סופ"ש ועוד
כן כן , לפעמים צריך לכתוב דברים באיחור, אז ככה, היה תמר אייזנמן ביום שני, והיה מעולה, תמר נתנה הופעה מכל הלב, שתתה הרבה ערק, ונגנה ומלב, הופעה שפשוט עשתה טוב, אני כבר מצפה בקוצר רוח לאלבומה החדש... יום שישי, דג נחש במצעד הגאווה, לא הספקתי הרבה מההופעה אבל באתי לכמה שירים אחרי שיעור גרמנית. והכי חשוב אולי - דפנה והעוגיות, להקה שעשתה את הלא יאמן, מלהקה ביזרית שעושה מוזיקה כייפית, הם הפכו למעצמה, כולם מכירים אותך, הצוללת היתה מלאה, נראה לי שדפנה עלתה שלב בכוכבות שלה... מלכה
גם פה לא הייתי בכל ההופעה כי עבדתי עד 11 וחצי וההופעה התחילה ב11:11 לפני ההודעה שקיבלתי בנייד מיעלי - אבל בכל זאת יש את הסט ליסט - סלמונלה , אליהו, תאמיני, איך, סימפטי, מיליון, איזה גבר, קובי, מסך(כאן בערך הגעתי) קח אותך, לנו לנו, דפנה פיק, אנרגיה פוטנציאלית - הדרן - יותר גדולה וחבר ערבי. העם עדין דורך שאת כל הסרטים בעולם !!!! כבר חורף הוא יכול להתעורר משנת הבוידם שלו. העוגיות זה פשוט להקה שכולה כייף צרוף מתובל במסרים חיונים, פוליטים , חופש מיני, ואישים. אמרו כן לשלום, לסובלנות והכי חשוב לעוגיות(שוקולד צ'יפס של לחמי אם אפשר??)
כן כן , לפעמים צריך לכתוב דברים באיחור, אז ככה, היה תמר אייזנמן ביום שני, והיה מעולה, תמר נתנה הופעה מכל הלב, שתתה הרבה ערק, ונגנה ומלב, הופעה שפשוט עשתה טוב, אני כבר מצפה בקוצר רוח לאלבומה החדש... יום שישי, דג נחש במצעד הגאווה, לא הספקתי הרבה מההופעה אבל באתי לכמה שירים אחרי שיעור גרמנית. והכי חשוב אולי - דפנה והעוגיות, להקה שעשתה את הלא יאמן, מלהקה ביזרית שעושה מוזיקה כייפית, הם הפכו למעצמה, כולם מכירים אותך, הצוללת היתה מלאה, נראה לי שדפנה עלתה שלב בכוכבות שלה... מלכה