סופ"ש לא?

סופ"ש לא? ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מ-ת-חי-לה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות
שיר השבוע לא של איגי- Through The Monsoo-Tokio hotel משהו שעשה את השבוע- ממ לא היה משו מיוחד.. משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כרטיס לווליום כנרת=] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים לעבוד,לקבל ת'כסף,תשובה מההוא,לפגוש את צליל
,ווליום כנרת
תמונה שבא לשים- אחותי הקטנה,ההוא ואני באמסטרדם אהובתי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כן ישלי! למישהו יש קטע וידאו של איגי מתופפת? אני כ"כ רוצה לראות!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צליל,רוני,מאיה ומיכל=]

Peeeach

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- האיש החסר שיר השבוע לא של איגי- חדשות מהירח פורטיסחרוף משהו שעשה את השבוע- אמ... כל השבוע היה נחמד בכללי.. משהו שהרס את השבוע- בנאדם כלשהו בילוי השבוע- במילנסקי?חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- משפחת סימפסון מה קניתם השבוע?- לאזכורת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א?, יומשני לסתיו תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

בוא'נה, אחי! קלוט, כלב ים!!111 ../images/Emo2.gif

שיר השבוע של איגי- צופה בך. שיר השבוע לא של איגי- הקצב הוא המסר - שב"ק ס'. משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- אתמול. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- הממ לא זוכרת. >< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ווליום, לפגוש את הוד]->. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הודקה, מאיוז.

kepit

New member
היי הוו

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי אותה השבוע
שיר השבוע לא של איגי- ממ עמוק בתוך הים-יוני בלוך
משהו שעשה את השבוע- שי הביא לי את הדיסק של יוני
משהו שהרס את השבוע-שבקושי הייתי בסמילנסקי: \ שבוע הבא אחרון
בילוי השבוע-ירושלים -אצל אחותי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ממ לאדעת.. מה קניתם השבוע?- קיסד של רוקפור ..שוחד לשי בתמורה לדיסק של יוני
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום שני הופעה של שלומי שבןןן!! ומור
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הנה הוא אלי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ממ מור?

ססילייה

New member
קופידון מסומם, באמאשלי :)

שיר השבוע של איגי- מסתובבים. שיר השבוע לא של איגי- עינת אקר והכוכבים- סרבן אהבה.
משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד, היה שבוע טוב. משהו שהרס את השבוע- מסרתי את קטיה אתמול
אני לא אראה אותה עכשיו הרבה זמן
בילוי השבוע- אין.בא לי להשאר בבית.הוא ריק -_- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הנפילים!!!אוי, איזו סדרה אדירה! מה קניתם השבוע?- שום דבר >< משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עיר הנוער, עיר הבירה בחיפה, אולי קעקוע שלישי :] תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- משהו שממש הצחיק אותי. אני:"יואבי, נכון בחורים הם רעים?" יואב:"כן.סתמי."
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולן
!

A t z a

New member
נו דובבב../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-הפתק שיר השבוע לא של איגי-SO FAR של הבנות נחמה,שנחרש קשות באילת משהו שעשה את השבוע-הרבה דברים באילת משהו שהרס את השבוע-מחלות? בילוי השבוע-אילת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טיסת לילה מה קניתם השבוע?-הוווו ג'ינס,דיסק,עגילים,עגילים,צמידים,נעליים,עוד צמיד וכו' וכו' וכווו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ההפתעה הגדולה שאני מחכה לה מהיומולדתתתת שליייי תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל זז פה או שזה אצלי? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איגי הנשששמה
!

ירדן88

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- כל מסתובבים
שיר השבוע לא של איגי-so far,בואי נעזוב,אין לי מקום,נגעה בשמיים,שירי מיקה למינהם,תנופה,whos that girl,big girls dont cry משהו שעשה את השבוע-טל,ים,סבתא,ת"א
והיום!! משהו שהרס את השבוע-ילד מהכיתה שלי הוא אחד מאלה שנפצעו קשה מאוד בתאונה הימית באילת
והדלקת בעין
בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חופשיות על הבר
בנות גילמור. מה קניתם השבוע?-הו הו...מה לא?!...
אז ככה:תיק לביצפר,קלמר,עטים למינהם[של ניקי
],ארנק,קשת חמודה לשיער,תיק,חולצות,לק ורוד מזעזע
,מסגרת לתמונה של ניקי
רק אני מתה עליהם?!,כרטיסים לאוטובוס,אוכל...וכו'... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא רוצה שהוא יגיע
שבוע אחרון... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-סליחה שלא הייתי פה דיי רבה זמן
הייתידי עסוקה השבועים האלו.[סוף סוף
] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כוולם

מאיה911

New member
חםם ללייייייי!!!!!!../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif

שיר השבוע של איגי- כל בעדינות!!
שיר השבוע לא של איגי- לא זוכרת!!
כמה של כנסיית השכל, מוניקה סקס משהו שעשה את השבוע- עכשיו ים
, ת"א משהו שהרס את השבוע- יום חמישי- 3 שעות שינה, היום- 4 שעות שינה!
בילוי השבוע- ת"א, ים
וכל מיני שטויות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה70!! הפיג'מות וארתור
מה קניתם השבוע?- לק, חולצה, מכנסיים, צמיד, אוכל וזהו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אילתתתתת!!!#@$$%&^
סופסןף לנסוע כברררר!!! ו..ו...ו..שבוע אחרון של החופשש
תמונה שבא לשים-
תמונה מגניבההה!!! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ירדנוז את מבריזנית!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צליעלוז, הוד וליאור

לאיור

New member
"מישהו שומע אותייייי... ?!"

שיר השבוע של איגי- עוד קצת שיר השבוע לא של איגי- כמה של כנסיית השכל, מוניקה , וחמי רודנר משהו שעשה את השבוע- מ.. ת"א, שיעור באס ולהיות אצל עדי
משהו שהרס את השבוע- שאני ומאיה הבנות לא נכון את ירדנוז ופספסנו אותה כשהיא הייתה בת"א!!!!
בילוי השבוע- ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה-70 [עונה שנייה!] ועושים שבת עם חמי רודנר מה קניתם השבוע?- מכנס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- א.י.ל.ת!!!!!!!!!!! האאאאאאאאאאאא
תמונה שבא לשים- ....
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- "תולה" החתולה של עדי הכי מתוקה בארץ!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירדנוז מאיוז ליל ועדי

למעלה