סופ"ש ועוד

Nushi1980

New member
סופ"ש ועוד

כן כן , לפעמים צריך לכתוב דברים באיחור, אז ככה, היה תמר אייזנמן ביום שני, והיה מעולה, תמר נתנה הופעה מכל הלב, שתתה הרבה ערק, ונגנה ומלב, הופעה שפשוט עשתה טוב, אני כבר מצפה בקוצר רוח לאלבומה החדש... יום שישי, דג נחש במצעד הגאווה, לא הספקתי הרבה מההופעה אבל באתי לכמה שירים אחרי שיעור גרמנית. והכי חשוב אולי - דפנה והעוגיות, להקה שעשתה את הלא יאמן, מלהקה ביזרית שעושה מוזיקה כייפית, הם הפכו למעצמה, כולם מכירים אותך, הצוללת היתה מלאה, נראה לי שדפנה עלתה שלב בכוכבות שלה... מלכה:) גם פה לא הייתי בכל ההופעה כי עבדתי עד 11 וחצי וההופעה התחילה ב11:11 לפני ההודעה שקיבלתי בנייד מיעלי - אבל בכל זאת יש את הסט ליסט - סלמונלה , אליהו, תאמיני, איך, סימפטי, מיליון, איזה גבר, קובי, מסך(כאן בערך הגעתי) קח אותך, לנו לנו, דפנה פיק, אנרגיה פוטנציאלית - הדרן - יותר גדולה וחבר ערבי. העם עדין דורך שאת כל הסרטים בעולם !!!! כבר חורף הוא יכול להתעורר משנת הבוידם שלו. העוגיות זה פשוט להקה שכולה כייף צרוף מתובל במסרים חיונים, פוליטים , חופש מיני, ואישים. אמרו כן לשלום, לסובלנות והכי חשוב לעוגיות(שוקולד צ'יפס של לחמי אם אפשר??)

NoaHK

New member
מממ... צ'וקלד צ'יפס

נפתח בווידוי - העוגיות הכי טעימות שאכלתי בחיי היו עוגיות שוקולד צ'יפס שחברה שלי אפתה, ובטעות שמה יותר מדי מלח. אני עדיין זוכרת את הטעם שלהן - ביס אחד מלא שוקוךד מתוק, ביס שני בצק מלוח. שילוב מעולה, באמת. רציתי נורא לכתוב ביקורת ארוכה וכתובה טוב על ההופעה הכיפית לחלוטין של דפנה והעוגיות, טוב במקום לבזבז זמן אני אראה מה יש לי בשלוף - תמר זיו על הסקסופון מעולה. דפנה ודנג'ה נותנות שואו מעולה, קברטי כראוי, טל זובלסקי נוטף סקס אפיל ונותן סולואים ראויים גמרי, ענבל זובלסקי מוסיפה טאצ' שקט ונכון של בס, ואור זובלסקי... רבות כבר נכתב עליו. קשה לומר מי גונב את ההצגה, כי העיניים שלי התרוצצו על הבמה בניסיון להכיל את כל הלהקה ביחד, הגוף שלי זז מעצמו בניסיון להכיל את כל האנרגיות (הפוטנציאליות והמוגשמות לגמרי) שנשפכו מהבמה. האנרגיות יותר מנשפכו על הבמה, למעשה. הםןהרעידו את האולם ואת הקהל ויצרו אווירה אפלה, כיפית, חשוכה, סרקסטית, קומית לחלוטין. לא ביחד כמובן, אלא כל גוון של המוזיקה לחוד. ולפעמים ביחד. בפרסום היה כתוב - דפנה והעוגיות - רוק&רול שנסוני, קברטי, הומוריסטי ושמח. דפנה והעוגיות נותנים/ות את כל זה, ועוד הרבה מעבר. ובסופו של דבר, חווית ההופעה גדולה מסך חלקיה, מקפיצה, מעוררת מחשבה ומומלצת לחלוטין.

למעלה