סופ"ש גלילי (שראביכ, טרנסילבניה ועץ התות במעיין)

החתולית

New member
היינו כמה פעמים במלון בתרשיחא

כמעט אכלנו בטרנסילבניה, ובכל פעם בחרנו מקומות אחרים.
&nbsp
אנחנו אוהבים אוכל רומני, אבל כבד קצוץ אמא שלי עושה, וורניקס אמא שלו עושה
 

Ani15

New member
מנצל"שת: מגדלנה בצומת מגדל

יקרה מאוד ביחס לתמורה, שהיתה אוסף של מנות עשויות היטב אך ללא ייחוד או בשורה קולינרית.
היינו שתי משפחות עם ילדים גדולים, אכלנו חציל על האש, קלמרי מטוגנים, ארנצ'יני (שהם קוראים לו פלאפל איטלקי), סלט פטוש, שישברק וקרפצ'יו עגל (רק מנות ראשונות, לא היינו רעבים במיוחד אבל רצינו לנצל את ההגעה לאיזור). רצינו ולא היו: קובה צמחוני וסשימי דג ים. קינחנו בגלובוס הזהב (כדור שוקולד ממולא קרם, מרשים מאוד, שהיה עשוי שוקולד מעדות "שוקולד בישול", והטעם בהתאם) וכנאפה (שרק עכשיו ראיתי שהיתה אמורה להגיע עם גלידה. היא לא). שילמנו כ680 ש"ח לפני טיפ, כולל שתי בירות. מכל המנות הכנאפה היתה היחידה ש"יש מה לכתוב עליה הביתה". היתה באמת מצוינת - עדינה ועשירה בו זמנית.
פשוט אין לי מה לספר מעבר למה שכתבתי לעיל (שזה די מאכזב מבחינתי). "סתם" מסעדה יקרה.
 

salo22

New member
תודה על השיתוף

"שוקולד בישול" זה גם ולרונה במשקל, אז לא חייב להיות גרוע
למעשה כל השוקולדים במשקל, ואני בטוח שגם הם משתמשים במשהו מהתחום עבור הכמויות, הוא "שוקולד לבישול"..
 
למעלה