo182.gif

שבוע טוב לכל חברי הפורום
שוב קצת נעלמתי בלי התראה מוקדמת
. נסעתי ביום חמישי לבקר את הוריי. אבא שלי סיים סידרה ראשונה של ההקרנות, מצד לא הכי נעים. מזעזע כמה שהטיפולים האלה מצד עוזרים ומצד שני גורמים לסבל רב. קשה לי לראות אותו סובל מכאבים כלכך עזים, ממש לא נעים. בילנו את השישי ביחד, הוא ישב על כיסא והדריך אותי להכין את האוכל כמו שצריך - אחלה דרך ללמוד מטבח כמוהו
. ביום שבת נסעתי לבקר חברים, ובדרך למונית לתל אביב, אחותי מתקשרת אלי ואומרת לי |יוסף, התפוצץ לאבא שוב צינור של מים כל הבית מוצף, סע אליו". נסעתי לאבא שלי וכשהגעתי מצאתי כלכך הרבה שכנים עם מגבים מוציאים כמויות של מים מהבית שלו ואותו אני רואה עם הרגל שלו סוחב מים - יישר לקחתי ממנו את המגב וביקשתי ממנו לשבת. אך למרוקאים כנראה יש קוצים בתחת והם לא יודעים לשבת. אז הייתי בתוך בריכה עצומה של מים אני ועוד שבעה שכנים עם מגבים
התקשרתי לחברים שלי והזמנתי אותם לחוויה הרטובה שלי
. סיימנו אחרי שעתיים וחצי. אומנם לא היה גשם אך אני הייתי רטוב עד ברכיי. איך עבר עליכם הסופ"ש.

בופיק

New member
היי יוספי,

קודם כל החלמה מהירה לאביך, מקווה שירגיש טוב, מקווה שהטיפולים יעברו מהר וביעילות ויעזרו לו במלחמה ובמאבק שלו במלחמה.... איך אתה עם המצב הזה של אביך? עדין מפרפר בין חיפה לתל אביב? עדין עושה מיליון נסיעות? יש לך עזרה? זה בסדר גמור שאתה כמעט לא כאן ועוזר לאביך ונמצא גם קצת עם חברים ובבילויים. אני בטוחה שזאת תקופה לא קלה כלל עבורך... הפורום כאן בשבילך, אני כאן בשבילך ולא רק כאן!!! אני ובת זוגתי חגגנו שנה של זוגיות יחד בסופ"ש האחרון וכמתנת שנה נסענו לארוחה משפחתית אצל הורי, יחד עם סבא וסבתא וכל הדודים, לי זה היה מאוד חשוב ומרגש! סוף סוף אהובתי היקרה מגיעה איתי לארוחת שישי ואני לא צריכה להזניב לה אוכל שכולם מסיימים, אני לא צריכה להחביא אותה ואני לא צריכה להימלט כמה שיותר מהר כדי לחזור לזרועתיה... זה היה תענוג אמיתי ומלא התרגשות בשביל שתינו... קילבנו אותנו יפה יחד והראו המון אכפתיות.... בין היתר היינו ביום הולדת של חברה טובה שלי, נסעתי על אופניים באזור המרכז שהייתה חוויה מעניינת לכלעצמה... כי אני רגילה לנסוע בצפון הרחוק בלי מכוניות ועניינים, אבל נהנתי בכל זאת... ובנוסף נפגשנו עם חברים לצהריים ביום שבת... שבוע מקסים ואוהב לכולם בופיק

yosef 30

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif בופיק ומזל טוב ../images/Emo140.gif

תודה רבה על האיחולים לאבי. אני נוסע לחיפה פעם בשבוע, אני והאחיות שלי עושים משמרות, כך ש...קצת יירד לחץ הנסיעות. אני כלכך שמח בשבילכן שחגגתם שנה יחד. ואין ספק שלהגיע לבית ההורים עם בן/בת הזוג לארוחת ערב, ושלא צריך כמו שכתבת להגניב אוכל, למהר לחזור לזרעותייה. אלא פשוט לשבת ולהנות מהמשפחה, מהאוכל, מהאווירה ביחד עם בת הזוג - זו הרגשה נהדרת. אני מאחל לכן המשך זוגיות אוהבת ומחבקת. ושכל יום יהיה יום מיוחד בפני עצמו. אוהב אותך נשמה יקרה
שיהיה אחלה יום ושבוע מקסים. יוסף.

סורנטו

New member
אתה באמת נעדר יותר מידי בזמן האחרון -:)

ובאמת-אבא והבריאות שלו הכי חשוב, הקרנות זה באמת קשה, גיסתי עברה לפני זמן מה הקרנות והיה נורא. אחלה בן אתה! יישר כוח על הטיפול שלך בו, ואין כמו חברים טובים. מאחלת לו אחלמה מהירה. סופשבוע נעים,

yosef 30

New member
בוקר אור סורנטו

אני מקווה שאוכל להשלים את החסר בזמן הקרוב - אין ספק שיש כאן דיונים כלכך מעניינים. כייף לי לראות שהפורום פורח וזורח. ותודה לך על כל העניין שאת מביאה עימך למשפחה. מאחל לך יום שכולו טוב. יוסף.

למעלה