סופ"ש ומה מכינים?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סופ"ש ומה מכינים?

עוף בביסלי\גיל חובב +אורז לבן ודג סול ברוטב+תפוחי אדמה מוקרמים תפוחי אדמה מוקרמים - ניקי ב מצרכים: 3 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות לא עבות 2 בטטות חתוכות לפרוסות לא עבות. 1 שמנת מתוקה לבישול 1 בצל גדול חתוך לקוביות 1 כף יין לבן (ניתן לוותר) 2 כפיות שום כתוש 1 כף אבקת מרק מל"פ אופן ההכנה: 1.לחמם תנור לחום בינוני. 2.לטגן בצל , להוסיף שום , לערבב. 3.להוסיף שמנת מתוקה , יין , תבלינים. 4.לסדר את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות בתבנית 5.לשפוך מעל את תערובת השמנת באופן שווה . 6.להכניס לתנור, בסביבות 45 דקות . וערב שישי פשטידת בורקס פשטידת בורקס גבינה - של ayeletba ר רכיבים: 1 ק"ג בצק עלים מופשר למלית 1 תפו"א מבושל מעוך למחית (אפשרלהחליף ב 2-3 כפות קמח + 2 ביצים) 1 קוטג' 1 גביע 9% או 5% 200 גר' גבינ"צ עמק מגוררת 200 גר' בולגרית/פטה מפוררת מלח ופלפל שחור אופן הכנה: 1. בתבנית מרובעת גדולה פורסים מחצית מבצק העלים (פותחים את הגלילה של הבצק) שיכסה את כל תחתית התבנית. 2. את כל חומרי המלית מערבבים לעיסה אחידה (יוצא מרקם דביק וזה בסדר). 3. משטחים על הבצק את המלית. 4. מכסים בחצי השני של הבצק ומהדקים בקצוות עם האצבעות (שקעים קטנים מסביב). 5. מורחים בחלמון ביצה מעורב בכף שמן ומפזרים שומשום. 6. לתנור שחומם ל-200 מעלות - כ- 40-50 דקות עד שמשחים. חותכים לריבועי בורקס וזוללים. הערות: כמה פשוט ככה טעים - שלא יודעים שהמרכיבים כל כך פשוטים. ואפילו ילדים זוללים. מקור המתכון: ayeletba

ady18

Well-known member
והמתכון של העוף \גיל חובב

מתכון: שוקי עוף בביסלי רכיבים: המצרכים: 8-10 שוקיים 1 כוס קמח 2 כפות קורנפלור 2 ביצים טרופות 1 כף שמן 3 כפות מים חבילה וחצי ביסלי בטעם פלאפל,מרוסקים.(צריך 1 כוס פירורים) אופן הכנה: ההכנה: מערבבים היטיב קמח וקורנפלור בשקית סגורה.שמים מחצית מכמות השוקיים ,סוגרים את השקית ומנערים.מוציאים את השוקיים,מנערים מעודפי קמח.חוזרים על הפעולה עם המחצית הנותרת. טורפים ביצים,מים ושמן. טובלים את השוקיים בתערובת,ואחר כך מגלגלים בביסלי. שמים בתבנית,מפזרים את שאריות פירורי הביסלי על ובין השוקיים,ואופין בחום 180 מעלות כשעה. אין צורך להפוך או לבחוש,כלום. מגישים מיד. מקור-גיל חובב.

חלילית1

New member
ואני לא יכולה לסבול את הרעיון

שביסלי יכנס אלי הביתה. זה ממש רעל. יש כ"כ הרבה מתכונים טובים, אז למה ביסלי?

ady18

Well-known member
את צודקת

אבל זה מתכון שאני עושה פעם ב ובדרך כלל לא מכינה מאכלים מדברים שהם רעל רק חוץ ממלוח\גחנון חוץ מזה כול השאר יחסית בריא אז פעם ב לא מתים

VIC22

New member
הלו היי רגע...

למה ביסלי מגעיל?? מה שאני עומדת להגיד אתם תזילו ריר הילדים שלי משתגעים אותי על ממתקים "אני רוצה ביסלי!!!!" ויצא לי רעיון אמרתי לילדים אני אעשה הפתעה קודם תאכלו שניצל עם פירה ואחרי כך תקבלו ביסלי אז הכנתי הכל שניצל ופירה והגשתי לילדים והם טרפו אללה כל האוכל השניצל ופירה וביקשו ביסלי אז נתנתי להם שקיות ביסלי ריקות... למה????
שניצל בפירורי ביסלי ולחם אם תרצו את המתכון תבקשו

למעלה