סופ"ש ברשת

additct

New member
סופ"ש ברשת

שלום לכולם, רק הגעתי ואני כבר מעמיס עליכם את בעיותיי האישיות. יחד עם זאת, ייתכן בהחלט שזו בעיה משותפת. אנו ביום שישי בבוקר. או קי, יש לי מה לעשות עד שעות הערב. לא שלא אבדוק את הדואר כל כמה שניות (הוא בעצם נבדק מעצמו). וכל מי שיבדוק את הדואר או את התא הקולי שלו כל כמה דקות ייווכח לדעת שהוא בעצם בודד, אלא אם כן הוא ראש הממשלה וכיו"ב. אבל הבעיה תתחיל בערב ואילך. ולא שאין לי מה לעשות. חלק גדול מהעבודה מתעכב. יום שישי בערב, שבת בבוקר, לכאורה זמן טוב אם לא למסיבות, אז לעבודה, אך אני עושה לי מסיבות צ´אט, מסיבות פורומים, מסיבות גלישה. בכלל שכחתי שניתן לעבוד על המחשב, למשל על מסמך וורד, גם בלי להיות מחובר לרשת, אך לא היא. סופי שבוע הם שיא הקריז. לפעמים אני מנסה להכריח את עצמי לפגוש אנשים שבכלל לא יודעים מה זה אינטרנט, אך עד מהרה אני משתעמם במחיצתם. נקודה בעייתית נוספת היא הדוא"ל. כאן אני מרגיש שאני בהחלט מסכן קשרים לא-וירטואליים ע"י התכתבות, משום שכשאתה כותב בלהט ההתלהמות, ברגע של רוגז, אתה לא יכול לקחת את הדברים בחזרה, לעומת שיחה שבה יש יותר אינטראקציה, אפשרות לשמוע את הטון של הדובר ואולי את כוונותיו. משפט שנשמע תוקפני במייל אינו בהכרח כזה בשיחה אישית. ועם כל המודעות הזו, בדיוק כמו שאלכוהוליסט יודע שהשתייה מזיקה לכבד וממשיך לשתות, אני לכוד ברשת. אגב, האםיש גם צ´אט שקשור לפורום הזה? סוף שבוע רגוע לכולנו. מכור

e-magine

New member
אנחנו כאן גם בשביל להעמיס

אחד על השני או אחד על האחרים, שזה אומר, בעצם גם לפרוק מעל עצמנו. אני מסכים שהתקשורת האינטרנטית הכתובה, היא לפעמים מלל ללא צלילים ולכן לפעמים המסרים עוברים לא נכון, אבל אני חושב שאחד הדברים היפים והחשובים בתקשורת זאת היא שניתן ללמוד "להקשיב" לצד השני וגם להסביר כל אי הבנה ודבר שהתקבל אצל הצד השני שונה ממה שהתכוונו להעביר. לגבי מפגשים חיים, אני חושב שדרך האינטרנט ניתן לפגוש אנשים בעלי עניין דומה. רק אתמול בערב נפגשתי במפגש פורום מקצועי בו אני משתתף פעיל. בסך הכל היה כיף. לשאלתך, כמו לכל פורום בתפוז, יש לפורום הזה חדר צ´אט שנפתח מהתפריט של הפורום. אם אני נמצא, אני גם יכול לשמש שם אופ ולעשות שם "סדר", במידת הצורך. אני אמרתי כמה פעמים שכל חבר בפורום רשאי לזמן לצ´אט בהודעה ראשית, ולהודיע כי יפתח את החדר. לאחר קיום הצ´אט, ההודעה תמחק מהפורום על ידי כי כבר אין בה צורך. עקב מיעוט המשתתפים בפורום, החדר כמעט לא הופעל.

למעלה