סופ"ש בפתח מי לבד? למי יש תוכניות? מי אוהב לצאת? מי אוהב להיות לבד?
ה האהבה היא פרח New member 11/9/14 #2 לבד. ללא תכניות השבת אוהבת את הלב הזה פעם בחודש. בהתחלה היה מעיק עלי. עכשיו אני מחכה לשבת הבודדה הזאת אחת לחודש. מתבטלת לגמרי ונחה מנוחה אמיתית.
לבד. ללא תכניות השבת אוהבת את הלב הזה פעם בחודש. בהתחלה היה מעיק עלי. עכשיו אני מחכה לשבת הבודדה הזאת אחת לחודש. מתבטלת לגמרי ונחה מנוחה אמיתית.
ה האהבה היא פרח New member 11/9/14 #3 והופ - הנה יש מה לעשות אנחנו עושים תכניות ואלוהים צוחק.      
N newway1 New member 12/9/14 #5 את רואה? בזכותי מקווה שיש תוכניות טובות. אני עוד לא סגורה על הערב - יש כמה אופציות - ניראה...
ה האהבה היא פרח New member 13/9/14 #10 לכל מקום שיצאת בו כשהיית בת 30 או 20 קולנוע, תיאטרון, בתי קפה, מוזיאונים, פאבים, ריקודים למינהם וכו'     ככה לפחות אני עושה.
לכל מקום שיצאת בו כשהיית בת 30 או 20 קולנוע, תיאטרון, בתי קפה, מוזיאונים, פאבים, ריקודים למינהם וכו'     ככה לפחות אני עושה.
ג גלגשת1 New member 13/9/14 #11 הייתי עם חברה אתמול בשני ברים- רק בני 18 התכוונתי לאן יוצאים לשתות. ברור שהצגות, סרטים ובתי קפה הם לא פונקציה של גיל.
הייתי עם חברה אתמול בשני ברים- רק בני 18 התכוונתי לאן יוצאים לשתות. ברור שהצגות, סרטים ובתי קפה הם לא פונקציה של גיל.
N newway1 New member 14/9/14 #15 תלוי מה את אוהבת לעשות יש כל כך הרבה אפשרויות... רק צריך לרצות ולמצוא את החברה המתאימים. אנחנו יוצאים המון למועדון ה Q בתל אביב. מועדון שנות ה- 80 מיועד לגילאי 35+ והרוב המוחץ שם 45+-
תלוי מה את אוהבת לעשות יש כל כך הרבה אפשרויות... רק צריך לרצות ולמצוא את החברה המתאימים. אנחנו יוצאים המון למועדון ה Q בתל אביב. מועדון שנות ה- 80 מיועד לגילאי 35+ והרוב המוחץ שם 45+-
ג גלגשת1 New member 13/9/14 #12 יש פה בנות גילי, שאוהבות לבלות בברים ומחפשות חברה? יש לי רק חברה רווקה אחת. אין לי כל כך עם מי לבלות.... באזור תל אביב, הרצליה, רמת השרון...
יש פה בנות גילי, שאוהבות לבלות בברים ומחפשות חברה? יש לי רק חברה רווקה אחת. אין לי כל כך עם מי לבלות.... באזור תל אביב, הרצליה, רמת השרון...
ה האהבה היא פרח New member 13/9/14 #13 יודעת שבנמל תל אביב יש באר שיש בו אנשים מגיל 40 ומעלה. אבל לא יודעת את שמו, ולא הייתי שם אף פעם.   מניחה שחיפוש קצר בגוגל יעלה תוצאות.   אני אשאל עבורך
יודעת שבנמל תל אביב יש באר שיש בו אנשים מגיל 40 ומעלה. אבל לא יודעת את שמו, ולא הייתי שם אף פעם.   מניחה שחיפוש קצר בגוגל יעלה תוצאות.   אני אשאל עבורך